Şimdi Ara

Ev interneti faturasını Vodafone Pay ile ödeyenlere 40 tl iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Vodafone Türkiye’nin ödeme uygulaması Vodafone Pay’de yeni bir kampanya başladı. Vodafone Ev İnterneti faturasını, Vodafone Pay mobil uygulamasındaki “Fatura Öde” özelliğini kullanarak ödeyen müşterilere 40 TL iade edilecek.



    40 TL iade, ödeme yapıldıktan sonraki ayın ilk 14 günü içinde müşterilerin Vodafone Pay Kart’ına yatırılacak. Hediye edilen 40 TL’lik bakiyeyi dilediğiniz yerde harcayabilirsiniz



    Vodafone Pay kullanıcı sayısı 4,5 milyona çıktı



    Vodafone Pay’i 12 yaş üstü herkes kullanabiliyor ve fiziksel Vodafone Pay Kart sahibi olabiliyor. Tüm operatördeki kullanıcılar bu hizmetten yararlanabiliyor. Üstelik hiçbir bankada hesabı bulunmayan müşteriler de Vodafone Pay ile ödeme yapabiliyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre Vodafone Pay ürünlerini kullanan toplam kullanıcı sayısı 4,5 milyona ulaştı.



    Ayrıca Bkz.Numara taşıma nasıl yapılır? Türk Telekom & Turkcell & Vodafone hat taşıma



    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:



    “Vodafone Pay olarak, telekomünikasyon ve finansal teknoloji sektörlerinin güçlü yanlarını bir potada eriterek müşterilerimize değer katmaya devam ediyoruz. 12 yaş üstü herkesin operatörden ve banka müşterisi olup olmamaktan bağımsız olarak kullanabildiği Vodafone Pay, fatura ödenmesinden oyun içi satın almaya kadar pek çok alanda hayatı kolaylaştırıyor. Yeni kampanyamızda Vodafone Pay mobil uygulamasının ‘Fatura Öde’ özelliğini kullanarak Vodafone Ev İnterneti faturasını ödeyen müşterilerimize 40 TL iade ediyoruz. Vodafone olarak, mobil finansal hizmetler alanında müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan dijital iş ortağı olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”









  • Beleş verseler kullanılmaz. Yıllar önce ev internetini kullandım. Nette sıkıntı olduğu için müşteri hizmetlerini aradım. Arıza kaydı aç diyorum açmıyor. Şirket senin mi aç diyorum en sonunda açtı. Bu sefer de açsam da bişey olmaz geri dönüş sağlamazlar dedi. Arkadaşı şikayet ettim. Olumsuz bir duruma rastlanmadı dediler. Cezai işlem bedelini ödeyip direkt bıraktım aboneliği. Vodafone net pişmanlık. Özellikle müşteri hizmetleri ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlık yanıltıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemeyi faturasına yansıtanlara %10 iade deyip iade etmeyen bir firma. Başka bir zaman da hattımı kapatmıştım içerde kalan 30 tl 4,5 ay sonra 2,3 kez arayıp zorla almıştım. Türk Telekom ise direkt iban ile 3 gün içinde iade etmişti. Bunların hiç bir şeyine inanılmaz

  • Durup dururken hesabınızı banlayip odullerinizi vermeyebilir dikkatli olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu hep yapıyorum toplam 300 TL biriktirmişimdir.Valla her seferinde de ödemeyi yapıyorlar.Benim için çok büyük nimet.O biriken paralarıda internet alışverişlerinde birşeyler alırken kullanıyorum.Eğer telefonunuzda vodafonesa onda da veriyor tüm faturalar %50 indirimli her ay.

  • skilaccidomalina S kullanıcısına yanıt

    Size katılmıyorum, yaklaşık 3 senedir Vodafone ev internetini kullanıyorum, bu süre içerisinde 1-2 kere kopma yaşadım, müşteri hizmetlerini aradım gayet hızlı ilgilendiler onlarda da genel arıza tespiti yapıldı dediler (mahalle- sokaklardaki kutu bazında) arıza kaydı açtılar ve birkaç saat içerisinde çözdüler. Şimdi de bu uygulamaya kayıt olamadım hata verdi onun için aradım , daha doğrusu aranmak istedim hemen geri dönüş yaptılar , sorunun çözümü için yardımcı oldular.

  • Vodafone fiber altyapısindayim 200 mbps ile gayet uygun ve problemsiz deneyim yaşıyorum fakat 40 tl nedir abi 1.5 lt pepsi parasi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone pay da üyelik aidatı alınıyor mu?
    Turkcell de aylık 4 liralık ödeme işlemi yapmıştım. Sonra Turkcell den 3 aylık 18 tl aidat ücreti geldi, Google ye aylık 4 lira ödeyim diye yola çıktım. Aylık 6 lira da Turkcell pay istedi.

  • Geçen gün vodafone çarkta Uygulama mağazalarında 50 TL verdi. Play store, app store ve app Gallery tam güvenemediiğim için daha kullanmadim. Müşteri hizmetlerini arayıp soracam eğer doğruysa kullanacam. Galiba 50 TL lik harcama yapacam o parayı benden alacaklar daha sonra tekrar hesabıma iade edecekler.



    Daha önce vodafone çarkta böyle bir hediye kazanan olmuşsa yardımcı olabilr mi?

  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu sana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.