Şimdi Ara

exe uzantılı dosyayı açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, bir hile programının update exe uzantılı dosyasını bir arkadaş yolladı, evdeki laptopta açtım, dükkandaki laptopta açamadım. Laptopların ikisi de asus marka ve özellikleri hemen hemen aynı. Windows 10 yüklü. Fakat ben bu oyun performansı arttırmak amacıyla nette gördüğüm bazı şeyleri pc ye uyguluyorum. Evdeki pc de açılan dosya sizce neden diğer pcde açılmıyor olabilir. Herhangi bir hata uyarısı da almıyorum. Açılıyo gibi oluyo ama bir şey açılmıyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    Not: Açılmayan exe dosyası yerine başka exe dosyasını açabiliyorum. yani bu sorun bütün exe dosyalarında değil sadece bir tanesinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lafons -- 7 Ağustos 2017; 16:35:35 >



  • İşyerinde kullandığınız bilgisayarda antivirüs kuruluysa uygulamayı(exe)'yi blokluyor çalışmasını engelliyor olabilir. Virüslü olduğundan dolayı çalıştırmıyordur. Hile programların çoğunda zararlı yazılımlar vardır. Belkide uzaktan yönetim gibi komutları çalıştıran bir trojandır. Yada program için gerekli olan kütüphaneler bilgisayarda kurulu değildir. .NET framework, VisualBasic runtime, C++ veya java runtime gibi ... programın ihtiyacı olan kütüphaneyi kur muhtemelen sorun çözülecektir. Trojan değilse tabi... Single oynuyorsan sorun yok eğlencene de karışmak istemem ama oyunlar H-İ-L-E-S-İ-Z O-Y-N-A-N-I-R ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.