Şimdi Ara

Eyüp Sabri Tuncer 500 ml Mutfak Sabunu 9,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
1.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasada bu fiyata bulmak mümkün değil, resmi sitede satılıyor, yeni bir ürün olduğu için tanıtım fiyatı, elbette en ucuz sıvı sabun değil ama çok kaliteli ve çok güzel kokulu,plastik şişe kalitesi de sonradan doluma uygun, bu enflayonist ortamda kalite sevenler için stoklanabilir. Ürünün özelliği hafif kirli bulaşıklara kullanılabileceği gibi el de yıkanabiliyor, koku giderici özelliğe sahip.








  • Paylaşım için teşekkürler standart sıvı sabunların 500 mlsi 2,386 TL kıyaslama buna göre yapılabilir.


    17,18 TL Saloon Sıvı Sabun Sultan Has Bahçe 3,6 lt


    https://www.carrefoursa.com/saloon-sivi-sabun-mango-3-6-lt-p-30221256?v=1.8.4


    https://www.carrefoursa.com/saloon-sivi-sabun-sultan-has-bahce-3-6-lt-p-30221255?v=1.59.4

    her markaya çok saygılıyım, sektörde zor şartlarda üretim yapmak çok önemli ama saloon marka sıvı sabunlar daha düşük kalite ve toplu kullanım yerlerinde kullanılmaları makul, Eyüp Sabri ise yerli ürünler içinde en kaliteli hatta lüks ürün gamında yer alıyor, eğer fırsat sıcak görülmüyorsa mesajım silebilirsiniz, belki de benim için heycecan veren bir ürün oldukusura bakmayın, herkese iyi mesailer dilerim.

  • Paylaşım için teşekkürler standart sıvı sabunların 500 mlsi 2,386 TL kıyaslama buna göre yapılabilir.


    17,18 TL Saloon Sıvı Sabun Sultan Has Bahçe 3,6 lt


    https://www.carrefoursa.com/saloon-sivi-sabun-mango-3-6-lt-p-30221256?v=1.8.4


    https://www.carrefoursa.com/saloon-sivi-sabun-sultan-has-bahce-3-6-lt-p-30221255?v=1.59.4





  • her markaya çok saygılıyım, sektörde zor şartlarda üretim yapmak çok önemli ama saloon marka sıvı sabunlar daha düşük kalite ve toplu kullanım yerlerinde kullanılmaları makul, Eyüp Sabri ise yerli ürünler içinde en kaliteli hatta lüks ürün gamında yer alıyor, eğer fırsat sıcak görülmüyorsa mesajım silebilirsiniz, belki de benim için heycecan veren bir ürün oldukusura bakmayın, herkese iyi mesailer dilerim.

  • Gençlerbirlikli G kullanıcısına yanıt
    Çok teknik ifadeler kullanıyorsunuz hocam (ürün gamı falan)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gençlerbirlikli G kullanıcısına yanıt

    Kendi klasmanında fiyat sıcak o konuda problem yok. Standart sıvı sabunlarla fiyat karşılaştırması yapılabilsin diye ekledim. Paylaşımlarınıza devam edin elinize sağlık.

  • Bence pahalı. A101 de fax 4 lt 26tl...
    Markasız olanlarında litresi 5 tl filan.
    Eyüp sabri tuncer olması dışında, bir avantajı yok.
    Pylaşım için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat pahalı geldi 150TL ye kadar + kargo ücreti de var.



    Kuponla daha uyguna gelebilir. 50TL üzeri kargo ücretsiz.


    https://www.trendyol.com/eyup-sabri-tuncer/limon-aromali-mutfak-sabunu-500-ml-p-65163006?boutiqueId=61&merchantId=355636&gads=true

  • cohannan kullanıcısına yanıt

    niye etsin ki? neden katkı sağlasın mesela bu foruma? tıklanmalar düşmeden önce önünüze gelene ban veriyordunuz, noldu tıklanmalar düşünce banlar da kesildi?  bana hakaret eden "admin tanıdıkları" 1 gram ceza almazken cevap verdiğim anda 4 gün yedim defalarca, bu forumun kapandığı kepenk kapattığı gün zil takıp oynayacağım, bu adaletsizlikte emeği geçen herkesle de öbür dünyada hesaplaşacağız merak etmeyin hiçbiriniz.



    edit: şimdi ban gelir hemen, evet bekliyoruz oynat bakalım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 16 Aralık 2021; 9:38:36 >
  • Mr Thoth kullanıcısına yanıt

    Hiçbir zaman rastgele ban atılmıyor denetim sürecinden geçiyor. Hakaretin hiçbir şekilde bu forumda yeri yoktur, her şikayetin sonucunda kalıcı olarak uzaklaştırma verilmez ama ceza puanı işlenir. 16 senedir bu forumdayım kimseyi paylaşım yapmaktan soğutacak bir hamlede bulunmadım. Yaşadığınız sorunlar veya yanlış gittiğini düşündüğünüz durum varsa aşağıdaki başlıkta konu açabilirsiniz.


    https://forum.donanimhaber.com/forumla-ilgili-onerileriniz-sorunlariniz--f604

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • cohannan kullanıcısına yanıt

    10 senedir bu forumdayım, kahkaha attım bu mesaja. yanlış gittiğini düşündüğüm bir konuyu siz düşüneceksiniz, tirajı düşen sizsiniz işsiz kalacak sizsiniz. banane? daha iyi platform çıkar oraya geçeriz, göbek bağım donanımhaberle mi bağlı ki bu işi çözmeye çalışayım. ben söyleyeceğimi söylüyorum yıllardır. siz yapmamış olabilirsiniz de içinde bulunduğunuz admin grubundan 1 kişi yapıyorsa bu hepinizi lekeler, beni banlayanın kim olduğunu görmüyorum "admin" tarafından işlem yapıldığını görüyorum.


    umarım herkes gerçekleri benim gibi görür bu forumu terk eder belki o gün bir şeyler dank eder. zaten gören görüyor, tıklanma sayıları günden güne düşüyor, öyle bir gün gelecek kimse kalmayacak forumda.

  • Fiyat gayet iyi. Mutfak sabunu kategorisi kalite isteyen özel bir seridir. Bunu Saloon vb.markalarla kıyaslamak nereden baksanız iş bilmezlik olur.


    Mutfak sabunu sarımsak, soğan vb. kokulu işlerden sonra kullanılır ve eldeki gıda kokusunu giderir. 5 litre saloon ile üzerinden zaman geçmeden bir soğan kokusunu geçiremezsiniz. Bu tür sıvı sabunlar özel formül içerir. Kaldı ki bu markanın standart sıvı sabunları bile 14-15 tl civarında. Bu oldukça sıcak fırsat.

  • Saloon sabun firması Tibet (Camsil) firması satın aldı. sabunları gayet iyi. ama asla eyüp sabri tuncer değil.

  • Çok güzel fırsat teşekkürler ama kargo çıktığı için almayacağım. Eyüp sabriyi çok severek kullanıyoruz evde, fiyatını uygun yakaladıkça almaya çalışıyorum.

    Eyüp sabriyi normal sabun markalarıyla bir görenler için sıcak fırsat olmaması çok normal. Apple telefon indirimi başlığına Xiaomi atıp bu da telefon demek gibi birşey bu.

    Bu arada sipariş verecek arkadaşlara tavsiyem diş macunları çok başarılı ben propolisli olanı kullanıyorum bir süredir. Doğal içerikli arayışım birçok denemeden sonra eyüp sabri propolis ile son buldu mutlaka deneyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/youtube-premium-yillik-52-tl--151493373#151493373
    Şunları banlayın bari
    Dolandırıcılar dadandı foruma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.