Şimdi Ara

Fenerbahçe 1 Milyon Euro Yüzünden Finali Kaçırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe sezon başında Oscar Cardozo'yu istemiş fakat 1 milyon euroluk anlaşmazlık yüzünden, görüşme iptal edilmişti.

    F.Bahçe tarihinde ilk kez final kapısından dönerken, Benfica adına geceye damga vuran isim 2 gol atan Oscar Cardozo oldu.

    1 MİLYONLUK ANLAŞMAZLIK FİNALE MAL OLDU

    Tacuara lakaplı Paraguaylı oyuncu sezon başında Aykut Kocaman'ın isteğiyle transfer listesine alınmıştı. Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya'nın yönettiği görüşmelerde F.Bahçe 11 milyon euro teklif etmiş, Benfica 14 milyon euro istemişti. Cardozo, F.Bahçe'nin teklifini kabul etmiş, F.Bahçe'de forma giymeye hazırlanmıştı.

    RAKAM YÜKSELTİLDİ

    Bunun üzerine Benfica, rakamı 13 milyon euro'ya çekmiş, F.Bahçe ise 12 milyon euro'ya çıkmıştı. Fakat iki kulübün pazarlığı bu noktada tıkanınca, Cardozo'nun transferi olmamış, F.Bahçe de apar topar Krasic'i kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli ekip geçen sezon da, maçta sahaya Benfica kaptanı olarak çıkan Luizao'yu istemiş fakat Yobo'da karar kılmıştı.

    Kaynak: Milliyet







  • Cardozo yerine milyon dolarlar ödeyerek Krasic'i Fenerbahçemize kazandıranlara sonsuz teşekkürler...
  • cardozo çok karakterli bir oyuncu gelmesini çok isterim fakat artık çok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın attığı gollerin hepsinde amatör savunma hataları var. yarı final maçlarında bu kadar kolay kanatlara gelebilen oyuncular hatırlamıyorum.
  • Ne kadar saçma bir başlık milliyet kardeş
  • Ohooo cardozo gelse spartakı elicekti belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence büyüttüğünüz kadar yok bu adam attığı goller bariz savunma hataları yüzünden yoksa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toffit07

    adamın attığı gollerin hepsinde amatör savunma hataları var. yarı final maçlarında bu kadar kolay kanatlara gelebilen oyuncular hatırlamıyorum.

    +1907
    eğer lazio maçında sakatlanmamış veya hazır durumda olan klose olsaydı lazio maçında elenirdik . klose cardozodan daha iyi bir oyuncu ....
  • Cardozo iyi adam. Ama Meireles Yobo Sow felan Benfica'da olsaydı onlara da konu açılacaktı. Sow çok iyi oynuyor neden almadık diyecektik belki de. Belki de biz oynatamıyoruz böyle adamları (Krasic için demiyorum o adam ölmüş) Ve Cardozo gelmiş olsa Benfica onun gibi birini yine bulurdu veya dün bize iki gol atan Gaitan olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CAVUSm

    Cardozo iyi adam. Ama Meireles Yobo Sow felan Benfica'da olsaydı onlara da konu açılacaktı. Sow çok iyi oynuyor neden almadık diyecektik belki de. Belki de biz oynatamıyoruz böyle adamları (Krasic için demiyorum o adam ölmüş) Ve Cardozo gelmiş olsa Benfica onun gibi birini yine bulurdu veya dün bize iki gol atan Gaitan olurdu.

    Sow konusuna katılıyorum...

    Bence bu adam bizim takımdaki en kaliteli futbolcu...

    Dün akşam bizde değilde Benfica'da olsaydı ve Gaitan, Cardoso gibi adamlarla birlikte oynasaydı skor çok daha farklı olurdu...
  • 1 milyon için vazgeçildiğini zannetmiyorum.

    Yetenekli olduğu için almamışızdır.

    Bize (Aykut'a) yetenekli oyuncu değil, elinden geleni yapan Kuyt gibi düz adamlar lazım. Adam düz olduğu için çaprazdan vuramıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.