Şimdi Ara

Fatih Elektronik Sakarya Adapazarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bana fiyatta kazık attılar sakın birşey almayın burdan sahibinden.com da siteleri var ama ha uzak durun
    ayrıca forumda gezinirken tek dolandırılan ben olmadığımı farkettim

    1http://forum.donanimhaber.com/m_56201186/f_//tm.htm#56201186

    2http://forum.donanimhaber.com/m_56866396/tm.htm

    3http://www.caraudiohifi.com/forum/index.php?topic=1490.15

    sayfaları burası :http://fatihelektronikadapazari.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?pagingOffset=380&sorting=price_desc

    Almayın aldırmayın !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Butters. -- 29 Ekim 2014; 22:10:39 >







  • Kazik attılar derken nasil oldu olay ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilentJ

    Kazik attılar derken nasil oldu olay ?

    linklere bakarsanız anlarsınız
  • Baktım ,jbl baslarina bende pek guvenmedim oranında yani işi çok iyi anlayan biri gidip baksa ve guvenilmez dese inanırım. Reklam yapmıyorum ordan 2 sene once jbl mid takimi ve gecen sene pioneer mvh 150 ub teyp aldim sorunsuz hala çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SilentJ

    Baktım ,jbl baslarina bende pek guvenmedim oranında yani işi çok iyi anlayan biri gidip baksa ve guvenilmez dese inanırım. Reklam yapmıyorum ordan 2 sene once jbl mid takimi ve gecen sene pioneer mvh 150 ub teyp aldim sorunsuz hala çalışıyorlar.

    hocam ben bidaha paramı sokağa atmam medimarkt ve hepsiburada dışından birşey almam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Butters.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SilentJ

    Baktım ,jbl baslarina bende pek guvenmedim oranında yani işi çok iyi anlayan biri gidip baksa ve guvenilmez dese inanırım. Reklam yapmıyorum ordan 2 sene once jbl mid takimi ve gecen sene pioneer mvh 150 ub teyp aldim sorunsuz hala çalışıyorlar.

    hocam ben bidaha paramı sokağa atmam medimarkt ve hepsiburada dışından birşey almam

    Tabi sizde haklisiniz , insan güvendiği yerden alir , ben fatih elektronikten subwoofer almam mesela ama teyp amfi vb falan alinabilir bence oradan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedava çarpılmaya gerek yok o zaman :) Ben de vazgeçtim.
  • daha önce alışverişim oldu yine olacaktı ama ilanlarına bakıp sipariş vermek istediğimde kalmadı dediler vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axib0y -- 14 Nisan 2015; 11:04:01 >
  • eski ilanlarında fiyatlar uygun sorduğunuzda ya kalmadı yada fiyatı yükseldi diyorlar.. banada pek mantıklı gelmiyo şu an piyasa pioneer ve jbl çakmalarıyla dolu...
  • hala sorunsuz alışveriş yapan var mı buradan?
  • evet hocam haklıymışsın ben avgo 1100 istemiştim bana ısrarla 1200 modelini göndermek istedi 1100 de dreksion kumandası yok felan birşeyler anlattı ben de tmm dedim 1100 modelde yoksa yapacak birşey yok dedim ve 1200 modelini aldım ürün kargolandı yanlız ben arkadaşı aradım dreksion kumandasını baglaması için ve durumu anlattım ve bana şöyle dedi 1100-1200-1300 modelleri aynı menü ve aralarındaki fark sadece görsellik ben zaten görsellik için 1100 modelini tercih etmiştim ve ben bir defa daha aradım ben 1100 modelini istiyorum die onda dreksion kumanda destegi varmış dedim ve bana tekrar ısrarla yok dedi kargoyu teslim almadan geri yolladım allahtan kargo ödemeli almışım şimdi ben avgo 1100 modelini başka firmadan aldım ve şuanda dreksion kumandası ile herşeyi harika ve yanında hediye geri vites kamerası ve tv anteni de geldi diger firmada bunlar yoktu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QnuhQ

    evet hocam haklıymışsın ben avgo 1100 istemiştim bana ısrarla 1200 modelini göndermek istedi 1100 de dreksion kumandası yok felan birşeyler anlattı ben de tmm dedim 1100 modelde yoksa yapacak birşey yok dedim ve 1200 modelini aldım ürün kargolandı yanlız ben arkadaşı aradım dreksion kumandasını baglaması için ve durumu anlattım ve bana şöyle dedi 1100-1200-1300 modelleri aynı menü ve aralarındaki fark sadece görsellik ben zaten görsellik için 1100 modelini tercih etmiştim ve ben bir defa daha aradım ben 1100 modelini istiyorum die onda dreksion kumanda destegi varmış dedim ve bana tekrar ısrarla yok dedi kargoyu teslim almadan geri yolladım allahtan kargo ödemeli almışım şimdi ben avgo 1100 modelini başka firmadan aldım ve şuanda dreksion kumandası ile herşeyi harika ve yanında hediye geri vites kamerası ve tv anteni de geldi diger firmada bunlar yoktu

    Millet Dolandırıcı Olmuş Bir Şey Almadan 3 Kere Düşünün Adam Nasıl Sallıyor 1100 de yokmuşta şöylede böylede




  • Jilett kullanıcısına yanıt
    Maalesef bugün banada Fatih elektronik kazık attı. Yazını yeni okudum.
    Sahibinden com sitesine müşteri çekme amaçlı 399 tlye navıgasyon double teyp koymuş,acil lazımdı görüştüm göndercez dediler.saatlerce aradım salladılar.akşam kargo saati gelince arayıp ürün yok ama daha kaliteli bir ürün gönderelim ama daha pahalı dediler mecburen zaman kalmadığı için tamam dedim ama gelen cihaz bir alt sınıf dandik ve navıgasyonu olmayan bir teyp geldi.540 tl para verdim ama burada 300tlye aynısını satıyorlar.aradım ilgilenmediler.Siz siz olun gözünüzle görseniz bile almayın bu magazadan bir ürün.
  • Kesinlikle almayın kestikleri faturabile gerçek olmayabilir.Dolandırıcı olabilirler.Ürünümüzün arkasındayız felan satana kadar diyorlar 3 gün sonra ürünü geri almayı bırak tehdit ediyorlar.Tam dolandırıcı şirket sattıkları buyuk ihtimal arızada onarım görmüş ürünler.Satış personeli dahil sahibi hepsi kötü niyetli.
    Şirketten telefonumu engellemişler.Whatsaptan tehdit mesajı atmışlar.Aman uzak durun. Sakarya fatih elektronik kırtasiye.Faturdada oynama yapmışlar ben maliyeye bildirdim.Savcılıgada suc duyusurunda bulundum bugün..Aman arkadaşlar boşverin 3 lira ucuz diye ne oldugu bilinmeyen adamlardan almayı birde esanfız ayagı cekıyorlar tam üçkagıtcılar.
  • selami64 S kullanıcısına yanıt
    haydaa daha bugün 15:35 de jbl 1000 watt subwoofer aldım gittigidiyor üzerinden :( bu yorumları okuyunca içime bir şüphe düştü ne yapsam bilemedim kargoda geliyor fatura garanti var diyolar ama inşAllah öyledir inşAllah yanılmam
  • Gitti gidiyorsan aldıysan hemen iptal et senden bir kesinti felan yapmazlar.Başka yerden al üstad.Faturaları sıkıntılı maliyeye bildirdim ben.Aldığım ürünün gara ti kağıdı bile çıkmıyor.Gittigidiyor sorun yapmadan iptal eder yazar zaten iptal diye kargoda gelmemişse.Inan iyi niyetli satıcı değiller..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.