Şimdi Ara

Ev üzerine 1.5 kat çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arsada hali hazırda 100 m2lik bir ev bulunmakta. Yapılacak iş mevcut binanın çatısı kaldırılıp üzerine 1.5 kat daha yapılacak. Mevcut binada iki oda arası bir duvar yıkılacak şimdiki banyonun fayans değişimi yapılacak. Birinci katta çıkan bir merdiven var. Binanın üst katının yapımı için çatıda direk için filizler mevcut. Birinci katta 3 oda ve iki banyo yarım olan katta ise bir oda ve teras yapilacak. Mevcut catiyi tekrar kullanabiliriz . Üst ve alt katin dıştan yalıtımı da yapılacak. Genel olarak yapılacak işler bunlar. Belediye izin ruhsat proje vs işleride dahil olacak şekilde yaklaşık bir maliyeti ne olabilir. Normal şartlarda inşaat süresi kadar sürebilir. Son olarak mevcut eve ilave şeklinde mi yoksa ikinci bir daire şeklinde i yapmak daha mantıklı olur. İşlerin daha hızlı ilerlemesi ve proje vs masraflarının daha az olması bakımından hangisi tercih edilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ikinci bir daire tabiki. çünkü yarın öbür gün olur da kiraya vermek gerekirse, su elektrik sayaci ayırmaniz gerekecek.
    maliyeti konusunda net tahmin veremem, 50 bin olur tahminimce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    ikinci bir daire tabiki. çünkü yarın öbür gün olur da kiraya vermek gerekirse, su elektrik sayaci ayırmaniz gerekecek.
    maliyeti konusunda net tahmin veremem, 50 bin olur tahminimce
    Ben kendi evimin tadilatını 60 bine yaptırdım. Bu işi yapmama rağmen bu fiyata cıktı. arkadaşın harcayacağı tutar 150 bin rahat tutar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.