Şimdi Ara

EV SİNEME SİSTEMİNİ PC'YE NASIL BAĞLARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Geçtiğimiz günlerde Samsung HT-TZ215 model bir ev sinema sistemi aldım. Bunu Onboard ses kartımın yeşil girişi taktım. ancak sadece 2 hoparlorden ses gelıyor. MAtrix yapsam bıle bu boyle... Biri bana bılgısayar açıkken jakları cıkar tak bu sorun ses kartının yazılımındandır dedı.

    Ne yapabılırım sızce?



  • arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan şimdi bunu pc ye bağlaya bilmek için dvd nin arka tarafında AUX diye adlandırdığımız 2 soketli yerin bulunması lazım eğer bu varsa pc ye bağlaya bilirsin cihazı...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hknsmrc

    arkadaşım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan şimdi bunu pc ye bağlaya bilmek için dvd nin arka tarafında AUX diye adlandırdığımız 2 soketli yerin bulunması lazım eğer bu varsa pc ye bağlaya bilirsin cihazı...


    Teşekkür ederim.

    Zaten o şekilde bağladım ama sorunum zaten 5 hoparlorden aynı anda ses alamamak... Bu konuda bır fıkrı olan var mı..?
  • stereo bağlantı yaptığınız için iki hoparlörden ses alıyorsunuz,eğer sisteminizin bünyesinde matrix vb özellik yoksa stereo bağlantılarda tüm hoparlörlerden ses alamazsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nymphadora

    stereo bağlantı yaptığınız için iki hoparlörden ses alıyorsunuz,eğer sisteminizin bünyesinde matrix vb özellik yoksa stereo bağlantılarda tüm hoparlörlerden ses alamazsınız.


    Merhaba... Haklısın ancak matrix ozellıgı var. Ve daha once matrıx ı sectıgımde tum hoparlorlerden ses alıyordum ancak gecen gun jak ı cıkardım ve tekrar taktıgımda artık o matrıx dagılısını alamıyorum. 5.1 joparlorlerın sadece on sag,arka sag, orta kolonundan ses alıyorum.Sol arkadan cok az, on soldan ıse hıc gelmıyor.

    Jak ı taktıgımda otomatık olarak board un ses kartı yazılımı cıkıyor ve sadece sag sol hoparlor olarak tanıyor.

    Baglantım su sekılde..Bılgısayardan cıkıs alıyorum. kırmızı ve beyaz ucu ıse HT sısteme takıyorum..Yardımcı olursanız sevınırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.