Şimdi Ara

Fatih Üniversitesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nuterx isimli arkadaşa katılıyorum.
    ama digerleri fasa fiso.
    Arkadasıma böyle yapmıslardı çogu arkadasım burda okuyorduda carttı curttu.
    Geçin bunları.

    quote:

    Orijinalden alıntı: NuTeRX

    Eğitimden kastın sadece "ders" ise o konuda iyiler diye biliyorum ama eğitim sadece "ders"ten ibaret değildir, daha geniş kapsamlı bir kavramdır. İnsanın kültürünü, yaşayışını, bakış açısını değiştirmeli.

    En iyisi böyle özetlenir.
    Bilmediğiniz şeyler hakkında abuk subuk yorum yapmak yerine alıntıdaki gibi mantıklı genel konuşursanız derdinizi anlatabilirsiniz.
  • tam burslu kazanıcak puanı yaparsan ya itü ya yıldız ist içi yoksa hacettepe odtüde var
  • tenefüs zili olarak ah dahi güneş dahi çalıyormuş
  • başka yorum yapacak var mı?
  • hocam zamanında bana yeditepe üniversitesi %100 bedava eğitim + bedava yurt + iki kez bedava yurt dışı eğitimi + aylık 250TL burs teklif etmişti, sırf etraftaki cahillerin "köklü üniversite değil o yauvvv sen yıldız tekniğe git bak yıldız köklü üniversite" diye konuşmalarından dolayı yıldız gittim ve şunu söylemek istiyorum, boğaziçi-odtü bilmemne gibi büyük üniversiteler dışında devlet üniversiteleri tek kelimeyle ölmüş. yıldız teknik hayal kırıklığıydı benim için.

    bence imkanın varsa özele git mutlaka, bi nebze daha iyidir. benim yaptığım salaklığı yapıp devlet üniversitesine gitme (tabi tamamen mühendislik bölümleri için konuşuyorum) bence özel üniversiteler her geçen gün farkı açıyolar.

    burdaki söylenenlere de kanma, yok feto yok bilmemne, sen git keyfine bak kimse sana bişey yapmaz. fatih kötü bi üniversite değil.




  • Hocam yorumun için çok teşekkürler... Benim için önemli değil zaten Hocanın okulu olup olmaması .... Ama eğitimi iyi midir??
  • Git gez güzel kardesim.Ben gittim hoşuma gitti.Tesisleri çok hoşuma gitmişti.Buradakilere bakma sen..
  • Evet başka yorum ..
  • Tam senlik yer.Eğer yaza doğru gidersen havuza çıplak giren hatun bile görürsün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 30 Kasım 2011; 12:04:49 >
  • pilav seviyosan git
  • Hadi beyler bi yardım edin???
  • Neyi duymak istiyorsun? Böyle ortaya sorarsan çok iyi diyen de çıkar, oraya gidilir mi diyen de çıkar. En iyisi üniversiteyi gidip görmen, detaylı bilgileri üniversiteden alman gerekir. Ayrıca mezunlarla görüşebilirsin. Şunu söyleyebilirim ki devlet üniversitesine gitmek yerine Fatih Üniversitesi daha iyidir.(Boğaziçi hariç) Ama Sabancı, Bilkent gibi üniversitelerle kıyaslarsan Fatih kötüdür. Ben mühendislik okuyacak olsaydım tercihim kesinlikle vakıf üniversite olurdu.
  • ben şunu anlamıyorum arkadaş düşmanlığınız kime ? yok tek tip insanmış yok namaz kılanı oruç tutanı geçiriyolarmış müslümanlıkla ne alıp veremdiğiniz var.isterse camiden hiç çıkmasın isterse 7/24 pezevenklik yapsın size ne adamın hayatından.uygar insan kişinin düşüncelerine saygılı insandır.atheistler kendini uygar sanıyor ama uygarlığın u sundan haberleri yok.

    ayrıca arkadaşım sana gelirsek universiteden istediğin nedir eğitim ortam arkadaş çevresi diploma ? kişiden kişiye göre değişir şahsen ben özel okulda okuyamam ayak uyduramam bana sorarsan zengin değilsen hiç bi özel okul iyi değil derim bence git kendin gör
  • Harbiden yani ne duymak istiyorsun gittin o kadar özel üniversiteden fatih üniversitesinimi seçtin ? Te allahım ya
  • Bence gayet iyi bi üniversite ama emin olmak için soruyorum..Mühendislik bölümleri için..
  • Sen zaten gitmeye karar vermişsin bizden ne öğrenmek istiyosun ? hezarfen havaalanının orda bi okul dıştan fena değil ama içini bilmem gidince görürsün sonradan üzülmede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxxx24

    Bence gayet iyi bi üniversite ama emin olmak için soruyorum..Mühendislik bölümleri için..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muradisdan

    ben şunu anlamıyorum arkadaş düşmanlığınız kime ? yok tek tip insanmış yok namaz kılanı oruç tutanı geçiriyolarmış müslümanlıkla ne alıp veremdiğiniz var.isterse camiden hiç çıkmasın isterse 7/24 pezevenklik yapsın size ne adamın hayatından.uygar insan kişinin düşüncelerine saygılı insandır.atheistler kendini uygar sanıyor ama uygarlığın u sundan haberleri yok.

    ayrıca arkadaşım sana gelirsek universiteden istediğin nedir eğitim ortam arkadaş çevresi diploma ? kişiden kişiye göre değişir şahsen ben özel okulda okuyamam ayak uyduramam bana sorarsan zengin değilsen hiç bi özel okul iyi değil derim bence git kendin gör

    böyle ateistlerin tepkisinin aslında neeye oldugunu anlamadan konuşan insanlar beni çok güldürüyor ateist insanın dinle bir alıp veremediği yoktur ama dini eğitim almış kişilerin baskıcı yapısına karşı olur.mesela söyle açıklıyayım normal bir üniversiteden mezun olan standart modern olan ve müslümanm diyen insanın ateist adamla herhangi bir çatışması olamaz ama şimdi birde dini üniversiteden veya böyle temalı bir eğitimden mezun olmuş bir adamı ele alalım tabi bu adam bu eğitimi alırken sohbetlere katılacak(su cemaat evlerinde)ve cevresinde genelde bu tip(arkadaşların tek tipten diye bahsettiği şey bu çünkü sizin dediğiniz gibi öyle üniversitelere başkası gelemez gelirsede adamı barındırmazlar) insanlar olacak ve temel dini baskılarla yetiştiği ve cevresindede böyle insanlarla yetiştiği için artık kendisi gibi dini olmayan insanlar gözüne batmaya başlıyacak(ateistlerden ve dinini am manasıyla uymayan insanlardan bahsediyorum) ve bu sefer diğer insanlara baskı yapmaya çalışacak sakın bana böyle olmadıgını söylemeyin burdaki herkes bilir nasıl baskıcı olabileceğini bu tip insanların(istisnalar kaideyi bozmaz)

    dolayısı ile ateist insanlarda bu durumdan kaynaklanıyor ki tutucu insanlardan haz almıyorlar çünkü biliyorlar ki tutucu insan açık görüşlü olmaz ve ateist insanları hor görür hatta zarar bile verebilir bundan dolayıda birbirlerini sevmezler ki ateistlere haksız diyemiyorum....

    kısaca asıl sorun ateistlerin,tutucu olan insanları hor görmesinden kaynaklanmıyor,asıl sorun tutucu insanların baskıcı ve sansürcü tektipleştirme çabasından kaynaklanıyor(istisnalar kaideyi bozmaz genel konuşuyorum yine) hoşgorü olmazsa ateist insanda hoşgörü gostermez doğal olarak




  • İstanbul'un dışında bir cemaat üniversitesi(Feto hocanın okulu)
  • Her şeyi geçtim de okul te İstanbul'un dışında sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.