Şimdi Ara

FED ve Morgan Stanley’nin Açıklamalarından Sonra Bitcoin Yükselişe Geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD Merkez Bankası (FED) ve ünlü yatırım bankası Morgan Stanley'nin açıklamalarından sonra yükselişe geçen Bitcoin, 60 bin dolar seviyelerine yaklaştı.



    ABD Merkez Bankası’nın ekonomik göstergelerin iyileştiğine dair somut kanıtlar görmedikleri sürece faizi artırmayacağını söylemesi üzerine kripto para piyasasındaki genel hissiyat tekrar pozitife döndü.


    Coinmarketcap ve TradingView verilerine göre; ABD’deki erken işlem saatlerinde 57 bin dolardan işlem gören Bitcoin, ABD Merkez Bankası'ndan yapılan duyuru sonrası 58 bin 243 dolara kadar yükseldi.


    Bitcoin fiyatlarındaki yükselişi destekleyen bir haber de ünlü yatırım bankası Morgan Stanley’den geldi. Banka tarafından yapılan açıklamada, bazı zengin müşterilerin Bitcoin satın alabilmesi için çok yakında üç fona erişebileceği ifade edildi.


    Bir başka olumlu haber de Plan B’den geldi. Bitcoin için ‘Stock-to-flow’ modelini savunan ünlü analist Plan B, Bitcoin fiyatlarının 100 bin dolarda durmayacağını ve 288 bin dolara kadar yükselebileceğini öne sürdü.


    Geleneksel piyasalar yükselişe geçti


    ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarının ardından hisse senetlerinde ve başlıca endekslerde de önemli yükselişler kaydedildi.


    S&P 500, Dow ve NASDAQ günü sırasıyla yüzde 0,29, yüzde 0,58 ve yüzde 0,40 artışla tamamladı; 10 yıllık ABD Hazine bonosu da yüzde 1,23 artışla 1,641'e yükseldi.


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/fed-ve-morgan-stanley-nin-aciklamalarindan-sonra-bitcoin-yukselise-gecti-50207.html?



    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.