Şimdi Ara

Evlilik için Eşya Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar herkese, ben Allah izin verirse seneye evleneceğim ve bu seneden eşyalarımı toplamaya başlıyorum maalesef ki her daim zam geldiği için alıp aradan çıkarmak istiyorum. TV-PC gibi ürünlerde bilgi sahibiyim ama maalesef beyaz eşya konusunda bilgi sahibi değilim ve bu işlerden pek anlamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Zengin birisi değilim ve kendi eşyalarımı kendim çalışarak alıyorum bundan kaynaklı çok lüks şeyler alamam ama orta düzey ve beni uzun süre üzmeyecek ortalama örnek verecek olursak buzdolabı 30 bine kadar bir eşya için üst limit 30bin olacak şekilde tavsiyeleriniz benim için çok değerli olacaktır bu konuda yardımızına ihtiyacım var. BUZDOLABI - ÇAMAŞIR MAKİNESİ - KURUTMA MAKİNESİ- BULAŞIK MAKİNESİ VE ANKASTRE OCAK SETİ FIRIN dahil bu ürünlerde önerebileceğiniz markalar veya modeller nelerdir? Benim aklımda BOSCH ve ARÇELİK VAR duymuşluklarımdan aklımda olan sizin önerebileceğiniz modeller nelerdir? Fiyat konusunda üst limite çok çıkmadan iyi olan ürünler var ise tavsiye etmeniz benim için daha çok kolaylık sağlayacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kermgokalp -- 12 Mart 2024; 13:6:17 >







  • Bizimkilere sorarsan alman markaları dizerler buraya. Biz yerli üretim beyaz eşyalardan (arçelik) aldık tamamını (çamaşır-bulaşık-kurutma-fırın-davlumbaz-ocak) hepsine de ek garanti yaptırdım. 7 yıl garantili ürünler. Kurutma 10kg (ısı pompalı) her gün günde 8 saat çalışır, bulaşık her gün mutlaka çalışır, çamaşır makinesi (11kg) 2 güne bir-bazen her gün çalışır. Bir yıldır sıfır sorun. Sorun çıkarsa da garantisi hazır bekliyor. Yapmazlarsa thh. Minimum 10 sene gitse kafi. 10 seneye de kim öle kim kala. Garantisi bitti diyelim parçaları her yerden bulunur uygun fiyata. İthal mallar öyle değil. Absürt fiyatlar çıkabilir serviste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ediyorum yardımcı olduğun için bende öyle düşündüm ama yakın bir teknik servis abim Arçelik eskisi gibi sağlam değil Bosch daha iyi dediği için farklı markalara da bakayım dedim. Yoksa benim de kafamda hepsini oradan almak vardı. Ama dediğim gibi pek bilgi sahibi olmadığım için çamaşır kaç kiloluk olan ideal olur falan merak ediyorum sende bilgilendirmişsin usta sağolasın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

    Bulasik, camasir ve buzdolabinda hangi modellerini sectiniz?

  • cradleofden C kullanıcısına yanıt

    Bulaşık makinesi - 61113wh

    Çamaşır Makinesi - 11140m

    Kurutma Makinesi - 1010km

    Fırın - SUF 5000 MEB


    Çamaşır makinesini, ayaklarını düzgün ayarlamayıp aşırı yükleyenler beğenmiyor. 1400 devirde de kullanıyorum arada sıfır sıkıntı. Kurutmada daha çabuk kuruyor yüksek devirde.


    Buzdolabını çok önceden almıştık Arçelik yine o da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.