Şimdi Ara

Evde internet tavsiyesi 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
113.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Mart 2019 itibariyle D-Smart tv/İnternet paketi taahütüm bitecek.memnun değilim şimdiden arayış içindeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Birkaç noktaya değineceğim ve sorularım var.
    1.)TV paketi almayacağım hiçbir platformdan.hem dsmart tv den memnun değilim hem de film kanallarında tam filmin başladığı saate göre filme kendini ayarlamak çok zor netflix alacağım sadece bana daha uygun daha çeşitli geliyor istediğim zamanda açıp izlerim.
    2.)sorgulattığımda 72 Mpbs hıza altyapı var gözüküyor.büyük ihtimalle ADSL ya da vdsl olacak fiber olmayacak.aslında hem belki sonra fiber gelir ihtimaliyle hem de taahhüt verip bağlanmaktan bıktığımdan taahhütsüz olsun istiyorum. D smart internetinden memnun değilim bi de kotaya takılınca bitik oluyor.
    3.)Ps4 oyun çok oynuyorum ve oyunları da indirmeye kalktığımda 40-50gb bi oyun.birde netflix üzerinden film dizi izleyeceğimi düşünürsem hem hızı iyi hem de Kotaya takılmayan hem de izlerken takılmayacak bi net ihtiyacım olan.

    Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    Not Ek 2023:netspeedi taahütsüz olarak 3 -4 yıl kullandım.arada kopmalar oldu.özellikle ip sorunu yaşadım sonlara doğru ve iptv kullanamadım.bazı sitelerede giremedim.hem bu sebeple hem de sürekli fiyatların artışa geçeceğini düşünerek 2022 yılının sonlarında vodafone fiber internetle taahhüt yaptım.şu an kullanıyorum sorun yok.ancak alt yapı olarak türk telekomu kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 18 Eylül 2023; 10:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şu benim kodumla abone olunuz mesajlarını bi gönderip durmayın ya.

    Böyle yapınca benim anladığım şu oluyor.
    Ben bir halt yedim. Bari yanıma bir keriz bulayım da bir ay bedava internet kullanayım, şeklinde bir anlaşılma oluyor.

    Gerçek manada TTNET'den ayrılmaya değer mi?
    Gerçek kullanıcılar memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini lütfen paylaşsınlar.
    Bir ay bedava istemiyorum. Adam gibi internet istiyorum.
  • Netspeed 35mbps akn yok kota yok sınırız 66 Lira, aynı paketin 75mbps olanı 76 lira. Tavsiye ederim iyi bir firma.
  • Port sorunu altyapı sorunu yaşamamak istiyorsan direk superbox almanı öneririm 10/10 mps simetrik hız sınırsız 159 TL kotasız akn siz ping değerleri çok düşük altyapıya gerek duymuyor heryerde kullanabilirsin. eğer 10 mps yetmez dersen 390 mps dowload 50 mps upload sınırı olan pakette var 279 TL kotasız aknsiz.
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Şu anki düşüncelerim arasında Netspeed ilk sırada gibi ama son kararı vermekte acele etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle netspeed arkadaşlar yıllarca ttnet de çalıştım boş boş netspeed de adamlar suya su diyorlar çeşmeye çeşme yani o derece şiddetle tavsiye ederim.
  • Takip..

    Ben de eve internet bağlatacağım, uzun zamandır cep ile idare ediyorduk lakin filbox kapanınca tv için smart tv box alıp netflix, puhu, blu, youtube, vb üzerine de belgesel ve film kanalları istiyorum, lokasyon Çanakkale..
    Öneri istiyorum..
  • Bu hafta içinde internet geçişimi başlatacağım.Dsmarttan kalan taahhüt cezasıda yok denecek kadar az gözüküyor.Fiyat_hız ve taahhüt olmaması açısından karşılaştırdığımda en mantıklısı şu an için netspeed gözüküyor.Turknet de düşündüm ancak memnun olmayan kullanıcısı da çok artık deneyerek göreceğim.Diğer firmaların fiyatları da fazla geldi.Superonline da bağlatamıyorum fiber yok.
    Netspeed ile görüştüm 50mb hız 76 tl vereceğimi söylediler aylık.Bir de bağlatma bedeli olacakmış 75tl ancak 6 ay taahüt yaparsam onu vermeyeceğimi söylediler 6ay aylık taahüt süresinde başka firmaya geçersem sadece 75 tlyi verecekmişim o yüzden 6 aylık taahhüt yaparak başlamak mantıklı geldi.formları doldurup verdikleri kargo numarası ile mng kargo ile gönderecekmişim 48 saat içinde de geçiş işlemi tamamlanıyormuş.bu hafta ya da önümüzdeki hafta göndeeceğim geçiş süreci nasıl oldu daha sonra yazarım.

    16 şubat netspeede mng kargo ile üyelik formları gönderdim.
    18 şubat kargo teslim edilmiş gözüküyor.Netspeed aradı kargonuz geldi işlemi teyit edip onayınızı alıp başlatacağım dedi .Tamam dedim.Bugünden işleme koyarım dedi yarından itibaren 48 saat içinde işlem tamamlanır dedi.
    19 şubat Netspeed msj kullanıcı adı-bilgilerini msj attı.Dsmart internet aboneliğimin iptal olduğunu msj attı.Kurmadım kurunca hız bilgilerimi de yazarım.Modemi kurdum ethernet kablosu takılı iken çıkan hız testi sonuçları ping:7 download:66,7 upload:3.9'dur .Böylece benim internet değişimi ile ilgili işlemim sonuçlanmıştır.

    19 şubat-Dsmart arayıp tv aboneliği iptal edin dedim fax çekeceğim iptal için. Fax çektim tv abonelik iptali için msj geldi faxınız gelmiştir diye.
    20 Şubat dsmart beni aradı cihaz teslimi için msj geleceğini söyledi.
    22 Şubat dsmart aradım cihaz teslimi ile ilgili bilgi gelmediğini söyledim haftaya geleceğini söylediler.
    26 Şubat tv aboneliğimin iptal olduğuna ve 7 gün içinde cihazı teslim etmem gerektiğine dair msj geldi.Bu msj gelene kadar defalarca arandım 20tlden aboneliğimin devam ettirebileceğim söylendi.
    27 Şubat cihazı eksiksiz teslim ettim.Cihazı teslim ettiğime dair yazı aldım ve dsmarttan msj geldi.Böylece benim dsmart tv aboneliğim sona erdi.Eğer extra bi ödemem ya da alacağım olursa eklerim .(dsmart sitesinden borç-alacak sorgulattım 15 tl alacağım çıktı,iban numaramı yazdım 15 gün içinde hesabıma yatacağı yazdı.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 11 Mart 2019; 9:35:56 >




  • Benimde Dsmart TV + internet taahhütüm 6 Şubat'ta doldu.10 senedir her sene yenileme için 1 ay önceden ararlardı bu sene arayan soran olmadı.Kendim aradım 66 TL ödediğim Mega paket + internet için 89 TL istediler,bende az önce faks ile iptal başvurusunu yaptım.

    Şu an itibariyle yeni bir sağlayıcı arıyorum.TV için bende Netflix düşünüyorum.
  • Merhaba, alternatif bulabildiniz mi?
    Dsmart 24m fiber + full acik tv icin 12ay taahhüt 90₺ fiyat aldim az once
    Varsa alternatif cozumunuz paylasabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumcu arkadaşlar tarife değişikliği yapanlar deneyim ve tavsiyelerinizi paylaşır mısınız?
  • Son 1 aydır netspeed abonesi olarak belirsiz zamanlarda belirsiz sürelerde ardışık kopmalar yaşıyorum bunun için 4. Kez arıza kaydı oluşturdum.Bugün arıza kaydı oluştururken son kez arıza kaydı oluşturduğumu düzeltmezlerse bir daha arıza kaydı oluşturmak için aramayacağımı direk başka firmaya geçeceğimi söyledim. Bunu da extra bilgi olarak buraya ekleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smlk kullanıcısına yanıt
    hocam ben turk telekom kullanicisiyim ben de degistirmeyi dusunuyorum. Netspeed firmasinda kopmalar devam ediyor mu? (kullandigin modemin model markasini soyleyebilir misin)
  • smcr690 kullanıcısına yanıt
    O yazıdan sonra aradığımda turktelekonmun bulunduğum bölgede 14günlük çalışması olduğunu söylediler.2 gün sonra çalışmanın biteceğini söylediler.o günden beri de kopma yaşamıyorum sorun yok şimdilik.

    Kullandığım modem tplink vr 400 dual bant modem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smlk kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç Ping alıyorsunuz memnun musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayadır hız testi yapmadım kablo bağlayıp yapmak lazım testi en son yaptığımda 11 almıştım.online PC oyunlarından ziyade ps4 oyunları oynadığından Ping değerlerini çok bakmıyorum.pc oyunları için çok önemli Ping tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman DSMART almayın dikkat, yalan beyanla sizi aboneliğe ikna ediyorlar...

    Evime internet bağlatmak için araştırma yaparken, 30.10.2019 Tarihinde D-Smart müşteri temsilcisi ile görüştüğümde bana müşteri temsilcisi " (10 Mbps internet için) hız testi yaptığınızda, internet hızı 9 Mbps altına düşerse, size 16 Mbps hızı interneti, 10 Mbps fiyatına vereceğim ve taahhüdünüzden vazgeçmeniz halinde tarafınıza hiçbir borç çıkmayacaktır. " demiştir. Israrla tekrar etmeme rağmen, bunlar kayıt altında konuşmalar dedi ve beni bu söylemiş olduğu sözlerle ikna edip interneti satın almamı sağladı.

    Fakat internet bağlatıldıktan sonra, 2 gün üst üste defelarca hız testi yapmama rağmen internet hızım çok yavaş çıktı. Bu durumu müşteri hizmetlerini arayıp aktardığımda bana " size yanlış aktarma olmuş" deyip kapattılar. Yani sizi üye yapana kadar 40 tane yalan üstüne yalan söyleyip, üye olduktan sonra yanlış aktarma olmuş deyip ve üyeliğimi iptal ettirmek istiyorum dediğinizde taahhüt vazgeçme bedeli çıkartıyorlar.




  • Arkadaşlar türknet kullanıyorum , Türk Telekom kullanıyodum daha önce
    Türknetin Artıları:Fiyat performans 76 TL tarife, Hızı daha yüksek 16 mbs,Taahhüt yok. Eksileri:Telefonla konuşabiliceğiniz müşteri hizmetleri yok sadece uygulamadan yazışabiliyosunuz ancak sorununuz varsa hallediyolar çözümsüz bırakmıyolar. Bana sorarsanız eski ttnet kullanıcısı olarak kesinlikle geçin derim 16 mbs tarifesindeyim 13 14 mbs alıyorum en az ayrıyeten FGV73QN93HLT bu kodu kullanırsanız karşılıklı 1 ay bedava internet halkı kazanırız 🙂
  • millenicom internet kullanıyorum memnunum. 35 mbps hız 80 lira veriyorum. evde modemim vardı zaten hiç bir ücret ödemiyorum


    millenicom dan internet almayı düşünenler için, alırkan arkadaşım önerdi diyip aşağıya yazdığım kodu verirseniz hem size hem bana 1 ay bedava internet verir...

    Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu F30FD81A . Arkadasinizin bu kodla beraber,https://www.milleni.com.tr 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir B016
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.