Şimdi Ara

Gs nin bu sezon boyunca tartışılan tüm puanlar (33.hafta: 28 haksızpuan) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gs nin bu sezon boyunca tartışılan tüm puanlar (33.hafta: 28 haksızpuan)
  • wakara kullanıcısına yanıt

    Ah be kardeşim, trol oğlum bu Gs nin bu sezon boyunca tartışılan tüm puanlar (33.hafta: 28 haksızpuan) 

    Gs nin bu sezon boyunca tartışılan tüm puanlar (33.hafta: 28 haksızpuan)
    Gs nin bu sezon boyunca tartışılan tüm puanlar (33.hafta: 28 haksızpuan)www.dogrulukpayi.com
    Neuraltext’in Süper Lig’deki 240 Maçın İçerisindeki Hakem Hatalarını İncelediği ve Puan Durumu Ortaya Çıkardığı İddiası Gerçek mi? | Doğruluk Payı
    https://www.dogrulukpayi.com/dogruluk-kontrolu/neuraltext-in-super-lig-deki-240-macin-icerisindeki-hakem-hatalarini-inceledigi-ve-puan-durumu-ortaya-cikardigi-iddiasi-gercek-mi

    Kural 1, gerçekçi olun beyler. Galatasaray taraftarına çekişme dahilinde istediğinizi diyebilirsiniz. Birbirimizi kızdırıyoruz, anlıyorum fakat Türkiye'nin en gerçekçi taraftar grubu Galatasaray'da. Büyüklüğü falan bırakalım. Herkesin camiası kendine büyük. Bariz olan bir şey varsa Fenerbahçe taraftarı artık gerçekçi olmazsa, sosyal medyada FB yönetiminin tuttuğu ofislerde parayla algı yapan sosyal medyacıları dinlemeyi bırakmazsa başarınız da sürdürülebilir olmayacak.


    Gerçekçi olun. Mesela hakemler yüzünden şampiyon olamıyoruz hikayesini bırakın. Madem hakemler yüzünden şampiyon olamıyorsunuz neden tarihinizin en pahalı kadrolarından birini kurdunuz? Zaten sizi şampiyon yapmayacaklarsa neden bu kadar para harcadınız? Bu soruları sorsanız sezona Jesus'u getirmek için geçen sene kovduğunuz İsmail Kartal'la değil Lucien Favre ile başlardınız.





  • Gs-başakshr: başaksehır verılmeyen bır golu var. Ofsayt gerekcesıyle yok sayıldı ama degılmış kural olarak. Basaksehırlı oyuncuların ısteksızlıgı dıkkat cektı maçta. Bir başakta kırmızı gormek ısteyen defans oyuncusuna herseye rağmen sarı kart verıldı.
  • Fb-alanyaspor maçıyla artık tüm maçlarla yapılması gerekenler:
    Çift forvete dönülmeli dönülmüyorsa batsuyaı ıle başlanmalı.
    Kent ılk 11 de başlamalı (özellıkle tadıcın yerıne)
    Dzeko tadıc sczymanskı son maçlarda performans gösteremıyorlar onların yerıne diğerleri oynatılıp gözdağı verilmeli.
    Krunıcden bir verım alınamayacagı bellı fazla oynatılmamalı basıt bol gol attıgımız maçlarda sonradan alınabılır.
    Cengız 70-80 dakka oynatılmalı. (beraberlik yada maglubıyetlerde bu adam gol atacak adamdır)
    Becao acilen defansa yerleştırılmelı nerde bu adam. Bu adamla defansımız duvar gıbıydı.
    Bonıccı nıye oynamıyor. Bu maç oynadsydı cok ıyıydı. Mertden cok top kaçar.

    Taraftar şampiyonluga gıdecek macta bıle ölü gıbı. Şu alanya macında ıkıncı yarı 20 dk tezahurat yapsalar gol gelırdı. Tezahürat yapmayacak taraftar maça bilet almasın lütfen. Bırde bızde takımı atrsleyecek amıgo yok mu

    Fenerbahçe gibi bir takım liderlik belkıde şampıyonluk maçında nasıl son 25 dakka orta saha mucadelesınde kalırda hıc atak yapamaz. Senın şampıyonluk herseyınle ceza sahasında olup 10-20 atak yapmalısın. Orta sahada kaldın durdun. Gs olsa 20 -30 atak yapıp golu bulurdu.

    2 puanı veren Şampiyonlugu verir demıstım. Ozellıkle bu takım fenerse. Bu o mac oldu sanırım. Bundan sonra ıyımserler gs de puan kaybedecek dıye düşünebılırler ama tam tersi gs bu avantajla daha puan kaybetmez. Ustune fb bu moralsızlıkle bıraz daha puan kaybedebılır ust uste. Fbnın anca gs macında sahalarında yenmelerı lazım eger puan kaybetmeden devam edebılırse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 12 Şubat 2024; 4:57:52 >




  • Ankaragucu-Gs: kiralık futbolcu Kazımcanın yaptırdıgı penaltı ve dıger golde ilginç bı sekılde yedıgı calım tartısıldı. Taraftarlarca ıslıklandı. Ikıncı yarı alındı zaten. Gs ılk yarı attığı 3 golle galıp geldı zaten. Kazımcan saolsun.
    Bu maçta da ajans futbolcu durumu yasandı gene. Tff tarafından kıralık futbolcuların takımlarına karşı yasaklanma kuralı getırılmelı acilen.
  • Gs-antalya : Artık bombanın patladıgı bir maç daha.

    Icardının tek maç ceza alması (nouma 9ay almıştı)
    Hakeme uc kere ...k off dıyen gs lıye kart bıle gıstermeyıp kafasını dönup gıtmesi ( fredın hangı dılde ne dedıgı bıle belırsızdı uc mac ceza verılmıştı)

    Yapılan faule itmeye kırmızı kart gosterımemesı

    Faul olmadıgı halde ıkı penaltı verılmesı.

    Acık Ofsaytın gol sayılması. Var ın gercek cızgıyı cekmemesı

    Baskanın biz 8 atsak onlara 9 attırırlardı dıye baslayıp tff ye veryansın etmesı.

    Tiyatro lig on senedır bıtmedı, bitiremiyorlar veya bıtırmek ıstemıyorlar. Her sene aynı olaylar.
    İnanın gs nın 19 puan arkada olup bjk ile ıkıncılık yarışı ıcınde olması lazımdı.
    Ve bırde fb de kollanıyor demıyorlar mı. Nasıl bır algıdır bu her sene . Kollanan takım fb şampiyon olan takım gs veya başka takım. Nasıl oluyor bu.

    Tff nın arabıstan facıası olsun. Hakemı dövmelerı olsun. Gs nın maglup olacagı macta ofsayt bahanesıyle galıbıyetı getırmesı. yayın ıhalesınde saran ennyuksek teklıfı verdıgi halde bir sure sonra ıptal edıp ıhaleyı ertelemesı.
    hala lafta istıfa demelerıne rağmen. Elını kolunu sallıyarak baskanlıgına devam etmesı.

    Neyse yanı anlayacagınız bu maçla bırlıkte beleş 3 puan aldı gs. Toplam aldığı beleş puan 19. yani Fenerbahçe nin 17 puan gerısınde olması lazımdı hakemler adil yönetseydi şu liği.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 3 Mart 2024; 20:58:20 >




  • Bjk-gs maçı : bjk lı cenke ceza sahası ıcınde çekme tişortude hızlı vektıgı goruluyor yanı faul yapılıyor ama penaltı verılmıyor. Maç 0-1 bitiyor yanı . Yanı oenaltı verılse 1-1 bıtecek belkı mac. Bu yuzden 2 puanda burdan beleş kazanıyor cıncon. Yanı toplam beleş kazandığı puan 21 oldu.
  • ismail kartaldan kurtulunması gerekiyor.

  • Fenerbahçe-pendik maçı: yine operasyon denılecek maç oldu. Yerde yatan kendını yere atan ayağa kalkmadı. Tartısmalar kızıstırmalar. Ilk yarı 59 dk oynanan maçta sadece 23 dakka top oyunda kalabıldı. Gerı kalan da kendını yere atan futbolcuları kaldırmakla geçti. 28 faul yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 12 Mart 2024; 16:15:50 >
  • Kasımpaşa - gs macı: kasımpasanın son dakkalarda 3-2 öne geçtıgı macta. Galıbıyet golunden sonra hemen 1 dakka sonra penaltı ve kırmızı jokerı hakem tarafından bırlıkte verıldı. Penaltıyı da atamadılar ama sonrasını malum bılıyorsunuz. Neyse yazmıcam. Ulkede futbol bırmış. Maç kasımpasanın hakkıydı. Hakem kararı olmasa galıbıyet gelır dıcem ama beraberlık olarak hesaplıyorum yıne de yanı 2 puan da burdan beleş aldılar. Toplam 23 puan gerıde olmaları lazım bu maçla bırlıkte. Hakemlerle ekstra 23 puan alınmış tum hafta maçlarına bakarsak

    Yaklaşık 4-5 saat sonra oynanan ts-fener maçı: fenerın 2-0 lık galıbıyetınden sonra gelen sahalara yabancı cısımler futbolculara ve teknık direktöre gelen cısımler. Maçı duraklatıp sogutmak amaçlı yapıldı aynı gecen hafta rakıp takımın yerlere yatıp kalkmaması gıbı. Neyse kı fener yıne tecrubesıyle 3-2 yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 18 Mart 2024; 5:45:16 >
  • Bu lıgde ısmın fenerbahceyse ıster real madrıdın kadrosunu getir ister ıster hocasını sistemi işletiyorlarsa şampıyon yaptırmazlar gene.
  • İcardi skorer futbolcu yazından sonrasını okumadım. En son Kasımpaşa maçını aç bak. Kendi kalesine gol, penaltı kaçırma. Ardından hakem devreye giriyor rakibi on kişi bırakıyor. İcardi istedigi gibi rakibe faul yapabiliyor ve hiçbir hakem ses çıkartmıyor. Bu mu skorer futbolcu ?

  • Gs-hatay : lıge ara verıldıgı halde degısen bısey olmamış. Hatayın golu faul ıtırazıyla vara goturtururuyor. Oysakı ıcardı dengesı kaybedıp sonrasında kendını yere atmış. Ama var ılgınc bı ofsayt cızgısı cızerek golu ofsayttan saymıyor. Herkes sasırıyor.
    Dakıka 22: hatayın penaltısı verılmıyor. Itırazlara aldırıs etmiyor hakem. Toroglu bıle net penaltı dıyor. Ama var cagırmıyor bıle. Gs aynı dırumda kalsa yerı gogu ınletırdı dıyor.
    Neyse. Aynen devam edın. Burdan hatayın 3 puanla cıkması lazımdı ama sistem yanı fb yı gene sampıyon yapmak ıstemeyen sıstem gs ye haram 3 puan daha verdirtti. Farkın 26 puan olması lazımken gs ıkı puan onde goturup sozde gslıbıyet rekoru kırdırmaya çalışıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 7 Nisan 2024; 20:30:3 >
  • Kurultayda çıkan sonuc maddeler çok saçma. Adeta rakıplerımızı herkesı sevındırecek kararlar alınmış.
    Yahu lıgden cekılmedıkten sonra yok Super kupayu oynamayacakmış yok turkıye kupasına katılmayacakmış ikı sezon . Lan kımın umurunda olur bunlar. Tam tersı başta gs yı sevındırır bunlar rahatca Türkiye kupası oynayıp alırlar. Beleş de super kulasını alırlar. Hıc yoktan sevınırler. Zaten bızım kazanacagımız bır super kupamız kalmış. Ondan nıye cekılıyoz ezelı rakıbımıze verıyoruz. Manyak mı bu yonetım. Ya lıgden cekıl ya dwvam et herseye. Tek kupalık maclara cıkmayıp ezelı rakıbımeze hedıye edıyon. Tarıh senın cekılmenı yazmaz kupayı kım aldı onu yazar. Tam saf bızımlıler ya.
  • Hala anlamıyorum. Super kupayı nıye gs ye hedıye edıyoruz u19 ıle cıkıp. Adam gıbı cıkıp yenelım gs yi.
    Tarıh kupa alanları yazar kupadan cekıldıgımız bıle unutlur uc bes sene sonra. Bır senedir bu macı bekleyen ıkı kez ertelenen bu fınalde taraftara haksızlık. Fener tarıhıne haksızlık. Bi de 6-0 dan fazla gol yersek o maçımıza da haksızlık.
  • Ulan yerlerde yatanlar rakıplar. Yapılan faullerle 15 dk uzaması gereken maclarımızı sadece 7 dk verdıgınız zamanları da bılırız. Gs ye de tam tersı işletırlerdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 14 Nisan 2024; 22:12:19 >
  • Son macta var mı bı haksızlık. Izlemıyorum. Bılgılendırın
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Var abi, hissiyatla bir penaltı çalınmış. Ayağa basmaya 10. kez kart gösterilmemiş, hakemi devre arasında tehdit etmişler kart yok, rakip takımın bencine el kol hareketi yapmışlar o da cezasız kalmış. Büyük tiyatro dönüyor :)
  • Son dk beleş penaltılarla kırmızı kartlarda yarışta tutulan takımın taraftarının açtığı konuya bak.

    Konuya YAV HE HE diyorum.
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Hediye edilen bir şey yok.Korktunuz çıkmaya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.