Şimdi Ara

Facebook Hesabıma Giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bir Arkadaşım Beni Yoruma Eklediği Bir Video Paylaşmış, Tıkladım Flash Player Güncellemesi Gerekiyor Dedi, Bastım Bir Şey İndirdi, Sonra Hesabıma Giremedim.. Yeni Şifresi İstedim Yeni Şifreyi Girdim Şifreyi Tekrar Deneyiniz Kısmı Geldi, Sonra İstediğim Bütün Onay Kodları Aynı Gelmeye Başladı.. Öyle Kaldı, İndirilen Yerlerden O Şeyi Sildim, Ama Gene Açılmıyor.. Fikri Olan Var Mı..? Yakın Zamanda Facebook İle Bağlantıya Geçicme Sanırım, Peki O Zaman Hesabımı Kurtarabilir Miyim..?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: T@hikumo

    Arkadaşlar Bir Arkadaşım Beni Yoruma Eklediği Bir Video Paylaşmış, Tıkladım Flash Player Güncellemesi Gerekiyor Dedi, Bastım Bir Şey İndirdi, Sonra Hesabıma Giremedim.. Yeni Şifresi İstedim Yeni Şifreyi Girdim Şifreyi Tekrar Deneyiniz Kısmı Geldi, Sonra İstediğim Bütün Onay Kodları Aynı Gelmeye Başladı.. Öyle Kaldı, İndirilen Yerlerden O Şeyi Sildim, Ama Gene Açılmıyor.. Fikri Olan Var Mı..? Yakın Zamanda Facebook İle Bağlantıya Geçicme Sanırım, Peki O Zaman Hesabımı Kurtarabilir Miyim..?

    Siz flash player sanıp bilgisayarınıza aslında virüs indirmişsiniz. Hesabınız ele geçirilmiş, facebook ile iletişime geçip hesabınızı geri almaya bakın.
  • Peki Alabilir Miyim, İhtimal Kaçtır..?
  • - Keylogger Bulaşmış PC'niz izleniliyor ve tüm sitelerde girdiğiniz şifreler çalınıyor En sağlıklısı format atın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T@hikumo

    Peki Alabilir Miyim, İhtimal Kaçtır..?

    Valla ihtimal çok fazla diyemem, çünkü hesabın size ait olduğunu doğrulamak için kimlik belgeleri v.s isteniyor öyle bi doğrulama yaparsınız anca verir size facebook hesabınızı tekrar, he ben uğraşamam dersen.

    Aç temiz bi hesap tekrar eski hesabınla aynı bilgileri yaz. Sonra çalınan hesabını şikayet et bu hesap bana ait ama erişemiyorum diye. o zaman çalınanı kapatabilirler bari.
  • resmen virüs gelmiş.arkadaşların da dediği gibi keylogger olayı var ve sıkıntı çıkartabilir.hesap almaya gelince şifremi unuttum de mail adresine yolla bilgiler falan derken belki ancak öyle alırsın.diğer türlü çok zor.en iyisi bi su iç sen :D
  • böyle şeylere neden, nasıl inanırsınız şaşırıyorum
  • Ah su reklamlari ayirt edemeyenler yokmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde şsöyle bir sorunum var Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
    Ne yazık ki, bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir.
    Endişelenmeyin. Virüslü dosyaları bulup kaldırmanıza yardımcı olacağız.
    1 haftadır facebook hesabıma giremiyorum cepten giriyorum pc den giremiyorum her türlü yolu denedim olmuyor. (şifre yenileme, McAfee yide kurdum talimattaki gibi, başka bilgisayardan denedim, farklı arama motorlarından denedim olmuyor) yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.