Şimdi Ara

F1 2023 takvimi açıklandı: Türkiye GP takvimde yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Ben Müslümanım, böyle basit bir şey için niye yalan söyleyeyim? Kendi gibi mi zannettin Sayın AKP'li? Keşke şu söylediklerini gerçek hayatta söylesen.


    AKP yaptı diyorsan artı olarak, yarış yaptırmayacağı pist için parayı toprağa gömmüş yani kamuyu zarara uğratmış olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 21 Eylül 2022; 14:9:48 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Bende pistin yapılış hikayesini çok iyi biliyorum. Yaşım 37. Dönemin en fanatik f1cilerindenim. Her f1 haberini araştırıp okuduğum dönemde yapılan bir platin hikayesini bilmesem sana niye yalan söylüyorsun diyeyim. Belki önceden birileri bir f1 pisti yapalım demiştir ama şuanki f1 pistinin Ecevit döneminde bırak temel atması konusu bile geçmedi. Üstüne üstlük önceli mesajımda söylediğim gibi, pisin yapılışını ilk yarışını dibinden seyeredecek kadar takında oturuyorum. Bu kadar emin olmak için bir dayanak sunmalısın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    "Pistin inşasına Bahçeli - Ecevit - Anap koalisyonu zamanı başlanmış" diyerek spesifik bir yalan söylüyorsun ve bu yalanı iğrenç muhalefetine malzeme ediyorsun.
    Sana doğru bilgi veren kişiyi de hemen AKP'li yapıyorsun.
    Utanmadan üzerine "AKP yaptı diyorsan artı olarak, yarış yaptırmayacağı pist için parayı toprağa gömmüş yani kamuyu zarara uğratmış olur."
    Hahaha rezil ettin kendini :)

  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Kendin araştıramıyor musun? Sen söyleyince kendi bilgimden şüphe ettim, sonra aklıma geldi. Bir yerde izlemiştim, Türkiye'de yapılacak ilk F1 için (?) basın toplantısı yapılıyor. Recep Bey gelmiş. Bir yerde diyor ki "biliyorsunuz pisti bizden önceki hükumet yaptı" başka bir yerde kim kazanır diyorlar "Alfonzo" diyor. (Söylediği gibi yazdım) Yaşım 37 diyorsun, bravo. Hiç haber izlemez misin? Evlilik programı izlemekten vakit mi gelmiyor? İzlemiyorsun, niye iddia ediyorsun?


    Ha bu arada yanlış bilgi vermişim. Osman Durmuş adlı bakan Formula 1 için bastıran değil, arabaların üzerindeki sigara reklamı için karşı çıkan bakanmış. Bu da yalan değil, çok önce okuduğun şeyi yanlış hatırlamaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 21 Eylül 2022; 14:55:4 >
  • Ülkemizin daha fazla rezil olmasından daha iyidir. F1 alırlar inşAllah bir daha Türkiye gibi geri kalmış 3.sınıf dünya ülkesine vermezler

  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

    Ya 1 milyon olsun olmasın rakama mı takılıyosunuz... Hadi 500 bin kişi olsun 300bin kişi olsun, organizasyonun rezilliğini göz ardı etmeyin.

  • f1öleli çok oldu. sacma sapan kurallar ve eski v8, v10 motorlar kaldırıldıktan sonra izlemedim.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Ak parti Kasım 2002 de iktidar oldu.

    Bernie eccleston mart 2002de o zaman otomobil federasyonu başkanı Mümtaz tahincioğlu idi, kendisi eski yarışçılardan. Bernie, tahincioğlunun davetlisi olarak geldi Türkiye’ye. Beraber basın toplantısı yaptılar. Bernie Türkiye’yi de f1 de görmek güzel olurdu ama önce bir piste ihtiyacınız var dedi. Mümtaz da aynı toplantıda 2004’e kadar pisti bitirip 2005te ilk takvime girebiliriz dedi, devlet desteği ile pist kısa sürede yapılabilir dedi. Pist yerleri olarakta İzmir Antalya ve İstanbul’u düşünüyoruz dedi. Sonra konu günlerce f1 yayını yapan yerlerde konuşuldu gitti.

    Sonra kasımdaki seçimlerden bir kaç ay sonra Mümtaz, Abdullah güle de durumu söyledi. Abdullah gülde tanıtımız için güzel olduğunu belirtti. Ardından dönemin en meşhur f1 mimarı ile anlaştılar, mimar devletin gösterdiği arazilerden en çok Akfırat ı beğendiğini söyledi. piste ilk kazma Eylül 2003te vuruldu ve pist ağustos 2005te bitti. İlk açılışına da gittim. İçeri girecek para yoktu ama o zaman yarışı izlemeye gelen ferrarileri ve diğer spor arabaları gittik seyrettik.

    Sen kulaktan duyduğunu söylüyorsun. Ben gördüğümü anlatıyorum sana. Seni inandırmak için geçmişe götürecek halin yok daha. Uğraşamam daha fazla da senin gibi duymak istediği dışında hiçbir lafa inanmayanlarla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isakoc -- 21 Eylül 2022; 20:51:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Cevap veriyorum: Dış güçler:)

  • Katılım ücreti 10 milyon doları verebiliyor olsaydık biz de girebilirdik. Covid seneye azalmazsa yine iptal olan bir pistin yerine girebiliriz ama o da artık zor görünüyor.

  • Eğitim değil DNA değişmeli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Ya Şampiyon, ilk mesajıma haber linki de ekledim. Bi zahmet aç da haberi oku.

    Allah ailene sabır versin. Aynı bizim peder gibisin. Yazıktır bak çocuklarına da kendine de. Yarın bunun yaşlılığı var. Bırak bu dik kafalılığı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Eylül 2022; 1:27:38 >
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Yanlışın olmasın!!!

    Pist projesine AKP hükümeti zamanında başlandı.

    3lü koalisyon zamanında gündemde değildi bile.


    2010 yılında son yarış oldu, daha sonra takvimde kalmak adına Bernie çok fazla para isteyince hükümet "o kadar parayı veremeyiz" dedi.

    Zira 2006, 2007 ve 2010 da yarışlara gittiğimde ne tribünler ne de açık alanlar çok fazla doluydu.

    Maalesef pistimiz güzel olmasına rağmen bu organizasyon pahalı bir organizasyon ve bilet fiyatları herkese hitap etmiyor.

    Bu nedenle gitmeyen çok insan var.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt
    Çocuğum senin haber linkini okudum zaten. Haberde 2005e pist yetişir demekten başka bir halt yok.

    Sen ise 3lü koalisyon zamanında pistin temeli atıldı diyorsun.

    https://tr.motorsport.com/f1/news/ecclestone-turkiye-de-691469/691469/

    Al bak burada senin haberinin aynısı var. O dönemde Mümtaz sadece Bernie yi Türkiye’ye getirdi ve gündem yaptı. Zaten bu ziyaretten 7 ay sonra ak parti iktidar oldu. Pistin inşasına da yeni iktidardan 11 ay sonra başlandı. Senin derdin ne çözemedim. Ben diyorum sana f1 pistin anlaşması da inşaasıda 3lü koalisyonla alakası yok ak parti döneminde oldu her şey.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • isakoc kullanıcısına yanıt

    Gel bak öyleyse ben sana anlatayım. A Holding var, genel müdürü sensin. (Türkiye'de Tesla bayisi var mı bilmiyorum. Yok diyelim. Adam kimseye vermesin) Sen gidiyorsun, görüşüyorsun, ikna ediyorsun... Herifler çok az kişiye veriyor diyelim ama sen bir şekilde Tesla için bayilik sözü alıyorsun. Senden kocaman bir bina istiyorlar. Sen arsayı buluyorsun, bina için projeyi çizdiriyorsun...


    Neyse sonra sen görevden ayrılıyorsun, genel müdür ben oluyorum. Binayı yaptırıyorum. Personeli alıyorum, reklamı yaptırıyorum... Asıl başarı kimin? Ben gidip Tesla'nın bayiliğini alabilir miydim? Alabilsem bile hangi iş zor? Bir şeyin temelini atmak bu sözden ne anlıyorsun?


    Artı bak sana yazmışım. Basın toplantısında Recep Bey dedi ki diyorum "Biliyorsunuz ki bu proje bizden önceki hükumet döneminde başladı" Adam orada bir jest yapıyor, hakkı olanın hakkını veriyor.





  • Al yap işlet devret olarak yapılan pistimiz de konaklama ve otel yapılması lazımken anlaşma yaoan firma bunu gerçekleştirmemiş olayı yargıya taşıdılar bu ülke de bir tane doğru birsey yapılmaz mı her zaman her yerde rezil mi olmak zorundayız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.