Şimdi Ara

EXP BİR ANDA ÇOK AZ GELMEYE BAŞLADI (CSGO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm beyler benim sıkıntım şu CS:GO adlı oyunu 1 hafta önce aldım güzelce oynuyorum ta ki ranked bir maç atana kadar bgir ranked maçtan sonra acilen çıkmam lazımdı macın ortasında kapadım pcyi çıktım geldiğimde baktıgımda 30 dk ceza almıştım neyse ceza geçti aradan 2 3 gün geçti oynamamda sıkıntı yok ama arkadaşla giriyorum benim 1.oldugum oyundan ben max 10 exp alırken o 150 alıyor ilk başlarda bende 200 300 falan alıyordum nedir sıkıntı cezamı yemişim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :))



  • maçtan çıkmanla alakası olacağını sanmıyorum , haftalık exp bonusunu bir süreliğine veriyor sadece ,ne kadar çok maç atarsan o sınırı geçince zaten azaltılmış exp bonusu diyor , yani az exp almanın sebebi çok oynamış olmandır muhtemelen
  • çıkman gerekeceği zaman rekabetçi girme. milletin hakkını yeme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Renovatiou61

    Selamun aleyküm beyler benim sıkıntım şu CS:GO adlı oyunu 1 hafta önce aldım güzelce oynuyorum ta ki ranked bir maç atana kadar bgir ranked maçtan sonra acilen çıkmam lazımdı macın ortasında kapadım pcyi çıktım geldiğimde baktıgımda 30 dk ceza almıştım neyse ceza geçti aradan 2 3 gün geçti oynamamda sıkıntı yok ama arkadaşla giriyorum benim 1.oldugum oyundan ben max 10 exp alırken o 150 alıyor ilk başlarda bende 200 300 falan alıyordum nedir sıkıntı cezamı yemişim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar :))

    arkadaşım her hafta sana bonus exp verilir. bu bonus exp'in de bi sınırı vardır. onu aşarsan bonus exp alamazsın. baya oynadıysan oyunu bonus exp'in bitmiştir. normal. azaltılmış xp alıyorsun bonus exp bitince.




  • her çarşamba yenileniyor xp, 1 level atlayıncaya kadar çok fazla verir, daha sonra azalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.