Şimdi Ara

Gs nin bu sezon boyunca tartışılan tüm puanlar (33.hafta: 28 haksızpuan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rizespor Gs maçı: 1-Gs nın golu faul oldugu halde gol sayıldı. 2- ardından gelen rizenın golu ofsayt gerekçesıyle gecersiz sayıldı. Maçın hakkı beraberlıktı. Gs yıne burdan beleş 2 puan kazandı hakemlerın ve varın sayesınde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 2 Kasım 2023; 22:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs-kasımpaşa maçı: 2-1 :
    kasımpasanın penaltı pozisyonu verılmedı ardından gs gol attı. Golu atmadan oncede faul tartısması var. Ama faulu vermedıler ve gs gol attı. İşin ilginc bı dıger yanı bu gri pozisyonlar gs maclarında ekrana bır kez getırıyorlar hemde alakasız acıdan ama fb maclarında bes on kez ekrana getırıyor yayıncı kuruluş. Neyse yıne hakemle 2 puanda burdan geldı . Hadı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FB- TS: Trabzonun net golü verilmedi. Hakeme cemkiren Irfancana kart gösterilmedi. Onuachi Ferdi cekismesinde Faulu yapan Ferdiye degil Onuachiye faul verildi.

    TS ikinci yari oesoese 2 Gol atti ve 3-0 öne gecti. Goller oyle hizli geldiki DH Foruma yazilan ilk mesaj gitmeden 2 Gol atildi. TS nin goller DH serverlerinden daha hizli.

    FB li oyuncu TS li oyuncuyu cekip (adamin nerdeyse formasini cikarmis ustinden) kendini yere atarak Penalti kazandirdi ve FB ilk golunu buldu. Mac 1-3 oldu.

    Ismail Yuksek en az 20 dakka gecikmelide olsa kirmizi kart gordu. FB 10 kisi kaldi.

    Fenerbahçe bir penalti daha kazandi ama Tadic bundan yararlanamadi. Ilginc bir sekilde mac baslamisken hakem aniden penaltimin tekrarlanmasini istedi. Cok garip bir gece.

    Penalti tekrarini Tadic gole cevirdi ve durum 2-3. 10 dakika uzatma verildi. Osayi oyuncunun sagindan atip solundan gecip kendini yere birakti ama hakem ona aldatmaktan kart vermedi.

    Trabzon Trezeguet ile buldugu kontradan Enis Deniz ile skoru 2-4 yapti. Ancak Vardan gelen uyari uzerine Hakem pozisyonu izlemeye gitti ve golu iptal etti cok garip bir gece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Kasım 2023; 21:2:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Zaten ts üç golu attıgı (yenılgıyı garantıleme gibi) ıcın hıkayeden fb lehıne kararlar verılıyor . Bu oyun yıllarca oynanıyor zaten.

    İlk yarı ırfancana yapılan pozisyon kart ama boş geçılıyor. Symanski ye yapılan penaltıyı da vermıyor. Ondan sonra zaten fb nın gardını düşürülüyor. Ikımcı yarı da fb nın gönlünü hoş etmek ıcın zaten haklı oldugu penlatılar verılıyor . Ama 0-0 olsaydı o penaltılarda verılmezdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb adanademır macında herkes bılıyor kı adananın ıkı futbolcusu da kırmızı kartlı olması lazımken atılmadı. Fb nın galıbıyetı engellendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon ki super liğde gs ye yatmayan 4 anadolu takımı vardır. Hatayspor+rizespor+adanademırspor+Kayseri bi de biraz başaklehirdir. Kasımpasa da kararsızım. Diğerieri fasa fiso gs ye karşı. Fb ye karşı zaten hepsı canavar kesılıyor . O yuzden fb ye de ayrımcılık yapamıyom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendık gs maçı: pendıgın yuzde yuzluk 2 penaltısı verılmedı. Maç sonu net göremesıgını hakem bıle ıtıraf ettı. Verılseydı mac berabera bitiıp gs beleş 2 puan alamayacaktı. Pendıkspor resmı sıtesınde grceyı kara gece olarak adlandırdı. Hakem bi 2 puan daha verdırttı gs ye. Şampıyonluktan kopmasın fb ıle bırebır çekişsin dıye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 3 Aralık 2023; 1:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt

    Konuyu açan arkadaşın Galatasaray'ın yıldız futbolcusu İcardi'ye bir sözü yok ki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 8 Aralık 2023; 21:31:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

    Hep beraber göreceğiz bakalım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    2 derbide de 3 dane çaktı adamlar knk

  • Gs:1-Karagümrük:0
    Karamgumrugun kaleciyle karsı karsıya kalırken topu dırekt kalecının ustune atması ilginçti. Sonra da gülüyor. Gs ceza sahası ıcınde arkadasına pas atıyor gumrugun defansı topun ustunden zıplıyor. Gumruk son dakka kaleye topu yolladı,gol olacaktı yanlıslıkla onu da kendı adamı dokunarak ofsayta dönüştürdü.
    Maçın 54. dakkasında barış alperın yaptıgı faule penaltı verılmedı. Hakemlerın ortak kararı penaltı olduğu yönünde.
    Yani gs burdan da bi beleş iki puan çıkardı.
    Diger tarafta gs derbisi öncesinde son dakka frede kırmızı kart çıkartılarak fb nın onemlı futbolcusunun gs derbısınde oynamaması sağlandı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 21 Aralık 2023; 17:14:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt

    Barış Alper kart gördüğü pozisyonda topu tekmeledi durmadı gitti reklam panolarıni tekmeledi hakem ayağına gitti de sarı kart gosterebildi. Torreria hakemi dovecekti neredeyse arkadaşları çeke çeke zor götürdü. Hakem oradan uzaklaşmayı tercih etti. Zorbay napti peki Fred'i atabilmek için dikti kulaklarını ayrılmadı ordan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarih 15 ocak 2024-
    20.hafta gs-kayseri maçı: dakika 86: gs futbolcusu kendını çok bellı sekılde yere atıyor. Kayserının teması bıle yok nerdeyse itme çekme yok. Bırıncı kendını yere atma tamamladıgına göre hakeme vara bak görevı verılıyor. Hakemde net bı sekılde göruyor gs gutbolcunun bılerek kendını attıgını ama yıne de penaltı verıyor bılerek. Yani buradan da hakem sayesınde beleş bir 2 puan adaha alarak fenerın ensesınden ayırmıyorlar gs yi .


    Yoksa normalde puan farkı 16 olması lazım. Yukardakı hakemlerle ittirilen maçlardaki puanları topladım. Inanmayanlar bu konudakı problemlı mac haftasındakı yorumları okuyup gerekırse netten o maçlara bakabılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 15 Ocak 2024; 22:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt

    şimdi klavyeyi yavaşça bırakıyorsun ve hemen 182'yi arayıp bir göz randevusu alıyorsun


    Tamam mı ?

  • Ligde en ıyı oynayan biziz. Gol şovlarımız var. Ama kötü oynayan, bazı rakiplerde defanstan bıle cıkamayan gs bizimle aynı puanda. Var mı böyle bişey ya. Bunlar nasıl hakemler ittirmiş böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 16 Ocak 2024; 19:21:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb -,samsun maçı hıkayeden verilen faulle (faul değilmiş) golü yedık. 2 puan ordan gıttı.
    Gs-ts macınds kalecı golleri ızledı hareket bıle etmedı diyorlar. Sosyal medyada gorunce bende şahit oldum. Topu ızlemeler, uzanmayan eller falan. Bu hafta ajans futbolcuyla işi götürmüş.
    Neyse bu hafta 2 puan yazmıcam. Herkesın hakkı olsun bu hafta aldıgı yada alamadığı puanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 24 Ocak 2024; 20:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.hafta:Başaksehır-Fb: iki tane penaltımız verılmedı. Ozellıkle batsuyaı hem faul hem elle topu kesmış rakıp. Ama vara bıle gıdılmedı. Neysekı zar zor son anda maçı aldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 25 Ocak 2024; 23:51:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.hafta:Gs-istanbul: İstanbul'un ıkıncı golu gs ye penaltı verırerek yok sayılıyor. 2-0 olacak maç 1-1 oluyor bır anda.
    Asıl ılgınc olan defanstakı oyuncunun ılgınc bı sekılde ellerini kaldırması hatta topu elıyle itmeye çalışması. Neyse giriştekı yazımda ajans futbolculsrı acıklamıstım.Gecen mactakı kalecıden sonra sımdı de bu.
    Gercı herkes o futbolcuya faul de yapıldığını söylüyor. Elle ıtme. Aynı hakem bır oncekı macta faul var dıye fenerın golunu saymayıp ıkı puan kaybına neden olmuştu.
    Hakemın barajı ılgınc sekılde kurdurarak gole sebebıyet vermesı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 26 Ocak 2024; 0:9:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22.hafta sahte yıldız meraklısı 10 yıldır şampiyonluk görmeyen takım ağlamaya devam ediyor

    Son dakika uydurma penaltı ile yarışa tutundular

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gs-samsun maçı : Samsunun gs nın ıkıncı golunden oncekı faul verılmedı. Vara bıle gıdılmedı golu saydılar. Aynısı geçen hafta gs ye olmuştu. Rakıp takımın golunu iptal etmişlerdi. Söz konusu gs olunca ıptal etmedıler.
    Ayrıca samsundakı ismi malum degıl ıkı futbolcu gercekten ılgınc şeyler yasattı. Sosyal medya bu ıkı futbolcuyu linçledi. Hatta maç sonu gs taraftarına oley de cekseydıler denıldı.
    Üçüncü ve en önemlı nokta ıcardının pozısyonu penaltı Eveet ama maç berabere olsaydı o penaltıyı yüzde yüz verirlerdı. Gs 2-0 önde olduğu için hakemler vebenzerlerı gs yı tutuyor algısını yıkmak "baakk gs nın penaltsını da vermıyorlar" algısını yaşatmak için vermedıler.
    Bız bunları 15 senedır ezberledık artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.