Şimdi Ara

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bayramda Antalya yada bodrum civarı otellere tatile gitmeyi düşünüyorum. Köpeğim var burdaki köpek otellerine bırakıp gitmek istemiyorum. Onuda götürmek istiyorum.

    Birçok otel evcil havyan kabul etmiyormuş. Googledan arattım ETS turu aradım bikaç otel ismi edindim ama burdaki arkadaşlardan birebir giden varsa tavsiye alıyım istedim.

    Sizin kedinzle veya köpeğinizle gittiğiniz tavsiye edebileceğiniz otel varmı?



  • Yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta önce köpek alacağınız için açtığınız bir başlık vardı.
    Bu başlığı da görünce köpek aldığınızı düşünüyorum. Eğer yavru aldıysanız otel işi çok zor olur, burnunuzdan getirir. Tuvaleti, ortalığı kirletmesi vs derken otelle sorun yaşayabilirsiniz.

    İnternette gördüğünüz evcil hayvan kabul eden yerler listesinde bazıları arayınca köpek kabul etmiyor; bazıları ise küçük ırkları kabul edip onları ayrı bölümde tutuyor. Yani köpeği ayrıca bulunduğunuz şehirde bir pansiyona bırakmaktan pek de farklı olmuyor iş.

    Önerim ya gideceğiniz bölgedeki pansiyonları araştırın (Çoğunlukla tek tek arayıp köpek hakkında bir sürü sorgu sualden sonra hayır cevabı alırsınız) ya da sahibinden, milliyet veya hürriyet emlaktaki kendileri yazlıkta olmadığı zaman kiraya verdikleri günlük-kısa dönemli kiralık yazlıkları deneyin. Kısa süreli kiralamalarda bazıları köpeğe izin vermese de müstakil evler, villalarda -hatta bazılarının kendi köpeği de olduğu için- genelde sorun olmuyor.

    Açıkçası şu anda ben de sahibinden'de bulup kısa süreli kiraladığım bahçeli villada yemek harici oteli aratmayacak tatilimin 2. günündeyim
    Köpeğimi iyi ve temiz ortamda, onu doğurtan insanlar tarafından bakıldığını bilsem de çiftliğe pansiyona bırakmadım. Yanımda, beraber tatildeyiz, bahçeli villada otele göre kat kat daha rahat hareket imkanı içinde ve daha ucuza tatil yapıyoruz.

    İyi tatiller.

    Ekleme: Chocolate Labrador başlığını şimdi gördüm. Muhtemelen şimdi yaklaşık 3-3,5 aylıktır. Otelde tuvalet sorununuz veya kemirme sıkıntınız olabilir. Bahçeli küçük pansiyonları veya yazlık kiralamayı deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdcezir -- 3 Ağustos 2011; 16:16:16 >




  • tamamdır teşekkür ederim. dediğiniz tarz bi tatil olucak o halde. bende sahibindene devremülklere bakıyım
  • Bugün tüm gün ben de otel-pansiyon aradım :) Birkaç adres topladım daha sonra eklerim bu başlığa. Lakin insanların en çok memnun kaldığı adreslerden biriwww.nursuapart.com muş. Burayı düşünebilirsin.
  • Bu sorunun doğrudan cevabı bu sitedir: http://patilioteller.com/oteller



    Tüm Türkiyeden 1000'e yakın evcil hayvan kabul eden otel pansyion apart hostel var. Baya detaylı bilgi veren bir site. Bi de her otelin telefonu web sitesi maili yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patilioteller kurbağa olmuş 🤧

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.