Şimdi Ara

Facebook like değIşimi. ucretsiz like

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün bir arkadaşımız facebook begeni satın almak hakkında bir konu açmıştı, bu konuyu açmamın sebebi tam da odur. Eğer derdimiz sadece begeni sayısıysa yani beğenenler turk olmasa da olur diyorsanız ozaman bu konunun ilginizi çekeceğine eminim.
    Sistemin çalışma mantığı çok basit aynı trafik değIşim siteleri gibi tek fark trafik yerine like değIşiyorsunuz.
    Siz başkalarının sayfalarını beğendikçe puan kazanıyorsunuz ve bu puanlarla başkalarına sizin sayfanızı begendittiriyorsunuz.
    Ilk olarak şu adrese gidin
     Facebook like değIşimi. ucretsiz like

    ve kayıt olun.
    Daha sonra "Add and manage pages" sayfasına gidin.
    O sayfada facebook likes yazan yere tıklayın, açılan sayfanın en altında facebook sayfanızın adresini yazabileceğiniz bir kutucuk var oraya sayfa linkinizi yazın hemen altına da sayfanızin ismini.
    ADD Url yazan butona tıklayın sayfa ekleme Işlemi bu kadar. Şimdi site kredisine ihtiyacınız var bunun Için sosyal medya exchange seçeneğinin üzerine gelin menüden ve açılan alt menüden facebook likes seçin.
    Şimdi orda ki facebook sayfalarına birer birer gidip like basın. Siz diğer insanların sayfalarının beğendikçe puan kazanacaksınız ve bu puanlarınız sayesinde başka insanlar da sizin sayfalarınızı beğenerek.
    Yani eğer siz bugün 100 sayfa beğenirseniz sizin sayfanızda 90 defa begenilecektir. Ben günde 2 3 saat uğraşarak 1500 like kolayca topluyorum. Bol şans dilerim size







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.