Şimdi Ara

Eylül TUS kontenjanları belirleyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Uzman hekim açığı var denmesine rağmen TUS kontenjanlarının artmamasının sebebi pratisyen hekime de ihtiyaç olmasıydı, artmış kontenjan ilk defa bu sene mezun verdi bakalım Eylül TUSuna kaç kontenjan açacaklar. Bu da tabi ki bakanlığın amacı hakkında bize fikir verecek.

    "Bugün Türkiye'de 200 bin doktor açığı olduğuna işaret eden Kafkas, ''Elimizde 128 bin doktor var. Bu 128 bin doktorun özel sektör, üniversite, devlet hastaneleri ve kendi başına çalışanlarının tamamını ifade ediyor. Yarın sabah bize 200 bin doktor lazım. Acil 20 bin uzman, 10 bin pratisyen lazım.'' diye konuştu." (Eski bir haber)
    http://www.haber365.com/Haber/200_Bin_Doktor_Acigi_Var/







  • yarın sabah iyimiş:/ bu açıklamalar yapılıyor eyw da adamlar açığı yok yunan yok somalili yok iranlı doktorlarla kapatmaya çalışıyorlar,önümüzü tıkıyacaklar,öyle yapacağına bekle işte bikaç seneye rayına girecek kontenjanlar artırıldı tıpta,bu ülkede bitek kendi evlatlarına değer vermiyor zaten,k.bakmasın kimse ama elin suriyelisi mısırlısı bedavadan istediği bölümü okuyor kktc kontenjanı çıktı bide zaten yurtdışında bikaç sene okuyanların da bedavadan istediği bölüme girebildiklerini biliyoruz neyse daha söylenecek bişey yok,hayırlısı olsun hakkımızda
  • 6-7 seneye atamalar kapanmasın da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.