Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
4
Favori
301.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bulaşık Makinem Suyu Isıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Ve Proğramı Hızlı Bitiriyor.


    Merhaba Değerli Tüketici Arkadaşlar,

    Bulaşık Makinelerinde Isıtma Problemi Belkide Bulaşık Makinesi Arzalarının Arasında En Başta Gelenidir Diyebiliriz.

    Bu Arza Karşısında Aklımıza İlk Gelen İhtimal Sensör Arzasıdır,

    Makine İçinde Bulunan Isı Sensörleri Zamanla Özelliğini Kaybettiğinde Makinenizin Suyu Isıtmadan Çalışmasına Neden Olur,
    Sensör Arzası Evde Onarılabilecek Kadar Küçük Ve Basit Bir Arzadır Ve Çok Uçuk Bir Masraf Çıkarmaz

    Akla Gelen Diğer Bir İhtimalse
    Rezistans Arzasıdır, Bozulan Yanan Rezistans Suyu Isıtmaya Bilir Ve Marka, Modele Göre Fiyatı Değişim Gösterebilir,
    Ama Genel Olarak Çok Uçuk Fiyatlarda Maliyeti Çıkmaz

    Bazı Modeller Evde Değişebileceği Gibi, Bazı Modellerde Makinenin Komple Sökülmesi Gerekbilir Rezistans Değişimi İçin,
    Bunun İçinde Cihazın Atölyeye Alınması Gerekebilir Modele Göre.

    Akla Gelen Diğer Bir İhtimalse Beyin Kart Arzası,

    Genelde Isıtma Problemlerinin En Başında Gelen, Arza Nedenlerinden Biri Karttır,
    İstatislik Olarak Bakarsak Diğer Etkenlerden Isıtmama Problemi %50 İhtimalse

    Geriye Kalan %50 Karttan Kaynaklıdır,
    Kart Beyin Diğerlerine Göre Çok Daha Masraflı Bir Arzadır Ama Gelen Servisin Teknik Tecrubesine Ve Karttaki Hasara Göre,
    Cihazın Kartı Değişime Gerek Kalmadan Kartın Onarılmasıda Mümkündür.


    Bunun Dışında Akla Gelen Diğer Bir İhtimalse,

    Rezistanslar Voltaj Çeken Parçalar Olduğu İçin Zaman Zaman Rezistanslara Giren Kablo Soketleri Kuruyarak Kopabiliyor,
    Bu Durumda Ek Bir Parça Değişimine Gerek Kalmadan Soket Yenilerek Arza Çok Daha Cüzi Bir Maliyette Onarılabilir.



    Arçelik, Beko, Bosch, Siemens, Profilo, Vestel, Altus, Regal, Ariston, İndesit, Samsung, Electrolux, AEG,

    Bulaşık Makinem Isıtmıyor, Soğuk Yıkıyor, Suyu Isıtmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Eşya Servisi -- 10 Mart 2014; 10:25:34 >







  • Bulaşık makinesinin su ısıtmama problemi benimde başıma geldi ve problemi kendim çözdüm. Şimdi size süreci anlatmak istiyorum. Benim makinem Siemens SN25M230EU fakat siz Bosh ve profilonun benzer seri bulaşık makineleri içinde bilgi edinebilirsiniz. Bu üç markada BSH markasının alt markaları oldukları için benzer modellerde aynı parçaları kullanıyorlar.

    Öncelikle değerli bilgilerini esirgemeyen Beyaz eşya tamir yapan ustalara çok teşekkür ediyorum, Donanım haber ve diğer forum sitelerinde paylaştıkları bilgiler gerçekten çok kıymetli. aşağıda aktardığım süreci okuyunca da hak vereceksiniz , basit arızalar dışında ki arızaları işin ustasına bırakmak hem bizim için hem onlar için son derece yararlı olacaktır.

    Şikayetim bulaşık makinesinin suyu ısıtmaması dolayısıyla soğuk suyla yıkama yapması ve sonuçta bulaşıkların gerçek anlamda yıkanmamış olmasıydı. Makinenin ekranında program bitimiyle biraber E 09 Hatası vermişti. Kullanma kılavusundan ısıtmayla ilgili bir problem olduğunu anladım ve internetten olası arıza ve çözümlerini araştırdım. Karşıma , NTC ısı termostatı, Rezistans ve kart arızası ihtimalleri çıktı.

    Ben , belkide öyle olmasını istediğimden midir Termostat arızasını ilk öncelikli olarak ele aldım fakat biraz araştırınca termostat arızasının hiç ısıtmamaya değil aksine aşırı ısıtmaya veya dengesiz ısıtma gibi problemlere yol açabileceğini farkettim ve o ihtimali eledim. İkinci büyük ihtimal gördüğüm ise kart arızasıydı ve kartı çıkardım, İyice kontrol ettim ve herhangi bir lehim akması yanma renk değişimi gibi bir şey gözlemlemedim.
    Bu ihtimalide risk alarak eledim ve rezistans la başbaşa kaldık. Resistansın nerede olduğunu bulamadım ve baya bir araştırma yapmama rağmen sağlıklı bir bilgi alamayınca , Mantığımı kullanarak rezistansa giden kabloların fazla akım çekeceği için kalın olması gerektiğintden yola çıkarak kalın kabloları takip ettim ve pompayla entegre olmuş parçanın içinde olabileceğini öngördüm. Fakat karşıma daha büyük bir problem çıktı , yerin dar olması sebebiyle
    ve pompayla beraber çıkarılması gerektiğinden nasıl çıkaracağım konusu beni bir hayli zorladı. Çünkü alt kapağı açmak mesele değil , çok komplike bir tasarıma sahip olması sebebiyle tekrar toparlarken çok zorlanacağımı düşünerek motor ve pompanın olduğu kısmı kesmeye ve kestiğim yerden çıkarmaya karar verdim. Ve bu şekilde motor ve pompayı çıkardım. Pompadan rezistansı söktüm ve elekirik vererek deneme yaptım ve ısınmadığını gördüm.
    Bu parçayı alarak Bildiğim bir kaç beyaz eşya tamircisine gittim ve o parçanın çok pahalı olduğunu ve her yerde bulunamayacağını söylediler ve beni yedek parça satan bir yere yönlendirdiler , Yedek parçacılarda da bulamadım , onlarda beni ancak yetkili servisinde bulabilirsin diyerek yetkili servise yönlendirdiler. Yetkili servis Bana 350 tl gibi bir fiyat verdi. Aynı makinenin bir yıl garantilisinin 400 tl ye satıldığını ikinci el beyaz eşyacıda görünce bu parçayı
    alarak kendimi soygunculara teslim etmeyi gururuma yediremedim ve parçayı almadım . Gerekirse rezistansçılardan normal bir reziszans alıp kazanın içine yerleştiririm diyerek arayışa girdim. Önce bu parçanın ikinci elindende umudumu keseyim dedim. Telefonla internetten bulduğum Parçacı numalararını aradım beş altı aramadan sonra bir yerde buldum. Gittim parçayı 140 TL ye aldım.
    Parçayı motora takarken zorlandım. Sizde takmaya kalkarsanız jontayı motor kısmında bırakmayın oradan çıkarın rezistansa takıp öyle deneyin. Neyse baya uğraştıktan sonra taktım ve motoruda yerine yerleştirdim bağlantı yerlerinide plastik kelepçelerle sıkarak su sızdırmasını önlemeyi amaçladım. Makineyi düzelttim ve deneme amaçlı çalıştırndım. Çalıştığını ve suyu ısıttığını görünce mutlu oldum fakat çok geçmeden acı gerçekle karşılaştım . Makine su boşaltmıyordu.
    Su boşaltmaya geçince su boşaltma pompası tık tık ses çıkarıyor fakat bir türlü çalışmaya başlayıp suyu dışarı vermiyordu ve içinde epey su kaldı makinenin. Yine olası problemleri araştırmaya koyuldum ve boşaltma pompasının sıkışma yapma veya bir şey tıkanma olasılığı kaşıma çıktı ve su boşaltma pompasını sökmek zorunda olduğumu anladım. Pompayı söktem . Tabi su söktüğüm yerden boşaldı etraf su oldu. böyle bir durumda önleminizi alın. Pompayı boşta çalıştırdım ve sorunsuz çalıştığını gördüm.
    Sorunun pompadan kaynaklandığını anlayınca bir şey tıkanma ihtimaline karşı tahliye hortumuna üfledim baktım ki resmen tıkalı. Makinenin sağ kapağını açarak su deposunun bulunduğu yeri gözlemledim ve suyun gelerek bir kare şeklinde labirent alanda ki deterjan tortularının tıkadığı alanda kaldığını gördüm. Büyük ihtimalle soğuk yıkamalarda gelen deterjan atıkları burada sertleşerek yolu kapatmıştı. Aklıma burayı açmak için en iyi yol basınçlı su vermek diye düşündüm ve düşündüğümü gerçekleştirdim.
    Tahliye hortumunu musluğa takarak suyu açtım bir anta tıkalı kısım sökülerek sökülerek çıkarmış olduğum tahliye pompasından dışarı su tazyikli bir şekilde çıktı. Evet su boşaltmama probleminide çözmüştüm fakat oradan çıkan su kapağı açık olan kartı ıslattı. Yani bu durum başka bir probleme yol açtı. Karta hiç akım vermeden çıkarıp kuruttum. İyice kuruduktan sonra taktım,ekran ve led panel yarım yamalak geldi ve tekrar kurutma işlemini gerçekleştirdim. Ve sorunu çözdüm. Son olarak tekrar makineyi
    Kontrol için çalıştırdım ve altından , motor pompa takınının kazana adapte olduğu yerin kenarınan çok az bir suyun damla şeklinde sısdığını farkettim. Bu sızan damla gelip tamda rezistansın olduğu bölümün üstüne damlıyordu. Tahminim bütün bu problemlerin bu su sızıntısından başladığı. Kazanın içinde bulunan vidalardan bukısmı sıktım. Ve vidaların gevşek olduğunu farkettim. Fazla sıkmaya kalkmayın direnç sağlayacak şekilde sıkın yeterli. Su sızıntısıda kesilde .
    Üç kez test ettim ve makinenin kaportasını sökümşken birde boyayayım dedim siprey boyayla boyadım verdikledim yerlerine taktım. Dört yıkama gerçekleştirdi şimdiye kadar hiçbir problem çıkmadı.
    Tek eksikliği kapağın kestiğim kısmı oldu. Şimdilik problem yok fakat. bu kapağın bu şekilde tek parça halinde ve havuz şeklinde olması acaba bunun içine su sızıntısı birikiyorda aynen buzdolaplarının motorunun altında olduğu gibi buradan buharlaşma mı yapıyor diye düşünüyorum. Henüz bu konuda fikir sahibi değilim ancak şimdiye kadar sorun olacağına dair bir intibam olmadı. Eğer olursa bir ek parçayı silikon yardımıyla oraya kapatırım diye düşünüyorum.
    Fotoğraflarıda ekledim Telefonum biraz kötü çekiyor idare edin artık. Şu dördüncü ilk üç fotoğraf makineyi toparladıktan sonra ki hali. Dördüncü fotoğraf işte rezistans. Problemli ve gereksiz pahalı parça.
    Allah herkesi , vizdansız şekilde fiyat politikasıyla insanları acımasızca soyan Yetkili servisleren kurtarsın inşallah.
     Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Bulaşık Makinesi Suyu ısıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor
  • merhaba,
    vestel marka bulaşık makinemizde aynı problemi yaşıyoruz,yıkama yapıyor fakat su ısıtmadığından tablet deterjan bile erimiyor :)
    rezistans problemi yada beyin kartı problemimi olduğunu nasıl anlarız,masrafına göre makineyi değiştirmeyi düşünüyorum :)
    avcılara servisiniz yokmuş:(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

    Bulaşık Makinem Suyu Isıtmıyor Soğuk Suyla Yıkıyor Ve Proğramı Hızlı Bitiriyor.


    Merhaba Değerli Tüketici Arkadaşlar,

    Bulaşık Makinelerinde Isıtma Problemi Belkide Bulaşık Makinesi Arzalarının Arasında En Başta Gelenidir Diyebiliriz.

    Bu Arza Karşısında Aklımıza İlk Gelen İhtimal Sensör Arzasıdır,

    Makine İçinde Bulunan Isı Sensörleri Zamanla Özelliğini Kaybettiğinde Makinenizin Suyu Isıtmadan Çalışmasına Neden Olur,
    Sensör Arzası Evde Onarılabilecek Kadar Küçük Ve Basit Bir Arzadır Ve Çok Uçuk Bir Masraf Çıkarmaz

    Akla Gelen Diğer Bir İhtimalse
    Rezistans Arzasıdır, Bozulan Yanan Rezistans Suyu Isıtmaya Bilir Ve Marka, Modele Göre Fiyatı Değişim Gösterebilir,
    Ama Genel Olarak Çok Uçuk Fiyatlarda Maliyeti Çıkmaz

    Bazı Modeller Evde Değişebileceği Gibi, Bazı Modellerde Makinenin Komple Sökülmesi Gerekbilir Rezistans Değişimi İçin,
    Bunun İçinde Cihazın Atölyeye Alınması Gerekebilir Modele Göre.

    Akla Gelen Diğer Bir İhtimalse Beyin Kart Arzası,

    Genelde Isıtma Problemlerinin En Başında Gelen, Arza Nedenlerinden Biri Karttır,
    İstatislik Olarak Bakarsak Diğer Etkenlerden Isıtmama Problemi %50 İhtimalse

    Geriye Kalan %50 Karttan Kaynaklıdır,
    Kart Beyin Diğerlerine Göre Çok Daha Masraflı Bir Arzadır Ama Gelen Servisin Teknik Tecrubesine Ve Karttaki Hasara Göre,
    Cihazın Kartı Değişime Gerek Kalmadan Kartın Onarılmasıda Mümkündür.


    Bunun Dışında Akla Gelen Diğer Bir İhtimalse,

    Rezistanslar Voltaj Çeken Parçalar Olduğu İçin Zaman Zaman Rezistanslara Giren Kablo Soketleri Kuruyarak Kopabiliyor,
    Bu Durumda Ek Bir Parça Değişimine Gerek Kalmadan Soket Yenilerek Arza Çok Daha Cüzi Bir Maliyette Onarılabilir.



    Hocam bende Vestel kullaniyorum 50 dk programda suyu aliyor tam puskirtecekken hijjjjj diye gürültü kopariyor neden olabilir diğer programlarda yapmiyor bunu acaba acelemi ediyor 50 dk diye
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • USR. kullanıcısına yanıt
    Merhaba Önce Rezistansa Giren Kabloları Kontrol Edeceğiz Kablolarda Bir Kopuk Yoksa, rezistansl ölçmek gerekiyor, sensörler ve termiklerle birlikte, eğer sağlamsa bu parçalar o zaman kart ihtimali ortaya çıkabiliyor.

    Avcılara Servis Bölgemizde değil ama haftada bir kaç sefer beylik düzüne geçiyor ekiplerimiz ürün sevkiyatları için dilerseniz arkadaşları yönlendiririz gelip bakarlar.

    Bunun dışında eğer kendinizin getirme imkanınız varsa cihazı güneşlideki atölyemize,
    Cihazınızın arzasını tespit ederiz eğer rezistan sensör gibi basit bir arza ise hemen onarımını yapar teslim ederiz,
    kartında bir sorun varsa arza türüne bakarız kartı onarılabiliyorsa kartının onarımını yaptırırız

    Eğer makinenizin arzası çok fazla çıkıyorsa masrafı makineyi yaptırmaya değmeyecek durumdaysa,
    elimizde 100 yakın beyaz eşya çeşidi var 2. el geneli yeni model ürünler onların arasından bakarsınız beğendiğiniz olursa yardımcı oluruz.

    Cihazı kendiniz naklettiğiniz için onarım, tamir edilmesi durumunda, masrafıda neredeyse yarı yarıya daha uyguna gelmiş olur size

    ama dediğim gibi getirme şansınız yoksada adres yazdırırsınız arayarak arkadaşlar o bölgeye geçtiğinde gelir bakarlar cihaza.




  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Makinenin içinde bu şekilde ses çıkartabilecek 2 parça var içinde pompa ve yıkama motoru ama bunlardada sorun varsa eğer her proğramda yapar bu sesi bunun dışında ses yapabilecek başka aksam gelmiyor aklıma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

    Makinenin içinde bu şekilde ses çıkartabilecek 2 parça var içinde pompa ve yıkama motoru ama bunlardada sorun varsa eğer her proğramda yapar bu sesi bunun dışında ses yapabilecek başka aksam gelmiyor aklıma.

    Hizli programda hizli sirkuleden olabilirim? Cunku 3 saatlik ekonomi ve 2.5 saatlik extra hijyen programında yapmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 10 Ocak 2014; 13:16:02 >
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum motorun basınc gücü yaptığı işlem zaten sabit ama kartta bir sorun varsa yıkama motoruna verdiği elektiriği bir noktada kesintiye uğratıp tekrar veriyorsa motor aniden durup devreye geçtiği için ses yapıyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

    Zannetmiyorum motorun basınc gücü yaptığı işlem zaten sabit ama kartta bir sorun varsa yıkama motoruna verdiği elektiriği bir noktada kesintiye uğratıp tekrar veriyorsa motor aniden durup devreye geçtiği için ses yapıyor olabilir.
    Merhabalar,

    Bizim de BEKO marka bulaşık makinemiz ısıtmamaya başladı. Resistans yoksa başka bir sorun mu (kart, kablo) bilemiyoruz. Bu tip arızaların tamir maliyeti ne kadar oluyor acaba? Bir de Kartal böglesinde servisiniz var mı?

    Teşekkürler
    K.
  • üzgünüm kartal bize çok uzak kalıyor ama genelde rezistanstan ziyade kart ve sensör arzası olabiliyor beko marka makinelerde ve aslında düzgün birine denk gelseniz kartı depiştirmeden kartın tamir olma olasılığıda yüksek beko larda ama yetkili servis gelirse direk kart değiştirir malesef umarum sensör arzası vardır sensör uygun fiyatlı bir parça
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

    üzgünüm kartal bize çok uzak kalıyor ama genelde rezistanstan ziyade kart ve sensör arzası olabiliyor beko marka makinelerde ve aslında düzgün birine denk gelseniz kartı depiştirmeden kartın tamir olma olasılığıda yüksek beko larda ama yetkili servis gelirse direk kart değiştirir malesef umarum sensör arzası vardır sensör uygun fiyatlı bir parça
    bosch bulaşık makinemiz var, suyu ısıtmıyor, yetkili servisi aradık geldiler götürdüler, garantisi biteli çok oldu,
    merak ettiğim bu sorun nelerden kaynaklanabilir, ve sebeplere göre ne kadar masraf çıkar?
    örneğin rezistans değişimi şu kadar TL - pompa değişirse şu kadar TL... gibi yardımcı olabilir misiniz?
    tamirden önce arayıp fiyat bilgisi verecekler, durup dururken yüksek fiyattan dolandırılmayalım, olmazsa özel servise yaptırırız.
    bu arada uşaktayım.
    teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAG -- 21 Temmuz 2014; 18:39:34 >




  • MAG M kullanıcısına yanıt
    bu söz ettiğniz moedele ve o modelde çıkacak parçalara göre değişir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

    bu söz ettiğniz moedele ve o modelde çıkacak parçalara göre değişir

    sms53m02eu/04 bosch
    elektronik kart arızalı değişecek dendi, 360 tl ücret talep ettiler.
    bende bunu ödeyemeyeceğimi, çok yüksek bir fiyat olduğunu belirttim. geri dönüş yapacaklar bekliyorum.
    bu kartların ücreti ne kadar internette bulamadım hiç.
  • MAG M kullanıcısına yanıt
    KART ARZASI VARSA OKADAR ÜCRET VERENE KADAR YENİ MAKİNE AL EN AZINDAN FABRİKA GARANTİSİ SÜRDÜĞÜ SÜRECE 3 5 SENE KAFAN RAHAT EDER
  • Beyaz Eşya Servisi kullanıcısına yanıt
    Arçelik 6030 Bul. Mak. Soğuk suyla yikamaya başladı. Temiz yikamiyor ve bulasiklar ıslak kalıyor. Olabilecek sorunları yazmissiniz, peki servis + yapilanlar için toplam maliyet ne kadar olur. Rezistans degisimi mesela ne kadara patlar. Kocaelinde oturuyorum. Bilgi amaçlı soruyorum.
  • ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    açıkcası arçeliklerde rezistanstan çok kart kaynaklı oluyor ısıtma arzaları maliyetine gelince kartta mevcut arza bir role arzası ve gelen servis sadece roleyle kurtarabilirse çok masrafı olmaz ama direk kart değişimi gerekliyse maliyet biraz artabilir ama kartı görmeden fiyat vermek mantıklı olmaz tabiki en önemlisi arza tespitinin net yapılması, bir detay daha var ki yetkili servisler kartın rolesinde sorun olsada komple kartı değiştirir parça tamiri yapmaz sadece işten anlayan özel servisler parça tamiri yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhanb53

    Arçelik 6030 Bul. Mak. Soğuk suyla yikamaya başladı. Temiz yikamiyor ve bulasiklar ıslak kalıyor. Olabilecek sorunları yazmissiniz, peki servis + yapilanlar için toplam maliyet ne kadar olur. Rezistans degisimi mesela ne kadara patlar. Kocaelinde oturuyorum. Bilgi amaçlı soruyorum.

    sizin %90 elektronik kartta sorun var kartı tamiri ettirin.yetkili servis komple değişip 90-100tl arası kart + 50-60 tl işçilik totalde 150tl ye mal olur.kartın tamiri 40-50tl gibi bir fiyata yaptırabilirsiniz.ben istanbuldayım eğer bana yakınsanız kartı gönderin yardımcı olmaya çalışayım.
  • Makine yıkama yapıyor. Kart bozuk olsa yıkama yaparmı ki. Sorun suyu isitmayip, soğuk suyla yıkama yapmasi. Kart problemi olduğuna eminmisiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhanb53

    Makine yıkama yapıyor. Kart bozuk olsa yıkama yaparmı ki. Sorun suyu isitmayip, soğuk suyla yıkama yapmasi. Kart problemi olduğuna eminmisiniz.
    yıkama yapması kartın bozuk olmayacağı anlamına gelmez.bu markada %90 kart arızası çıkar.kartı sökün röle üzerinde erime vs. röle bacaklarında lehim patlağı varmı kontrol ediniz.sonuç alamassan kartı bana gönder tamir edip sana yollayayım.
  • ayhanb53 kullanıcısına yanıt
    emin değiliz ama yüzde 80 ondan şüpeleniyoruz makine yanımızda olsa gözümüzle görsek ancak o zaman net birşey söyleriz, kartın ısıtma role kısmı bozuksa sadece suyu ısıtmaz geri kalan herşeyi yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

    emin değiliz ama yüzde 80 ondan şüpeleniyoruz makine yanımızda olsa gözümüzle görsek ancak o zaman net birşey söyleriz, kartın ısıtma role kısmı bozuksa sadece suyu ısıtmaz geri kalan herşeyi yapar.
    Ayırdığınız zaman ve bilgiler için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.