Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.889
Cevap
107
Favori
209.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI bu sorun nasıl çözülür

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İ Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDIevde internet var erişim yok hatası veriyor.
    Edit:Düzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 7 Nisan 2024; 18:36:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, en düşük fiyatlı hangi modemde webdav arayüzü mevcut ve bu arayüzde kendi domain adresimi (domain.com şeklinde) kullanabilir miyim. Uzaktan bağlantıda direkt kullanıcı adı şifre girmeden dosyaya erişebilir miyim? Örn: şeklinde gibi.https://domain.com/webdav/video.mp4

  • trgladio T kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarı ile uzaktan video oynatma adına çözüm arıyorsunuz.
    Modem/router'lar ana işinin yanında sağladıkları NAS gibi ekstra hizmetler için güç kaynaklarını kısmi kullanırlar. Bu da kullanılan işlemci, RAM, USB arayüzü türüne göre değişir. Örneğin başlangıç seviyesindeki en uygun fiyatlı Omni modeli USB2.0 arayüzüne sahip ve HDD okuma hızı 12 MB/s iken tepe model, daha pahalı Titan (yalnız router özelliği vardır) modeli USB3.0 arayüze sahip olup 270 MB/s okuma hızına sahip olabiliyor.

    Bu durumda oynatacağınız videonun özellikleri, bitrate'i önem arzediyor. Örneğin Netflix'teki 4K, HDR, 10bit, Dolby Vision/Atmos bir filmin bitrate'i 15-18 Mbps seviyesinde olurken kayıpsız BluRay Remux olarak riplenmiş bir filmde bu 70-80 Mbps seviyelerine çıkabiliyor.

    Keenetic Omni-Titan özellik karşılaştırması:
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-omni-dsl,keenetic-titan

    Keenetic'ten uzaktan erişim konulu şu makalede diğer sorunuz için işinize yarayacak bilgiler içerir:
    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360001314980-USB-s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-dosyalar%C4%B1na-internet-%C3%BCzerinden-uzaktan-eri%C5%9Fim-sa%C4%9Flama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Titan alternatif ürün tavsiyeniz var mı? İkisinin arası bir ürün diyelim.

  • trgladio T kullanıcısına yanıt
    Titan'ın bir altı, router ve DSL modem/router seçeneği ile olan Hooper modeli var. Oldukça popüler. Onu tavsiye edebilirim.
    Yaygın tercih edilen modelleri fiyat ve özelliklerine göre düşükten yükseğe doğru Omni > Carrier > Extra > Hooper > Titan şeklinde sıralayabiliriz. Titan hariç diğerlerinin DSL modem/router seçenekleri mevcuttur, isimlerinin sonundaki DSL takısı ve kod numaraları ile ayırd edilir. Hopper modeli router ve DSL modem/router seçeneklerinin özellik karşılaştırması şu linkte:
    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-hopper,keenetic-hopper-dsl

    Bu arada Keenetic modellerinin hepsi aynı yazılımı kullanır ve ürün ile beraber kişisel domain hizmetide verir. Ürünün piyasaya sürülmesinden sonra üç yıl standart, dört yıl sınırlı olmak üzere toplam beş yıl yazılım güncelleme desteği verilir. Beş yıl sonra bulut hizmetide dahil yazılım desteği durdurulabilir diyor. Ürünler üç yıl garantilidir. 15.06.2024 tarihine kadar satın alındıktan sonra kayıt ettirilmesi durumunda kampanya kapsamında +1 yıl daha garantisi uzamaktadır:
    https://blog.keenetic.com.tr/keenetic-ek-1-yil-ucretsiz-garanti-nedir-ve-nasil-yapilir/

    Satın almayı düşünüyorsanız Keenetic ürünleri çözüm ortağı, forumda bilgi ve birikimi ile bize oldukça yardımcı olan @KYTECHNGAMING arkadaşımızdan almanızı tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 8 Nisan 2024; 5:42:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • trgladio T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar trgladio,

    Öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

    Router modunda çalışan tüm Keenetic modelleri WebDav uygulamasını destekler. Web Dav yüksek güvenlik protokolü kullandığından dolayı şifresiz erişim desteklemez.

    KeenDNS hizmeti sayesinde Keenetic.link - Keenetic.name yada Keenetic.pro uzantılı 4. Seviye alan adı uzantısı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.

    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000400919-KeenDNS-servisi

    Aşağıdaki linkte bulunan ürün seçici ile alt yapınıza ve kullanım amacınıza uygun olan en iyi modeli belirleyebilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
    https://keenetic.com.tr/tr/find-my-keenetic



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 8 Nisan 2024; 12:23:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • selam sevgili forumdaşlar. ben yaklaşık üç aydır Keenetic Hopper modem kullanıyorum. sıkıntılardan kurtardı beni. gayet memnunum.

    şimdi ağ genişletici almaya karar verdim.hepsiburada premium üyelerine önemli indirimler yapıyor.

    Keenetic Voyager Pro genelde 4000 tl cıvarı iken ben 3000 tl 12 taksit aldım. ancak kafam Keenetic

    Spinterde kaldı.

    bu konuda tecrübeli forumdaşlardan tavsiye bekliyorum.

    teşekkürler.

  • grese kullanıcısına yanıt

    Hocam nasıl yaptınız? Ben de HOPPER modelini kullanıyorum. TV+ için verdikleri cihaz vestel marka. Bir türlü yapamadım. Yardımcı olur musunuz?

  • Peak2Core1 kullanıcısına yanıt
    2.3 saat çalıştı sonra engellediler fonksiyonlar kullanımda kısıtlıydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Hem kullanıcı, hem de çözüm ortağı olarak @KYTECHNGAMING arkadaşımıza danışmanızı tavsiye ederim. Geniş alanlarda kurduğu Keenetic network çözümleri ile sorularınıza isabetli cevaplar verecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar mamoste,

    Öncelikle nazik geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Voyager Pro ve Sprinter model Router cihazlarımızın arasındaki farklılıkları görebileceğiniz karşılaştırma linkine aşağıdan erişebilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-voyager-pro,keenetic-sprinter



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 9 Nisan 2024; 9:40:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi forumlar, 4 gün önce Keneetic Hopper Dsl ürününü satın aldım.. Çekim gücü problemi yaşıyorum, diğer odadan internet çekmiyor.. Eski modemim tp-link di fakat böyle bir problem yoktu.. Ekstra bir ayar mı yapmam gerek ne önerirsiniz arkadaşlar..

  • grese kullanıcısına yanıt

    yani bir yolu yok hocam sanırım.





  • Merhaba ben 1 hafta önce Keenetic Extra Dsl modem aldım. Wifi çekim konusunda güzel. Lan bağlantısında kopma oluyor diye değiştirmiştim o konuda da bir sıkıntı yok ama wifi ile bağlanan tabletler video izlerken(youtube) belli bir süre sonra gezilen haber sayfalarında, videolarda takılmalar oluyor sayfa yenilemeden düzelmiyor 3 farklı tablette sorun aynı oluyor android ios fark etmiyor wifi ile ilgili sıkıntıyı çözebilirsem modemi kullanmayı devam edicem yoksa süre dolmadan iade edicem.



    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI




  • Merhaba
    @KYTECHNGAMING

    Superonline fiber 100mbit bağlantım var
    Uzun bir süre daha onbinlerce talebe rağmen mahallemizde hızımızın artmayacağını biliyorum bu nedenle wifi 6 gibi bir talebim olmasa da olur diyebilirim


    Modem ev girişindedir, wifi ile 2 x tv bağlı ve 2 kablolu çıkıştan biri android tv box a biri de arka odalara kolaylık olsun diye uzak noktaya kadar gidip beklemede
    .
    Bu noktadan da 2 kablolu bağlantı ve bölgeye wifi ağ yaratarak (farklı ssd olabilir) dağıtım yapmak istiyorum. Wifi kısmı düğmeyle açılıp kapatılabilir olursa daha da iyi olur.

    Bana stabil çalışacak bir ürün önerebilir misiniz
    Sanırım modem özelliği olmasa da olur.
    Yazılım ve kurulum desteği benim için ayrıca önemli
    Teşekkür ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tnncer kullanıcısına yanıt

    Diğer kullanıcı konu başlığında da yazdığınızda başka bir markanın cihazının arada olduğunu ve sorunun orada olduğunu belirtmiştiniz. Aynı durum mu bahsettiğiniz? Eğer öyle ise tapolojinize göz atmakta fayda var.

  • tripanazomi_1 T kullanıcısına yanıt

    Kablosuz teknolojilerin ana hat hızınızdan bağımsız lokal ağınız için de avantaj sağlayacağını unutmamak lazım. Özellikle iç ağınızda en basitinden dosya transferi yaptığınızda uyumlu cihazlarınızla kablosuz teknoloji farkını hissedersiniz.


    Fiber bağlantınız için aslında 100+ üzeri hız verebiliyor olmaları lazım. Genel olarak santral kapasitelerinde Superonline hızlıca arttırım yapabiliyor. Sizin yapınız FTTB mi ya da acaba DSL mi kullanıyorsunuz?


    Keenetic üzerinde bulunan Wi-Fi tuşu ile kablosuz yayını kapatılabilir. Ya da o bölge için ayrı oluşturacağınız kablosuz yayın adı içi zamanlayıcı oluşturabilirsiniz.



    Bizden tedarik edilen ürünler için kullanıcılara destek vermekten memnuniyet duyarız.

  • Peak2Core1 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok mşh konuştum sistemsel engeller var bende çıkışı onların cihazından verip tv plusı da hopper cihazıma bağladım tvplus da gözle görülür iyeleşmeler var bu şekildede rahat kullanıyorum Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.