Şimdi Ara

faturaya bak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim 3gb kotalı 256 bağlantım var. bu ay çok download yaptım ancak DUMeter da gösterilen geçek bilgi diilmiş. yani adslkota.ttnet.net.tr adlı siteye giriş yapıp kotama baktığımda 2.7gb yazıyodu bende o günde bu yana -1 hafta oldu- download yapmıyodum sadece nette takılıydum ama iki bilgisayar bi bağlantıdan nete giriyoduk. neyse geçenlerde babam işyerinden faturayı getirmiş ve tam tamına 42(7),25YTL yazıyodu. ancak ordaki bağlantı çizelgesindeki rakamları topladığımda 1.5gb yazıyodu ve bi ara tam 1 hafta bağlanılmamış yazıyodu nede böle oldu anlamadım aslında iki bilgisayarda her gün en azında 5 saat açıktı. ancak TT nin kota öğrenme sitesinde o zman da 2.777gb yazıyodu halada ööle ama faturaya niye ekstradan ücretler yazmışlar çözemedim.







  • birde biraz önce baktığım adslkota.ttnet.net.tr sitesinde ŞUBAT ayı için 610mb download yapılmış gözüküyor.. yaa bu imkansız download yapmıyorum ki sadece iki bilgisayar internete giriyoruz..




  • bu üniversite sınavlarına eklenmesi gereken klasik bir telekom problemi
  • eğer eklenirse herkes yanlış yapar..
  • ya su kota sayfasına ben hala giremiyorum bana verilen kullanıcı adm ve sifremle giriyorum 2.bi sayfaya yönlendriyo ona da yaıyorum log in olmuyo anlamadım gitti valla
  • büyük ihtimalle şifre ve kullanıcı adını yanlış giriyosundur yada eğer bağlantın yeniyse ondan olabilir..
  • Ne kadar ipneler yaa..Sanki adam gibi hizmet veriyorlarmış gibi bir de aldıkları paraya bak...
  • @esraismen,

    bende de öle..

    ya arkadaşlar yardım edin iki dakka biz kotamıza bakamıyoruz (gerçi tavsiyede etmezsiniz ama :) bana verilen kullanıcı adı ve parolamı giriyorum sayfada hiçbi değişiklik olmuyo bakalım bana ne dicek..5GB??,7.2 GB??, 5.6GB?? ettiimin telekomu..

    abi geçmediğimizden adım gibi eminsek bu heriflerin faturada istediği parayıda vermeyelim.. dicem ama.. tırs tırs yusuf yusuf..
  • arkadaşlar bende sizin gibi 256k kotalı bağlantım var ve banada 41.5 YTL lik fatura geldi telekom yetkililerine bu farkın nereden geldiğini sorduğumda abone olduğun aydan kalan küsürat anlamına gelen (KIST) olduğunu söylediler(13 ekimde abone olmuştum demekki 13.den30una kadarki kullanım). onun dışında önceki faturalarımdada önemli bi problem yaşamadım.ayrıca şu detayıda belirteyim kotalı kullanan arkadaşlar ne kadar download yaparlarsa yapsınlar kotasız ların faturasının %50 sinden fazla rakam ödemeyecekler imiş.(49 x %50 =~75YTL)görüştüğüm telekom yetkilisi söyledi . Bilginize
  • 1.6 gb a 42 mılyon fatura geldı ...ne ıtıraz edebılecegın bıyer war ne odememek gıbı bı hakkın ...kokune kıbrıt cakacan bu tt nın ...
  • bakero kardeş. o 75 diilde 61 YTL olmalı.forumda birçok yerde belirtildi.
    ayrıca ben de giremiyorum şu kota sayfasına.
    hizmet no falan da işe yaramıyor. kayıt bulunamadı falan diyor.
    üstelik ben şu anda sözleşmedki kullanıcı adıyla bağlı diilim nete. farklı bi kullanıcı adı ile giriyorum.
    bu ne saçmalık yaw.
    kota sayfasına her türlü ihtimali denedim yinede giremiyorum.
    beklicez. heralde bir ara bizi de eklerler değilmi?
  • BEYLER PEK BİLGİM YOK AMA YORUM OLSUN DİYE
    SİTEDE GEZERKEN SİTE UZERİNDEKİ FLASH ANİMASYONLAR RESİMLER YAZILAR VS. VS. SONUCTA BUNLARINDA BİR BUYUKLUGU VAR BELKİ FARK ONLARDAN DOGUYOR OLABİLİR :)
  • bu arada küçük bi yanlışlık yapmışım gelen detaylı fatura Aralık ayına aitmiş.. ama genede o ay hiiç download yapmamıştım ancak 200mb download yaotım aralıkta.. ancak bu sefer kota sayfasında 999mb gibi bişiyler yazıyo.. bu nedemek öyle ise.. eğer bize kota öğrenme sayfasıyla hizmet veriyolarsa ordada faturada yazan olmalı.. anlamadım yani.. ama babam itiraz etcek herhalde.. TT yuuuuuuuuuhhh yazıklar olsun sana ... bu kadarda olmaz ki o kadar özendirdiler şuydu buydu adsl di diye bune peki bunu gidip TT dekilerin kafasına atmak lazım yada sözleşme ile gelen faturayı fotokopileyip heryere ascaksın protesto etceksin ama bu kadar da olmaz yaa.. peki aranızda TT deki herhangi birine ulaşabilceğim bi mail adresi varmıdır..




  • ne bu yaaaaaaa iyice kafayı yediler artık.. karşımkza birileri çıksın artık...




  • BUNLARI TAWANA ASIP G***ERİNDEN S**MEK GEREKİR. ŞEREFSİZLER




  • Ben bu kortalı kullanan arkadaşların şikayetlerini okudukça vazgeçtim ne bu ya hem kendini kas kotayı aşmıcam diye hem sınoırsızlar kadar para öde!
  • bu arada "kortalı"yeni bir adsl şekli değil
  • ya ooo nickli arkadas bence sen intihar... yok yok etme gel ben seni olduruyim seni kucuk mbesil seni... ya olm niye adamları sucluyon bilmeden. sen nete gunde 5 saat gşr hemde 2 pcle sonra gel niye bu kadar geliyo de... ulan ebe erizekalı arkım sen nette gezerken sitelere girerken sen download yapmıs olmuyonmu? sen site gezmek beles bir seyler indirirsenmi paralı zannediyon ö.üz... olm adam gibi sorular sorun adamı hasta etmeyinnnn...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ooo

    birde biraz önce baktığım adslkota.ttnet.net.tr sitesinde ŞUBAT ayı için 610mb download yapılmış gözüküyor.. yaa bu imkansız download yapmıyorum ki sadece iki bilgisayar internete giriyoruz..

    bugun hiç download yapmadan 2 saaytiçinde flash lı mılash lı sitelere gire cıka 165.57 MB download yapmış gözüküyorum.




  • hatta bunu atınca 165.61 oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.