Şimdi Ara

F1 izlemek için uydu taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar...

    her ne kadar F1 in artık tadı tuzu kaçmış gibi dursa da öğrenci evinde haftasonları vakit geçirmek için seçtiğimiz etkinliklerden birisi hala F1.
    şimdi belediye anteninden düzgün izleyememek bize tak etti ve bir uydu almaya karar verdik.

    digiturk ü araştırdık ettik olmadı aylık 10 liraya sadece F1 izlemek için bu üyeliği katlanıcaz ama düşündük ki bizimle aynı durumda olan kimseler vardır deyip soralım istedik.

    toplamda daha ucuz bir meblag ödeyerek bir uydu bir receiver alsak, F1 yayınlarını bize izletsin yeter, trt1 i açsın yani. hangi marka receiver almak lazım? önerileriniz nelerdir?
    sanırsam her marka ile şifresi kırılmıyormuş gibim. ha unutmadan bir de terasta bizden önceki kiracanın digituk uydusu hala takılı. ev sahibine sormak lazım belki onların elembisi hala kendisindedir.


    yardımlarınızı bekliyoruz, insallah gelecek yarışı tvden gönül rahatlıgıyla izleriz : )

    teşekkürler.

    umuyorum başlıği doğru yere açmışımdır.







  • hocam size d-smart'tan başka birşey önermem. bildiğim kadarıyla formula 1 yarışlarını trt-1 veriyor şifreli(normal uydu alıcısı ile izlenmiyor diye biliyorum. ,ya da biss key falan uğraşmak gerekli) ve eurosport veriyor.trt-1 i ve eurosport u sorunsuz izleyebilirsiniz d-smarttan.2008 model ikinci el d-smart alın ya da kredi kartı ile (kredi kartına peşin fiyatına taksit olayı varmış)keyifle izleyin formula-1 yarışlarını ve diğer d-smart kanallarını..
  • şifre 10000000 gibi birşeydi digiturk falan gereksiz bizde sorunsuz izleniyor goldmaster uydu alıcısı ile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JetRight -- 25 Mayıs 2009; 10:13:27 >
  • Hocam sadece uydu reciever ile bu iş bitmiyor. +çanak +kablo +lnb +kurulum gibi masraflar da var. Sadece F1 izlemeye değmez bence zaten eski keyfi de yok. Boşverin siz F1 i oturun dizi izleyin bence :) Öğrencilik zor inşallah iyi bişeyi ucuz olarak bulursunuz. Bence 2. ellere bakın.
  • digiturk 9.90 için 24 ay taahut istiyor yav.

    bizden önceki kullanıcının çanak ve samsung marka lnb si hala duruyor. yani kararsız kaldık. televizyoncularda soruyorum onlar da pahalı söylüyor.
    ahh ah bundan sonrasında trt ye sitem etmek geliyor içimden ama ona bile değmez yani. neyse hadi boşver : )
  • alın bitane goldmaster sat 4450 keyleride girin açılır ki ucuzda hemde küçük eğer bilmiyorsan nasıl key girilir ben yardımcı olurum boşuna d.t e para vermeyin
  • Googledan TRT1 biss key diye aratırsanız key çıkar.Sonra o keyi herhangi bi reacevara girersen TRT1 i izleyebilirsin.Burada forum kuralları gereği key vermek yasak mualesef...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.