Şimdi Ara

Facebook üzerinden textarea'ya veri aktarmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • weebly isimli site üzrinden kendime site oluşturuyorum. Bunu söylememdeki amaç; php, asp ve benzerlerini sitede kullanamadığımı belirtmek. Kafamdaki şey için kullanacağım uygulamamı facebookda şimdiden oluşturdum ama henüz oluşturduğum andaki gibi duruyor. Anlayacağınız sitede fbml javascript ve html ile sınırlıyım. Yakın zamanda da parasını verip hosting almayı düşünmediğimden lütfen ona göre önerilerinizi yazın

    Sorum şu:
    Facebookda oturum açmış birinin, sitede, "arkadaş seçme" penceresinden bir arkadaşını seçmesini, ve o seçtiği arkadaşının profil sayfasının linkinin (ya da İDsinin falan da olur) sitedeki bir textarea ya yerleşmesini nasıl sağlayabilirim?

    Sorunun cevabı benim için gerçekten önemli. Emin olmasanız bile fikrinizi belirtmeniz çok işime yarar. Şimdiden sağolun.







  • sanırım facebook ile ilgili soruları yanıtlayabilecek pek kişi yok :) benim de sorunum yalnızca isim çekmede, yani facebook'a bağlı bir kişi aynı zamanda benim sitemdeyse (ki günümüzde neredeyse herkes) o kullanıcının ismini çekmek istiyorum. Sen yardımcı olabilir misin ki acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.