Şimdi Ara

'Fallout 4 Season Pass' Yerelleştirme Çalışması (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
34
Favori
48.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mastertranslator

    Ben hicbir zaman collodin'den umudu kesmedim kesmemde bir bakarsin cikarir vurur ortaya alin lan diye :D

    Yamayı çıkarsın da kafanı bile kırabilir bizden izin çıktı :))))
  • Neden hiç güncelleme yapmıyorsun?üstelik söz verdiğin halde......

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Collodin yamayı her türlü çıkartır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cikarir her turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abstergo industries

    Collodin yamayı her türlü çıkartır.

    Çıkarttı geldi mi :D
  • Collodin'i şahsen tanımıyorum ama kendisini takip ederim ve yıllar önce yaptığı bazı işlerden kalitesini biliyorum. Yamayı da mutlaka tamamlayacaktır. Fallout serisine karşı özel bir hayranlığı var. Ayrıca çeviri kalitesi ve Türkçe'ye gösterdiği özen oldukça üst düzeydedir.

    Diğer arkadaşların eseri olan Türkçe yamayla birlikte Fallout 4 için elimizde iki adet birbirinden kaliteli Türkçe yama olacak. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Kendisine kolaylıklar diliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Evet arkadaşlar güncelleme geldi %50.1 :)))))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoNiQ -- 28 Ağustos 2017; 9:32:32 >
  • Sn.collodin,rica ediyoruz artık son durum ile ilgili bir bilgi paylaşın.kolay gelsin....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir umuttu benimkisi,Aklıma geldi hadi dedim çıkmıştır,Açtım sayfayı ama nafile :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helloozo

    Bir umuttu benimkisi,Aklıma geldi hadi dedim çıkmıştır,Açtım sayfayı ama nafile :/

    Hala bu yamadan medet ummanız beni üzdü.

    Siz adamın umrunda değilsiniz, adamda sizin umrunuzda olmasın gençler boşverin. 1 güncellemeyi çok gören adamın konusunu takip etmeyin diğer elamanlar yamayı bitirdi sayılır.
  • ShirnkTR kullanıcısına yanıt
    ama bu yamada dlc ler var diğerleri çevirmiyor sonraya bırakıldı diyor ayrıca şu an için o yama stabil deyil bu adam belki onlardan 1 2 ay sonra cıkarır ama tam cıkarır dlc falan köküne kadar türkçe oynarsın cıkarmazsada korsan çeviri ekibini beklersin yamayı daha iyi hale getirmeleri için
  • Collodin neden boyle yapiyor anlamiyorum inanin bende diger konudan cok bu konuyu destekliyordum baslarda inancim azaliyor collodin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın arkadaşlar demagoji yapmayı yok çok iyi çevirmen işini iyi yapar , yok güncelleme yapmıyor dandik çevirmen.

    Biter ise çıkarır.

    Adam New Vegas ile gönüllere girmiş bu işin altından kalkmak kolay mı ? Bu oyun Vegas'tan daha yoğun ve geniş bir hikayeye sahip ve doğal olarak uzun bir süreç işleyecektir.

    Her %10 luk ilerleme de güncelleyeceğini belirtmiş olabilir demek ki ilerleme %60 olmadı.

    Eleştirmek yerine yada övmek yerine sabır ile bekleyin kendinize güldürmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoNiQ kullanıcısına yanıt
    Yorumuna katılıyorum.

    Adam kendini kanıtlamış bir kere, kendini size tekrar kabul ettirmek gibi bir kaygısı yok. Belli ki zamanında canını sıkan şeyler olmuş kendi başına hareket etmek istiyor. Ölüm kalım meselesi değil, bir girişimde bulunmuş olması sonunu getirmek mecburiyetinin olduğu anlamına da gelmez. Bir sebeple bırakacak olsa gelir burada açıklar. Yama çıkmazsa sizler için yine bir şey değişmez, kararlılık gösteren diğer arkadaşlar zaten somut şeyler paylaşmışlar.

    Collodin'i şahsen tanımıyorum ama çalışmaları hep kalburüstü, siz yine olumlu olmaya çalışın beklentiler sizi kemirmesin. Her şey olacağı yere varır.
  • Çıkmaz diyenleri iyi takip edin büyük bir kısmı collodin yamasını deneyecek ve oynayacak. Demagoji gırla konuda. Bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    keşke diğer ekiple ortak çalışabilseydiler yada yaptığı çalışmayı paylaşsaydı yazık iki tarafa da aynı yolda farklı şeritlerde ilerliyorlar sarkis ortak bir yama çıkarabilmek için çok uğraştı öyle yada böyle bir kaç güne alpha dan beta sürümüne geçilecek şahsen sarkisin yaptığı yama ile oyunu bitirir isem başka bir yama ile bir daha oynamam bu arada sizin de çalışmalarınızı yakından takip ediyorum tüm çevirmen arkadaşlara teşekkürü borç bilirim sayenizde bir çok oyunu öz dilimizde oynayabildik bu aralar stellaris yaması var onu takip ediyorum çevirmenin yapmış olduğu sistem çok hoş github üzerinden bir linkle dosyaları paylaşmış öneride bulunmak isteyen yada çeviri yapmak isteyen giriş yapıp direk çevirisini yapıyor keşke tüm oyunlarda böyle bir sistem ile tek bir yama üzerinden ilerleyebilsek ..
  • abdulrezakbinberrak A kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşın temas ettiğini birlikte çalışmak için elinden geleni yaptığını biliyorum, ama adamın kendi tercihi saygı duymak lazım, vardır bir bildiği.

    Kendi çevirilerimde zaten online sistem kullanıyorum ve dosyayı google drive üzerine yüklüyorum. kendini ispatlayan arkadaşlar düzenleme yetkisi alıp çeviri yapabiliyorlar. Yamayı bekleyen kitle de istedikleri zaman girip çalışmaya göz atabiliyor. Github, crowdin ve bunun gibi sitelerin ayrıcalıkları olabiliyor, ama drive büyük çoğunluğun aşina olduğu bir sistem.
  • Yoo onun yamasını kullanmıyacağım ? Ben sizin gibi değilim hocam merak etmeyin artık şansını kaybetti collodin. Beni umursamayanı ben niye umursiyim ? :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShirnkTR

    Yoo onun yamasını kullanmıyacağım ? Ben sizin gibi değilim hocam merak etmeyin artık şansını kaybetti collodin. Beni umursamayanı ben niye umursiyim ? :)

    Senin kullanmayacak olman herkesi kapsamıyor. Büyük bir kısmı bu yamadan faydalanacak, birde kullanmayacağım diyip kullananlar olacak tabii. Bedava yama sonuçta herkesim tercihi kendisine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabır sabır sabır. New Vegas efsanesini bizlere Türkçe armağan eden Collodin bu yamayı çıkarmazsa da canı sağolsun. Nasıl olsa diğer ekip de Sarkis ve ekibi elinden geleni yapıyor. Elimizde iki tane seçenek olacağı için, sıkıntı yapmayın derim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.