Şimdi Ara

F30 320d kronik sorunlar neler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
9.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zincirli araba neden alınmaz sorusunun cevabı.

  • 20d'lerde bişey yok. gayet sağlam güzel makinalar.

    20i'ler sıkıntılı olabiliyor.


    En önemlisi titiz kullanıcıdan almak aracı. düzgün araçla problem yaşama olasılığınız çok düşer. bir de km önemli değil artık düzgün bakım önemli derler, hayır. km Bmw'lerde önemli. Corolla da elantrada çok önemli olmayabilir ama Bmw de önemli.

  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Hocam saolun cevabınız için de 2. Elde temiz olup olmadığını nasıl anlayacağız alirken
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Askar Bmw'de 35'e değiştirdik birkaç hafta önce.
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Zincir setinimi 35 bin tl değiştirdiniz
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Zincir setinin ve yağ pompasının fiyatları ve markalarını yazabilirmisiniz işçiliği'de ayrı yazarmısınız ?
  • Can bey siz demi f30 kullaniyorsunuz
  • Progamerrrr P kullanıcısına yanıt
    Yok c7 makyajlı kasa a6 var ama çevrede çoğu kişide bmw var kullanıcılar yorum yapsa daha mantıklı olur ama f10 520 d 525 d ve 530 d binen yakın doslarım var ben hic birinin zincir masrafının 50 bin lira tuttuğunu duymadım o yüzden
  • Serviste en son 60-70bin arası bir fiyatı vardı zincir değişiminin. Dışarda da 30-40bin arası değişiyor. Zincir motorun arkasında kalıyor o yüzden işçilik yüksek, triger değişimi gibi düşünmeyin. Ayrıca bmw'ye maalesef orjinal parça kullanmanız lazım. Bilindik markaların disk balatası bile sıkıntı çıkartıyor. Zamanında üç dört takım disk balata değiştirdim sadece bu yüzden, en son orjinal takım alarak çözmüştük.

  • Hem cla hem f30 kullandım bu 2.ci f30 aracım. Cla dan hic bahsetmeyeceğim sakın öyle bir hata yapmayın ben aldığım gibi geri sattım. F30 a gelirsek hiç öyle abartıldığı gibi sorunları yok temiz düzgün kullanılmış arac benzinli dizel farketmez sorun yaşamassınız sadece değişmesi gereken parcalar zamanında değişsin yeter bakımlarıda okadar abartı değil o 30 40 bine zincir değiştiren akıllı arkadaşlar iyi kazık yemiş gelsin 10 15 bine hallettireyim orjinal şekilde 1 hafta önce 1000 tl verdim yağ bakımına benzinli f30a ama ustam tanıdık. Şunuda unutmayın alacağınız aracda sanroof led far deri recaro koltuk olsun hastalık yapar bidaha başka araca binemessiniz f30 a alışınca benden söylemesi başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 2 Ekim 2022; 0:35:7 >
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Hocam cla yi hemen satma sebebiniz nedir
  • landscapee kullanıcısına yanıt
    Ya bende f 30 hastasiyim ama aldiktan sonra çok masraflı olursa araçtan hic keyif almam ki herkez öyle diyor bmw ye 1.sahibi biner diye meşhur laflar var piyasada😀
  • Her yönden vasat bir arac sadece tipi güzel gidin megane alın yada golf alın cla dan daha çok tad alırsınız sürdüğünüz araçdan. Bende c seriside vardı c200 oda rezalet bmw nin sürüş zevkini vermiyorlar malesef.

  • landscapee kullanıcısına yanıt
    F30 dizeller n47 motormu hocam
  • Progamerrrr P kullanıcısına yanıt

    Onlar almak isteyipde cesaret edemeyen kişilerin boş beleş yaptığı yorumlar ben 3 senedir biniyorum bakım dışında kuruş harcamadım ama dediğim gibi titiz kullanılmış temiz arac bulup alın. bu aracı tanıyan dilinden anlayan kullanıcısından alın ben sizin yerinizde olsam benzinli alırım.

  • Progamerrrr P kullanıcısına yanıt

    Evet n47 motor güzel sorunsuz bir motor 150 200 bin arası zincir bakımı var oda öyle dedikleri gibi değil 10 bin tutar zincir bakımı fazla tutmaz.alt takımları cok sağlamdır benim aracım 160 bine geldi hala orjinal herşeyi tık ses yok ilk günkü gibi.

  • 320 d touring ler nasıldır? BMW lerden pek anlamam ama sw kasa olarak çok hoşuma gidiyor, eski modelleri alınır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: landscapee

    Hem cla hem f30 kullandım bu 2.ci f30 aracım. Cla dan hic bahsetmeyeceğim sakın öyle bir hata yapmayın ben aldığım gibi geri sattım. F30 a gelirsek hiç öyle abartıldığı gibi sorunları yok temiz düzgün kullanılmış arac benzinli dizel farketmez sorun yaşamassınız sadece değişmesi gereken parcalar zamanında değişsin yeter bakımlarıda okadar abartı değil o 30 40 bine zincir değiştiren akıllı arkadaşlar iyi kazık yemiş gelsin 10 15 bine hallettireyim orjinal şekilde 1 hafta önce 1000 tl verdim yağ bakımına benzinli f30a ama ustam tanıdık. Şunuda unutmayın alacağınız aracda sanroof led far deri recaro koltuk olsun hastalık yapar bidaha başka araca binemessiniz f30 a alışınca benden söylemesi başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.

    Ben kullandığım, tecrübe ettiğim araç ile ilgili yorum yapıyorum. Orjinal yağ pompası bile 10bin lira civarında. Orjinal parçalarla işçilik dahil etmeseniz bile dediğiniz paralara olmaz. Zincir yağ pompası gibi önem taşıyan parçalarda da yan sanayi kullanılmaz. Bunların hepsini tecrübe ettik kulaktan dolma bilgilerle konuşmuyorum. Yan sanayi parçalarla yapılan zincir bakımı 50-70bin km sonrası tekrar sorun çıkartıyor. Ama siz sanırım orjinal parça kullanmayı tercih etmiyorsunuz çünkü 1000 liraya bakım yaptırdım demişsiniz. Şu an b38 motorlu aracımda var LL-01 yağ kullanıyorum, sadece yağ 700 lira. Mann 4 adet filtre 800 lira. İşçilik eklemedim daha. İnternet elinizin altında kendiniz araştırabilirsiniz.


    https://bmwyedek.com/F30_320d_N47N_Motor_Yag_Pompasi_Komple_Orjinal





  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt

    Ben sadece zincir bakımından bahsettim size hadi onuda dahil edelim 10 bin pompa+2500 tl zincir sadece parca fiyatı 12500 tutuyor hadi 3 4 binde işcilik desen 17 bin tutmuyor. Bu 35 40 binler nasıl cıkıyor☺️ Ben filtron filtre kullandım mann ın diğer ürünü 250 tl hepsi karbonlu polen dahil 550 tl yağ aldım 200 tl işcilik verdim 1000 tl tuttu. Arkadaş 2012 dizel citroenine bakım yaptırdı daha fazla tuttu tanımadığın ustaya bmwyle gidersen kazığı yer oturursun. 5 senelik f30 mazim var parcaların neyin ne kadar tutacağını cok iyi biliyorum.

  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt

    ayrıca ilk f30 aracım b38 motor kodlu 1.5 3 silindirli bir f30 du bmw de hic alınmayacak bir motor kronik sorunlarını bile bile aldım başıma gelmez dedim hepsi geldi turbo catlattı yakıt kontrol pompasını bozdu b38 de turbo catlamayı yaşamayan yoktur nerdeyse.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.