Şimdi Ara

evleneyim'mi //evlenmeyeyim'mi//başımdan geçenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

evleneyim'mi //evlenmeyeyim'mi//başımdan geçenler


(En Son Oy Tarihi: 7.7.2018)
Giriş
Mesaj
  • bence evlenme.

    adamla kadın ayrıldıysa vardır bir sebebi. belki de suç kadında. dışardan nasıl göründüğüne bakma. ayrıca dedigim gibi maddiyat hala bir sebep olacaktır. üstelik dul bir bayanla evlendigin için dışardan hep para için evlendin tarzı bir durum oluşacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Sasuke_

    Dul biriyle evlenme bence, sıfır hatunlar varken 2. eli napacan


    Hoh artık, arabamı bu...

    Parası için evleniceksin sanırım ben bunu anladım ? Sen zamanında istemişsin kız yanaşmamış, şimdi evlenip ayrılmış, uysal birini arıyorlar bence evlenme mutlu olabileceğini sanmıyorum ayrıca eşinin ikinci evliliği olması her kavganızda ortaya çıkar sen bunu onun yüzüne vurabilirsin sonra kavga büyür v.s...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalcaner2

    bence evlenme.

    adamla kadın ayrıldıysa vardır bir sebebi. belki de suç kadında. dışardan nasıl göründüğüne bakma. ayrıca dedigim gibi maddiyat hala bir sebep olacaktır. üstelik dul bir bayanla evlendigin için dışardan hep para için evlendin tarzı bir durum oluşacak

  • Arkadaşım Para varsa evlen sevgi aşk alayı yalan para yoksa huzur yok sevgi yok..bende bulayım zengin bi hatun basıcam direk nikahı kaçarı yok
  • Yaş kaç?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Sasuke_


    quote:

    Orijinalden alıntı: cyberberkay
    Bence burdaki saçma yorumlara bakarak ankete aldırma , durumunu arkadaşların yada büyüklerinle filan konuş çünkü burdaki iki satır yazı böyle büyük bir karar alıcağın olay için yeterli değil .
    Kız hakkında anlattıklarına bakarak seni sadece görmüş beğenmiş ise de ailesinden büyük bir tepki aldıysa 1 kere gördüğü biri için ailesini karsısına mı alsın .

    Bence kız ile görüş buluş iyice tanı sonrasında bi değerlendirme yap ne kaybedersin ki ?

    Senin zihniyetinle hareket edersek senin yorumunda saçma o zaman...

    Bencede yazıda okuduğumdan böyle düşündüm onun için buluş dedim böylece aklında soru kalmaz sanırım




  • kızla konuşmaya, onunla vakit geçirmeye çalış. evli olmadan beraber olmaya çalış. bir kez daha birbirinizi tanıyana kadar vakit geçirin. ilk başta geçireceğiniz zamanlarda eski ilişkiden bahsetmeyeceksiniz. onu mutlu etmeye eski durumunu geçirdiği iyi veya kötü günleri aklına getirtmemeye çalışacaksın. belli etmiceksin içinden ne geçiyorsa.. ona biraz pskologa gelmiş hasta gibi davran. bu durum da aranızda olan güvenle açıklığa kavuşur. ilişkiniz iyi gidiyorsa zaten ister istemeez yavaş yavaş güveni gelip size açılcak. sizde onu bu konuda görüşlerinizi belirterek ona destek çıkcaksınz. zamanla sende eski ilişkisinde aklına takılan soruları soracaksın ve cevap bulacaksın. oluyorsa, anlaşıyorsan evlenip birlikte olacaksın. bunlar olmuyorsa zorlamanın alemi yok. para için birliktelik yappılmaz. birlikte olmadan da zaman geçirmeden de evlenicem dersen yanlış yaparsın. tekrar birbirinizi tanımanız lazım. kız seni kandırabilir. bu tanıma dönemini uzun tut. sen ona o kadar çok güven ki o da sana yalan söyleme ihtiyacı duymasın. vicdanı elvermesin o da gerçek yüzünü gösterir. anlaşabiliyorsanız evlenin. iyi gözlemle.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xfurix

    zengin , guzel ve davranislari kisiligi iyiyse kacirma... not: ben olsam evlenmem


    Bu nasıl bir yorumdur..

  • evlen parayı fln azcık sömür ayrılırsın kanki rahat ol
  • Seviyesiz cevaplara bakarak moralini bozma. İçinden geleni yap. Ne yaparsan yap hayırlı olsun şimdiden.
  • eger ki evlenip evlenmicegini foruma ki konu dışına soruyosan bence hiç evlenme.kıza yazık edersinbu arada konuyu okumaya gerek bile duymadım
  • birincisi ilkden seni istememis yani sen bi alternatifsin ikinci plansin yani..
    birde herkes kiz bu esya mi ne ikinci eli diyor ama burda durum cok farkli.. cunku kiz yillardir korudugu seyi sana vermiyor yani ilk olarak o adamla beraber oluyor ve is isten gectikten sonra da sana geri donuyor.. eger ben srnin yerinde olsam bi kere bile yuzune bakmam konusmam hatta konusacak olsam bile konustuklarim ilk basta beni istemeyip o kadar zaman sonra beni yedekteki biri olarak gorup tekrardan bana donmeye niyetlenen biri icin hic iyi seyler olmaz.. su an onunla evlensen bile bunlar bigun aklina gelecek.. cunku dul bir bayanla evlenmekten farkli bir sey bu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 10 Şubat 2010; 6:17:21 >
  • kız seni gerçekten istediği için evlenmiycek ki. şu kadar drahoma peşin isterim, birkaç yıl da birlikte yaşarım, eğer sorun çıkarmıyorsan o zaman evlenirim de. niyetin ciddi mi hele bi belli olsun de. kendini ağırdan sat. onlar akıllı da sen mi enayi?
  • sevecek olsaydı ilk tanıştığınızda birlikte olsaydınız severdi. Bence şu an evliliğini bitirdiği için elinde kalan tek aday (bu biraz ağır oldu sanırım) siz olduğunuz için size yönelmiş.

    Ben bu durumda olsaydım büyük konuşmayayım ama evlenmezdim. Sana kalmış yinede ama bence evlenme. Şu an ki psikolojisi ile sana yakınlık kurmaya çalışıyor o bayanın yerine başkasıyla yeni bir ilişki kurmaya bak.
  • bence evlenme ayrıca kayınvalide en ufak birşeyde kızım daha iyilerine layıktı yüksek kesimi hakediyordu gibi imalarda bulunup aranızın açılmasına neden olur canını sıkar
  • Anlamadığım bişey var kimse kızı suçlamamış sanki işte biz böyle sahtekar bi toplumuz bak müdür müdür bulayım diye düştü kızın anası ortalığa kızı dul kaldı herkes para kazanıyor kimisi 600 milyon,kimisi 1 milyar ama kazanıyor önemli olan mutlu olmak allah rızası için evlenecek bi kızda ailesinden bu konularda özgür olsun ve erkeğiyle beraber hayata atılsın hindi gibi oturmasın dünyada bizi erkeklerden başka hiç bi erkek evlendiği kıza çalışma evinde otur demez kız çalışmayacakmı hemen kapıyı gösterir,annesi müdür aramaya devam etsin boşanma olmasa bile mutlu olamazlardı ömür boyu sahte sahte gülerlerdi.

    Yabancı bi kızı sevdiğimiz zaman Türk varken neden yabancıya gititniz derler gidin bi almana,rusa,australialıya ben ülkemin en iyi doktoruyum umrunda bile olmaz ama Türkiyede doktorum de karakterini bile sormadan,araştırmadan hemen verirler kızı sana böyle sahte bi toplumuz işte.




  • kesinlikle evlenme sen kullanılacak eşya değilsin arkadaşım. kendini böyle görüyorsan hiç durma evlen !
  • Paranın pulun önemi yoktur.... En başta MUTLULUK... Gerisi sana kalmış
  • Rüzgar bu foruma evlilikle en çok konu açan üye sensindir herhalde. Nerde böyle bir konu var altında hep senin var. Evlensen de rahatlasak artık!

    Kızın neden ayrılmış olduğu çok önemli. Körü körüne dalma olaya bence. Ailen ne diyor bu konuda? Kızı karşına alıp doğru dürüst konuşmadan bir sonuca varamazsın. Soruların var ve cevapların o kızda! Bu forumda değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralex_2

    Emri vereyim mi ?


    Şimdi anladın mı ben olmanın ne demek olduğunu kardeş?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.