Şimdi Ara

evde kurulum ve saha ekibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz hafta özgür internet paketi ile turknet aboneliğimi başlattım. Perşembe günü evde kurulum için Perşembe akşam saat 5'ten sonrası için randevu aldım. Kurulum için saha ekibi beni aradı ve aradığı saat 15:15 civarıydı. Müsait olmadığımı belirtip cumartesi günü için randevu oluşturulmasını talep ettim. Cumartesi günü akşam 19:30'a kadar evde bekledim. Dün tekrar aradım ve bütün gün evde olduğumu söyledim. Bugün gün içinde tekrar arayıp saat belirtme rağmen gelmediler.


    Böyle bir sorumsuzluk olabilir mi? Gelemeyecekseniz neden randevu sistemi var? Randevu sistemi varsa neden randevu saatlerine riayet edilmiyor. Bir haftadır evde modemle birbirimize bakıyoruz. Modemin geleceği süre belli bu sürenin sonunda hızlıca arayıp insanlara müsait zamanlarını sormak akıllarına gelmiyor. Biz bir ay fatura geciktirmek istesek hemen internet kesiliyor ve kol gibi açma kapama parası ödüyoruz. Kurulum ekibi ve müşteri hizmetlerinin birbirinden haberi yok. Randevu için farklı bir numara vermişler yaptıkları sadece randevuya not eklemek. Randevu için kısa mesaj sistemi kurmuşlar yine arayan randevu merkezi. Madem randevu veriyorsunuz randevu için not oluşturmak yerine kurulum ekibine yönlendirin veya uygun ekibi kurulum yapılacak yere yönlendirin. Sistem resmen saçmalık. Yeniden randevu almak için mesaj attım şimdi de adamların aramak için keyiflerinin gelmesini bekleyeceğiz. O hat 24 saat açıksa 1 dklık arama ile randevu oluşturulabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • TurkNette işler zor ilerler, siz müsait olmadığınız için pişman olursunuz. Onlar geldiğinde evde olmanız gerekirdi, yoksa daha çok papaz olursunuz

  • Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Abonelik işlemlerinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.