Şimdi Ara

Fatih Terim Milan Baros'u Sizcede Harcamadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu adamın geldiği günü, dün gibi hatırlıyorum. Sevinçten o gece uyuyamamıştım, ertesi gün İstanbul'a gidip forma alacağım diye. Çokta yararlı bir futbolcuydu. Tamam kabul, Emre gereksizi adamın tarak kemiğini kırana kadar bu adam makine gibiydi, sonra o eski randımanı tutturamadı lakin bugün sahaya çıksa Melo'dan daha iyi oynamaz mı? Sizce de Fatih Terim, Baros'u harcamadı mı?

    Ben o Ts maçında armayı öperek sahayı terkettiği günü hiç unutamam. Ayıp ediyoruz gibi geliyor, taraftar olarak Milan Baros'a sahip çıkabilirdik.

     Fatih Terim Milan Baros'u Sizcede Harcamadı mı?



  • Çok güçsüz ve yavaş şu anda baros, ayakta duramıyor. Fatih Terim it gibi koşan forvet istiyor. En yetenekli forvetlerindendir ligin ama bu kadro ve sistemde oynayamaz.
  • Kendisine klüp bulması istendi. Ona rağmen yatmayı tercih etti sezon başından beri. Necati gitti bu kaldı. Crise de klüp bulması istendi paranın bir kısmını aldı fesih oldu. Hala seviyorsan ne diyim.
  • Baros'un formu dusmedi beyler cok. Lincoln gitti, Baros bitti.

    Sneijder ile guzel ikili olabilirdi ama artik coooook gec. Baros defterinin kapanmasi iyi oldu.
  • Şu top direkten dönmeseydi de gol olsaydı Milan Baros en azından yedek olarak da olsa maçlarda oynardı/bulunurdu/şans verilirdi diye düşünüyorum.

     Fatih Terim Milan Baros'u Sizcede Harcamadı mı?


    Bu pozisyon sonrası da Mehmet Batdal'ın ipi çekilmişti.

     Fatih Terim Milan Baros'u Sizcede Harcamadı mı?




  • gol kaçırmayla kadro dışı oldu iddaası terime hakarettir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: toffit07

    gol kaçırmayla kadro dışı oldu iddaası terime hakarettir.

    Gol kaçırma iddiası değil, bu iki pozisyon bardaktaki son damlalar oldu.Mehmet Batdal'ın Trabzonspor maçındaki kaçırdığı golün ardından basın toplantısında Terim'in söylediklerini aç izle kendisi söylüyor zaten.
  • Milan Baros zaten bitti onun kaçırdığı pozisyonla alakası yok ama Mehmet Batdal'ın ipi arkadaşın bahsettiği gibi Trabzospor maçındaki o pozisyon ile çekilmiştir, doğruda bir karardır.
  • Milan Baroş'u sevenlerdendim ama adam bitmiş sahada ayakta duracak hali yok eskisi gibi değil klüp bul dediler adam gitmedi yatmayı tercih etti şuanda en mantıkıs Cris gibi yollanması ama gitmiyor
  • milan baroş çok severim halada severim. Ama sezon başı git dediler inatla para için kaldı sonuç olarak kadroya bile giremedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue Fox

    milan baroş çok severim halada severim. Ama sezon başı git dediler inatla para için kaldı sonuç olarak kadroya bile giremedi.

    +1905

    başka zaman "kimse galatasaray'dan büyük değildir" demesini biliyoruz. iş icraate gelince yan mı çizecektik. iyi yapmışlar.
  • Baros şu an bitik artık , hayatta oynayamaz , Burak kadar bile oynayamaz.

    Bence İmparator ve Baros arasında bir olay oldu
  • Baroş ne yaptı? sadece bizde değil kendi milli takımında ne yaptı son dönemde? orada da aynı şeyler konuşuluyor merak etme. baros bitti.
  • Milan Baros'le ilgili şimdiye kadar çok iyi yazılar yazdım.Ama bu konuda bence hoca haklı.Riera'da bu sezon kovulma noktasındaydı.Hatta kadroya alınmıyordu.Hazırlık maçlarında bile hoca oynatmadı.Riera ise bütün bunlara rağmen çalıştı didindi kendini 18'lik kadro'nun içine aldırdı.Akhisar maçında sol bek olarak çıktı ve o günden beri sol bek olarak takımda.İlk başlarda garipsedik ama şuan takımda en iyi performans gösterenlerden.
    Bence Baros çok fazla kadroya girmek için kendini zorlamadı.
  • Bugün sahaya çıksa Melo'dan daha iyi oynamaz mı dan sonrasını okumadım. Kardeş sana tavsiye oyuncularımız hangi mevkilerde oynuyor Melo forvet mi sağ bek mi stoper mi bir araştır bak bakalım, yerine oynattığın Baros hangi mevkide oynuyor onları bir öğren sonra konu aç.
    Not: Hala Milan Baros diye zırlayanlar Galatasaray'a ihanet ediyorlardır. Adama afedersiniz s.tir ol git artık diyoruz sülük gibi yapıştı teklifleri de kabul etmiyor yata yata para almaya devam ediyor. Benim için Baros kupadaki Antalya maçında takımı satıp hakeme kanını sürmesiyle bitmişti. Bu seneki Avrupa Şampiyonasında da Çek Cumhuriyetini özellikle takip ettim, artık Milan Baros diye bir futbolcu yok arkadaşlar adam biteli yıllar olmuş.
  • Nerden bilelim harcayıp harcamadığını? İdmanları mı izliyoruz? Football Manager oynamıyorsun sadece isme göre kadro kurulmaz. Baros'a şans verdiğinde rakibin rüzgarından yere düşüyordu en son.
  • Fatih Terim her zaman hakedene formayı vermiştir.
  • Milan Baros u bitiren olay sonradan girdiği maçta yediği kırmızıdır.
    Sanırım Karabük maçıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    Fatih Terim her zaman hakedene formayı vermiştir.

    o zaman melo yerine yektaya versin formayı artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C0nficker

    quote:

    Orijinalden alıntı: El Cazador

    Fatih Terim her zaman hakedene formayı vermiştir.

    o zaman melo yerine yektaya versin formayı artık

    Abi antremanları mı izliyorsunuz anlamıyorum ki, Fatih hoca işini bilir. Yek ilk devrede Melo'dan daha iyiydi. Demekki şuanda antremandaki formları farklıdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.