Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.902
Cevap
105
Favori
211.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba mako,

    Omni DSL model cihazımızın üzerinde bulunan LAN portlarını WAN portu olarak ayarlayabilirsiniz. Süperonline fiber hattınıza ait kullanıcı adı ve şifeyi biliyorsanız interneti Omni DSL cihazınızda sonlandırabilirsiniz.
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000968939-Ethernet-Portlar%C4%B1n%C4%B1n-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fma-modunu-ve-g%C3%B6revini-de%C4%9Fi%C5%9Ftirme

    cevap için teşekkürler. orada yazdığı gibi yaptım ama bağlantı sağlayamadım. modemle bağlanabildim ama sınırlı bağlantı mesajı çıktı internet bağlantısı başarılı olmadı.


    başka ne yapabilirim?





  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Hallettim routerım xiaomi idi. keenetick linki olarak port açtım uzaktan bağlanabiliyorum

  • KEENETIC kullanıcısına yanıt

    Kusura bakmayın ama fiber(etherwan) ne olduğunu bilmiyorum. Diyelim eve fiber çektim bunla bağlantısı oluyor mu?

  • mamo44 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mamo44,

    Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba mamo44,

    Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.

    Merhaba. Modem fiyatlarınız çok pahalı. Extra dsl 500 tl. Asgari ücretin 5 te biri. Tamam dolara bağlı ama piyasada yeni yer kapmaya çalışan bir firma olarak daha cazip fiyatlar verilirse herkes rahatlıkla alabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    Merhabalar fotografyai

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Kullanıcılarımız Keenetic olarak premium ürünler sunmaktayız bulut tabanlı işletim sistemi güçlü donanım ve rakiplerinde olmayan bir çok artı özelliklere sahiptir ürünlerimiz. Bazı zamanlarda kampanyalar yapılmaktadır bizi takip etmenizi öneririz.
  • Selam extra dsl sahibiyim modem biraz ısınıyor açıkta olmasına rağmen normal midir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @KEENETIC Merhaba Fiber uyumlu modemleriniz var mi? varsa linkini atabilirmisiniz

  • DIA kullanıcısına yanıt
    Merhaba DIA,

    Öncelikle Keenetic ailesine hoş geldiniz, Cihazlarımız CE standartlarına göre ısı testlerine tabi tutulmakta olup ısınmaya bağlı herhangi bir sorun gözlemlenmemektedir.
  • Zyrou Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba Zyrou,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İnternet alt yapınız telefon hattı ile gelir geliyorsa ADSL2+ / VDSL2 / Fiber (Ether WAN) destekli Extra DSL ve Omni DSL model modemlerimizi inceleyebilirsiniz. İnternet hattınız ethernet kablosu ile geliyorsa (RJ45) bütün modellerimiz Ethernet üzerinden internet sonlandırabilmektedir.
  • benim modemim extra dsl gün içinde kablolu bağlantım çok kopuyor. hızım 26mbit türknet abonesiyim.

    bundan önceki asus modemde bu kadar kopma olmuyordu kablolu bağlantının bu kadar çok kopmasını nasıl engellerim. lütfen yardımcı olun.

  • neco53 N kullanıcısına yanıt
    Snr yükselt kopman olmaz, menüden
    vdsla/dsl bağlantı
    Ek hat ayarları sekmesini açarsan orada snr margin var. Onu 15 e felan yükseltirsen kopman olmaz. (Bu işlemden sonra hızın düşecektir)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neco53 N kullanıcısına yanıt
    Merhaba neco53,

    Öncelikle Genel sistem ayarlar menüsünden yazılımınız güncel değilse güncellemenizi tavsiye ederiz yaşadığınız durum devam etmesi halinde yaşamış olduğunuz durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Sevgili @KEENETIC Merhaba

    DSL extra modemimi severek kullanıyorum. Bulut bağlantı ayarlarınıda yapıyorum. Sistemimde 3389 portunda çalışan uzak masaüstü bilgisayarımda bağlı iç ve dış ip ile erişimde sorun yaşamıyorum. Fakat bulut için keenetic domaini ile uzak masaüstüne bağlantı sağlayamıyorum. Yapmam gereken bir ayar varmıdır. Yoksa keeneticin domamini ile 3389 portuna erişemez miyiz ?

  • Merhabalar, Keenetic Omni DSL modelini alıp kurulumu yaptım. internetim var sitelere girebiliyorum lakin netflix banka uygulamaları vs. giremiyorum.

  • Forumdaki yorumlara bakaraktan okuldaki ağ için Keenetic Start almıştık şimdiye kadarda sorunsuz kullanıyorduk odada.

    Memnun kaldığım için evde repeater (veya adapter modu için) keenetic omni (router) aldım hb üstünden.

    Ağda ciddi manada paket kayıpları, anlık ping yükselmeleri sebeiyle geri iade etmek zorunda kaldım.


    Diğer modeller için yorum yapamam ama keenetic omni (router olan) tavsiye etmiyorum.

    Yerine 20tl fazla vererek Tenda AC5v3 aldım ve hiçbir ping/paket kaybı sorunu yaşamıyorum şuanlık.

  • Kutudan çıkan ethernet kablosu Cat 5 mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimdeki modem kaynaklı olduğunu düşündüğüm internet kopmaları yaşamaya başladım. İnternet sağlayıcısı ölçümleri yaptı ve kayda değer bir hız kaybımın olmadığını modem kaynaklı kopmalar yaşadığımı söyledi. Bende sizin Extra DSL AC 1200 4x5 dbi modeminizi internet üzerinden almayı düşünüyorum. Sorum şudur: kopmalar devam ederse modemi 1 hafta içinde şartsız iade edebilirmiyim? teşekkürler

  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt
    Merhaba sahsiyet,

    ISS firmanız tarafından sağlanılan ip adresiniz CGNAT özel ip adresi ise (Aşağıdaki makalemizde CGNAT IP anlatılmakta) yalnızca bulut üzerinden http ve https üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. ISS firmanız tarafından verilen ip adresi özel bir ip adresi değilse (CGNAT) KeenDNS adresinizi doğrudan erişim seçeneğini seçerek erişmeyi deneyebilirsiniz.
  • Sezer.E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Sezer.E,

    Yaşamış olduğunuz durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.