Şimdi Ara

Ev Sahibi Evden Çıkmamı İstiyor, Yardımcı Olur musunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • MRYGZ kullanıcısına yanıt

    bu şekilde sözleşme fesih hakkı var ama şunu bilmeniz lazım siz bu tebligata bakarak çıkarsanız ve eve dediği gibi altsoyundan birisi girmezse tazminat hakkınız var bunu kaybedersiniz. mahkemeye verebilir bu sefer de mahkemedeki hakimin eve girecek olanın gerçekten bu eve ihtiyacı olduğuna karar vermesi lazım. adamın kızı vardır kendi evinde oturuyordu sırf kiracıyı çıkarmak için eve ben gircem der. kiracıya tebligat çekerler kiracı çıkar eve de girmez. ya da mahkemeye verdiklerinde hakim durumu anlarsa tahliye kararı vermez. adamın çocuğu gerçekten kiradadır ve adam kira vermemesi için çocuğuna vermek istiyordur ancak o zaman tahliye kararı çıkar.

  • Verdiğiniz kıymetli bilgiler ve destek için teşekkür ederim. Ev sahibi tarafından çekilen ihtarnameye bir karşılık vermem gerekiyor mu? Bu konuda bilginiz var mı? Yoksa süreç cevap verilmeyince otomatik olarak dava kısmına mı evriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 8 Eylül 2022; 19:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç ne oldu?

  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Ev sahibi maaşım ile aynı oranda artışı içeren zam teklifimi reddetti. Ben de yasal olan %25 zammi yapıp hiç iletişime geçmedim. Ne dava açtı ne kapiya geldi o günden sonra. Telefon dahi etmedi. Gönül isterdi ki böyle olmasın ama. Süreç bu şekilde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İktidar ve enflasyon milleti ne hale getirdi.


    Aklıma bu video geldi.


    Anlat Bizeyoutube
    Süleyman Demirel'in enflasyon hakkında konuşması... Merhaba ben Onur, ''Anlat Bize'' Youtube kanalım ile sizlere özenle seçilmiş SHORTS videoların yanı sıra birbirinden farklı hikayeleri kurgusal bir şekilde sunmak istiyorum. Peki bu kanalda neler olacak? Tarihe iyi veya kötü damga vurmuş kişiler, Spor tarihinde gerçekleşmiş önemli olaylar, Panormal bilgiler, korku hikayeleri, uzay maceraları ve daha fazlası... Siz de bu tarz konu içeriklerini beğeniyorsanız, "Anlat Bize" Youtube kanalımıza, Abone Olmayı / Bildirimleri Açmayı unutmayınız.
    https://www.youtube.com/watch?v=VI00-YlnDYo&feature=youtu.be
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Bizim milletimizin içten bozulması için enflasyona gerek yok. Enflasyon bu konunun bahanesi. Bizim milletimiz sanırım ezelden fırsatçılık kodu ile varoldu.

    Hakkaniyet, adalet gibi kavramlardan uzaklaşali çok oldu. Belki de bu halkın 100 yıldır refaha ulaşamamasinin sebebidir belki de sonucudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRYGZ -- 25 Kasım 2022; 16:48:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.