Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.719
Cevap
18
Favori
345.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Neuer bitirdi bayerni

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

    Kalecilik gerçekten nankör meslek evet golde büyük hata yaptı ama top sert gelmişti baya lakin o gole kadar Bayern'i tek başına maçta tuttu hele 2 tane pozisyon var ki nasıl çıkardı bırak çıkarmayı o topu nasıl gördü de uzandı ben tv'den çözemedim.

  • fluox kullanıcısına yanıt
    Hocam ama o topu da tutacaksın yani, bütün o kurtarışları boşa gitti şimdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ofsayt değil. Real Madrid oyuncusunun eli ofsaytı bozuyor. Gol atıldı ve geçerli olmalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neuer’in de hatası var ama 87’ye kadar başarıyla tuttuğun Real deplasmanında iyice gömülmek Tuchel’e yazar. Hoca moca değil. Sane bari kalsaydı sahada.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuchel'lik bir maç değildi Madrid'in çok önce bitirmesi gerekiyordu ama kazmalık ve neuer maçı tuttu.Tuchel'de 1-0 dan sonra skoru tutmaya çalıştı çok yadırganmaması gerek, ama madridin döndüğü maçları düşündüğünde kane'yi çıkarması bence hataydı, motingin o dakikadan sonra yaptığını uzatma başlayana kadar yapabilirdi.Müller bence geç girdi, topu ceza sahasından ileriye sallayarak zaman geçirme 80'lerde kaldı.Hem Müller hem kane ileride top tutup tehlikeli bölgeden daha fazla süre uzak tutabilirdi topu.Sane'yi ve musiala'yı çıkarmasına şaşırmadım ikiside gerçekten korkunç maç oynadı hele sane resmen sıvadı.Bence maç adına tek hatası pavlovic ile başlaması yada pavlovici golden sonra hala oyunda tutması.Goretzka en azından fizik koyuyor maça pavlovic avere avere gezdi, laimerin 2 kişi oynaması bile yetmedi.

  • Bundesliga’da Bayern taraftarıyım. İspanya’da ise Real. Bayern ilk defa bu kadar çaresiz ve bitkin gördüm. Tuchel fazla korkak ve sıradan bir takım gibi oynattı. Hele hele Musiala’yı çıkarması faciaydı. Zira Bayern orta sahasında ayakta kalan tek isimdi. Eğer illa bir hamle yapacaksan göbek 8 numara diye tabir ettiğimiz defansın önüne adam ekle ve o bölgeyi Pavlovic ile destekleyebilirdi. Kane çıkarması için tamamen akıl tutulması bence.

    Müller çok daha erken girmeliydi. Hamleler geç ve biraz absürt geldi.

    Son golde hakem hatası var, ancak o top o şekilde gol olur muydu o soru işareti. Zira Realli oyuncular bayraktan sonra topu bırakıyor. Ancak ne olursa olsun hakem oynatmalı ve VAR kararını beklemeliydi.

    Bayern başına Jupp Heynckes gibi adamlar gelmesi lazım. Bayern Tuchel’e ağır gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluox kullanıcısına yanıt
    Tuchel'i eleştirmek istemem, ama dün şunu bir kez daha gördük: kapanma psikolojisine girersen ister istemez top senin kendi kalenin çevresinde dönmeye başlıyor ve ip kopabiliyor.

    Real son bölümde 3 gol bulduysa bunun etkisi büyük.

    ama şunu da söyliyim, yok Modric miş yok Kroos muş, geçiniz abi, dünkü maç %99 değil %100 sadece Vini sayesinde kazanılmış bir maçtır. tüm maçı domine etmesini geçtim, 88'de yaptığı topu yerden sektirme girişimi çok çok zekiceydi. adam sadece teknik değil, aynı zamanda kurnaz da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuchel hocanin tek hatasi, Min Jaeyi oyuna almak. Geriye kalan degisiklikleri zorunluluktan yapmis zaten, hepsi sakatlanmis.


    Munihi Neuerin macta tuttuguna da katilmiyorum. Direkten dönen top disinda öyle kurtardigi bir pozisyon yok, bir de karambolda Rodrygonun sutu. Direkten dönen topta da sahada 2 top vardi. Neuer iyi bir mac cikariyordu ki, garanti oynamak varken topu Daviese atti, o top döndü, sert olmayacak bir topu sektirdi, golü hediye etti.


    Tuchel hocanin Goretzkayi oyuna alip ortasahayi güclendirmesi gerekiyordu bence.


    Lakin, Munih top oynamadi. Sane cok isteksizdi, Kane cok kötüydü, Musiala tek basina kayboldu.


    Tüm bunlara ragmen, hakem batirmasa uzatmaya gidiyordu mac. De Ligtin golünde yan hakem özür dilemis, sonra orta hakem de hata yaptigini kabul etmis. Sike yaptiklarini resmen kabul etmisler.


    Munihin artik kanatlarla ilgili radikal kararlar almasi lazim. Gnabry ve Coman artik satilmali. Real cok kötü takim, Viniciusun eline bakiyorlar. 2020deki Munih olsa yürüyerek turu gecerdi


    Kanatsiz takim bile Min Jaeye ragmen cok ucuz bir sekilde turu verdi.





  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt
    futbolda avantaj gibi en temel şekilde kuralla belirlenmiş konularda bile inanılmaz hakem hataları yapılıyor.

    daha önce UCL finalinde asist yapan oyuncuya foul yapıldı diye hakem golü iptal etti. golü atan takımın hiçbir suçu yok, iki oyuncu aynı anda kaleci ile karşı karşıya kalıyor, topa sahip oyuncu kaleciyi kendi üzerine çekip son anda diğerine pas veriyor ve diğeri boş kaleye tamamlıyor. son pas verildikten sonra kaleci pası veren oyuncuyu düşürdü diye hakem golü iptal ediyor. böyle bi geri zekalılık olabilir mi? hakemler mal olunca oluyo işte. normalde kurala göre hem gol geçerli sayılmalı hem de gol öncesi foul varsa onun kartı gösterilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem zaten Mendynin Saneyi kündeye getirmesine faul vermeyerek ve 2 top oyundayken Realin direkten dönen topunda oyunu durdurmayarak ne oldugunu belli etmisti. Mac sonu cikip özür dilemis bir de.


    Tuchel hocada Min Jaeyi oyuna alarak batirdi. Kimmich-Vinicius eslesmesi zaten sorun yaratirken, Laimeri oraya kaydirip, Kimmichi ortasahaya almayi düsünmedi.


    Seneye SL finali Munihin stadinda. Bu sene SLyi kazanmis olsalar, yönetimin üzerinde baski olmayacakti, simdi korkunc bir baski olacak. Sezonu sifir kupayla kapattilar. Ortasahaya büyük bir transfer olacak deniyor lakin, bence en büyük ihtiyac SLde büyük mac alacak bir kanat. Coman ve Gnabryle olmaz artik. Yeterince sans verildi ikisine de, olmuyorsa israr etmemek lazim artik. Goretzkayi satarsin, yerine DLP tipi birini alirsin, ortasaha tamamlanir.

  • Eşşek herifler geçen sene Cl'den elendi diye Kahn'ı yollamışlardı bu sene kendileri sıfır çekip oturdular yerlerine allahın sopası yok

    Bayern'in reale karşı tarihin en loser takımlarından birine dönüşmesi de midemi bulandırıyor artık bu kaç oldu arkadaş. Yönetimin çapsızlığından o kadar sıkıldım ki takımı takip etmeyi bile bıraktım artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sezonun kazancı Pavlovic bu arada. EURO24 kadrosuna da aldı Nagelsmann. Frenkie De Jong’dan falan iyi topçu bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitti 2.lik.
    Hoffenheim içinden geçti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 18 Mayıs 2024; 18:16:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be 2/1 1/2 denenirdi gittik Leverkusen maçına dedik 2/1.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • De Zerbi diyorlar.

  • De Zerbi de yalan oldu.

    Mart ve Nisan aylarındaki iç görüşmelere ve temaslara rağmen Roberto de Zerbi, FC Bayern'in yeni menajeri olmayacak.

    Max Eberl, yeni antrenörün İtalyan olmayacağını doğruladı.

    Dahası, Roger Schmidt de reddettiğini açıklamış.

    Mourinho olabilir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kompany ile anlaşma yakın diyorlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.