Şimdi Ara

eurodizel olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,
    geçenlerde yakıt ışığım yanınca yolumda shell vardı. fiyatlar gtl: 3.85tl, vpower diesel:3.67tl fuel save:3.58tl idi. ve biliyorsunuz artık kırsal diye bir motorin kalmadı. hepsi düşük kükürtlü euro normlarına uygun. pompacıya dedim 100tl fuel save koyarmısın. abi bu pompada sadece gtl var. motoru temizliyo felan filan. yok dedim fuel save istiyorum. ii o zman öbür pompaya yanaştır dedi. ben de iyi dedim yanaştırdım. sonra arkadaş vpower koymaya çalışırken artık biraz sinirlendim. dedik ya fuel save koy diye bağırdım. abi o pompa kamyonlar için girmez depoya felan dedi. bende hiç bişey demeden çıktım.
    Genelde opetten aldığım için hiç başıma gelmemişti bu olay. sonra araştırmalarım sonucu opet dışında her şirkette 2 versiyon motorin var(shellde 3) ve hepsinin ağzına ucuz olan için "abi o kamyonlar için" lafı yapışmış vaziyette.
    Nedir bu olay bilen yaşayan varmıdır?
    Fiyatlar ve istasyonlar Ankaradadır.







  • o bahsettiğiniz dizel kırsalın yerine gelen kırsal olmayan ancak eurodizelde olmayan ara bir ürün..Tavsiyem onun yerine w-power kullanın.Normal yeni nesil dizel araçlarda kullanılabilecek iki shell yakıtından biridir diğeride zaten gtl olarak geçen..

    Opet'te öyle bir durum yoktu düne kadar artık onlarda normal eurodizelin yanına ultra force eurodizel diye bişi çıkarttılar istasyonlarda afişleri var
  • :) fiyat listelerinde göremedim ama doğrudur. sonuçta 7 kuruş ucuz alıyordum. bu durumdan dolayı bütün arkdaşlarım opetten alıyordu. bence yanlış bir strateji opet için. neyse yolunmaya devam diyicez artık..
    teşekkürler bilgilendirme için
  • o zaman soru şu olmalı. sade eurodizeller araçlarımıza uygun değilmi? illaki ultra, süper, ultra, über vs. eurodizel mi almalıyız?
  • Arkadaşım Shell'den en pahalı olan Eurodiesel'den koyuyor arabasına. Arabanın çekişinin arttığını ve 1 litre motorin ile daha fazla yol gittiğini söylüyor. Ben hiç denemedim çünkü aldığım istasyonu değiştirmek istemiyorum. Ben Opet'çiyim.

    Arkadaşın arabası 2005 Ford Mondeo 2.0 otomatik. Diesel.
  • opetten asla ve asla almam yakıt makıt önermiyorumda tanıdıklarıma akrabamın otomobiline su bastılar birde zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar falan şuan yeni açılmış benzin istasyonlarından alıyorum ben hiç yoktan adamlar prestij kazanmak için adiliğe yönelmezler.
  • Yakıtımı bende lukoilden alıyorum ve memnunum.
    Opet kendi sitesinde bile bu ürünle ilgili bezninmi eurodizelmi çok ayrıntılı belirtmemiş.
  • Bugün cam suyu eksilmiş almak için opet'e uğradım.Pompacıya sordum yine bilmiyorum içerden bilgi al dedi,kasiyere sordum kızcağız ben hiç anlamam istasyon müdürüne sorun dedi en sonunda buldum ve sordum şu ultra force olayını..

    Açık olarak sordum shelldeki full save-w power durumu var malum, full save gibi kırsal ayarında bir motorinmi dedim hayır dedi

    Eurodizel için söylediği normal mazotun yerine geldiği daha yüksek setan sayısı ve daha iyi çekiş sağlayan yakıt tüketiminide düşüren yeni bir ürün yani var olan eurodizeli biraz geliştirmişler dedi benzin ve dizel olarak satışta kullanın bir iki depoda farkını görürsünüz dedi bilginiz olsun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.