Şimdi Ara

Fatihten 50 yıllık ev alıyoruz - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ev sahibi eve kendi yerleşmek için beni ve kardeşimi evden çıkarıyor , ev aramaya başladık ve ilk durağımız fatih oldu. Uzun bir arayış ardından 1.200'e bir ev bulduk, evi çok sevdik , depozitosunu verdik , geri palan parayı da gelecek hafta içi vereceğiz lakin sonradan öğrendik ki apartman 50 yıllıkmış , dairenin içi yeni yapımdı güzeldi fakat deprem riski de bu seviyedeyken 50 yıllık bir evi almak mantıklı mı ?


    Benim üniversite davutpaşada , kardeşimin üniversitesi ise kavacıkda . Ortada bir yer arıyoruz, tavsiye edebileceğiniz her hangi bir yer olursa sevinirim.


    Edit 2023 : Ev sahibi bizi kandırmış , biz evden çıktıktan sonra evi satılığa koyup 1milyon tlye iki kardeşe sattı. Ev alma fikrinden vazgeçtik ve 1+1 eve taşındık ve kelimenin tam anlamıyla berabattı , şuan tekrar taşındık ve şansa 2+1 evdeyiz , bodrum katı olsa bile eski evlere göre çok daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fencisama -- 5 Temmuz 2023; 9:4:51 >



  • şurda depreme kalmış maksimum 10-15 yıl fatih gibi bir yerden ev almak sıkıntı bence.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    Bugün kağıthaneye gittik , 50 metre mesefede 50 metre yükseklik değişiyor, yeni yapılmış bir bina vardı, 1+1 1.300den sattıyorlardı fakat ulaşımdı mahallenin yapısıydı beğenmedik , bu gidişle 50 yıllık evde kalacağız ama fatihte %75 bu durumda gibi gördüm. Depremden ölmemeyi düşünüyoruz, satarken zarar etme ihtimalimiz ise yüksek sanırsam.

  • malesef fatih in yapı bloğu hep bu şekilde kentsel dönüşümde oralar için zor bir seçenek. ulaşıma para verip evi uzak bir yerden bakmak en mantıklı seçenek bence.

  • İfadenizden anladığım kadarı ile çok gençsiniz sizin durumunuzda fatihten ev almak ölü yatırım , hatta diyebilirim ki istanbuldan ev almak da bir nebze ölü yatırım sayılır depremin yaratacağı tahribatı düşününce.
    Evin içinin güzel görünmesine kanmayın çoğu çatlak kolonlu dairelerin kolonları makyajla sıvanıyor , balkon ve hollerin duvarları kırılıp salona katılıyor sizin dairede olmasada komşu yapsa bile binanın dayanımını zayıflatıyor.Ben de fatih te bulunuyorum binam 50 yıllık civarı bir kaç yerde sıva döküldü binada deniz kumu kullanılmış betonda deniz kabukları doluydu ve binanın demirleri palasmış dokunulduğunda kum gibi dökülüyordu. Demem oki okadar eski daireden uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davutpaşa yerleşkesinin etrsfında fiyatlar nasıl?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cok riskli
    Kiraya verin o parayı daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nejatb N kullanıcısına yanıt

    Dostum siz böyle bir binada nasıl oturuyorsunuz ? Deprem bölgesi İstanbul.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.