Şimdi Ara

Eve gelen ikinci kedi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Ben geçen sene 1 seneliğine ankaraya gittim ve 1 sene orada kaldım şimdi ise istanbula geri döndüm. Orada gittiğimde sokaktan bir kedi sahiplendim yaklaşık 2.5 yaşında filan sanırım.Ayrıca istanbulda da bir kedimiz var ve daha küçük 1 yaşında filan boyut olarak da daha ufak. şuanda istanbuldayım o ise ankarada ama en geç 20 gün içinde gelecek buradaki kediye nasıl alıştırırım ankaradayken birkaç kere dışarı çıktı diğer kedilere bazen agresif olabiliyor. ayrıca geldikten sonra mamaları suları tuvalet kumları aynı mı olacak farklı ise birbirlerinin maması suyu ve kumunu kullanmamaları için ne yapmalıyım? yapmam gerekenler nelerdir yazarsanız sevinirim



  • maması, suyu, kumu ayrı olsun. Benim kedi de biraz asosyal. Ben varsam başkasına gitmez, illa yakınımda(3metre max) duracak. Birkaç defa başka kedilerle(ev kedisi, her seferinde 1 kediyle aynı ortamda bulundu) de aynı evin içinde durdu. Aşırı baskın, hele beni gördüyse ortamda hiç çekinmeden birkaç ay büyük kediyi bile kovalıyordu.

    Mamayı falan ayırmak da çözüm değil kontrollü olarak aynı ortamda bulunmalarını sağlayacaksınız kedilerin. Anlaşırlarsa ne ala. Anlaşamazlarsa birisi baskın gelecek ki bu muhtemelen büyük olan olur. Bir süre sonra öyle veya böyle alışırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.