Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] (3397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
73.132
Cevap
380
Favori
3.638.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33953396339733983399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bu oyun sadece pc de mi var? Ps3 veya ps4 de oynayabiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech dfgt aldım , önceden klavye mouse la nasıl oynuyormuşum diyorum, oyun daha bir güzelleşti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: billycim

    Merhabalar bu oyun sadece pc de mi var? Ps3 veya ps4 de oynayabiliyor mu?

    sadece pc de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thema

    logitech dfgt aldım , önceden klavye mouse la nasıl oynuyormuşum diyorum, oyun daha bir güzelleşti.

    Oynanış ayarlarından dfgt için "direksiyon takipli kamera" seçeneğini dener misiniz? Belki sevebilirsiniz.
  • Naneli Larry kullanıcısına yanıt
    Evet Seçili o seçenek, gayet güzel.

    Birde park halindeyken direksiyonu tam sola veya sağa kırınca kendi kendine düz hale geliyor, bunu iptal etme varmı acaba, seyir halindeyken döndüğün zaman kendi kendine toplaması iyide, park halinde toplaması kötü.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    denetim masası - donanım ve ses - aygıtlar ve yazıcılar - dfgt'ye sağ tıklayıp en alttan özellikleri seçin. Daha sonra tekrar özellikler ya da properties diye bir seçenek olması lazım onu seçin. centering spring strength gibi bir seçenek olması lazım. Onu sıfıra çektiğiniz zaman toplama yapmaz. Aynı şekilde dönüş açışı, titreşim gücü ayarları vs. ayarlamaları da bu kısımdan yapabilirsiniz.
  • ALONSO_06 kullanıcısına yanıt
    Bu ayar komple kapatıyor heralde, seyir halinde döndüğün zaman toplasın ama park halindeyken döndürünce toplamasın istiyorum, neyse çokda önemli değil ama olsa iyi olurdu :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    direksiyonun programı var oradan ayarlanır dönüş seçenekleri buyurhttp://support.logitech.com/tr_tr/product/driving-force-gt
  • adam bütün gün oyunda ama burada oyunu gömmüş.


  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ekim 2017; 7:29:21 >
  • @ffaattii07

    ETS'i hiç SP oynamiyorum, MP'de de işte tanidik birilerini görünce sağolsunlar çekiyoruz kenara sohbet muhabbet zaman geçiyo.. Aşaği yukari 3 seneden beridir Oynuyorum ve artik yük taşi yük birak biktim, Bunda MP'nin çocuk yuvasina dönmesinin katkisida var.. Geçtiğimiz cumartesi günlerinden birinde öyle güzel denk geldi ki gece 10 gibi oyuna girdim baktim orda bi ortam var teeeee sabahin 6 sina kadar sohbet muhabbet çevirdik çok güzeldi..

    @White Devil Yahu yalan mi sende görüyosun işte mpnin ortamini sende oyundasin




  • kızlarla muhabbete daldık arkadaşlarla

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU] Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]




  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben de dinlenme için aracı park ettiğimde böyle bir şeyle karşılaşmıştım.

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    iyiymiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KacaKTV


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ben X


    quote:

    Orijinalden alıntı: KacaKTV


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ben X


    quote:

    Orijinalden alıntı: KacaKTV


    quote:

    Orijinalden alıntı: Blooods

    Oyunun şuan report sistemi mükemmel çalışıyor arkadaşlar kimse laf etmesin. Mesela örnek vereyim biri yolda önünüzü kesiyor. Adama amacın ne diye soruyorsunuz ileri gittikten sonra dönüp ters yönden gelip size çarpıyor. Reportluyorsunuz sonra aklınızı report sisteminin hiç bir b*ka yaramadığı aklınıza geliyor sövüyorsunuz. 10 Dakika sonra size gelen mesaj no action was taken bilmem ne. Sonuç olarak ne oluyor peki ? Sövdüğünüz için o adam sizin ekran görüntünüzü alıp atıyor siz banlanıyorsunuz. Adalet yerini buluyor. Teşekkürler ets2 multiplayer ekibi..

    Video kaydıyla oyna, adam isterse 50 kere çarpsın sana sen gidip ona chatten küfür edersen ondan bir farkın kalmaz kusura bakma. Adam çarptımı al video kaydını siteden raporla niye yapmıyorsun bunuda oyundan raporluyorsun? Bir çok oyuncunun kolayı geliyor çünkü oyundan raporlamak, çünkü uğraşmıyorsun forumla videoyla felan. Sonra adminler raporlara bakmıyorlar oluyor

    Evet en güzel yere parmak basmışsın ama yine hayal kırıklığına uğrattın beni. Bir oyuncu bana çarptıktan sonra video alıp video ile raporlayacaksam adminler falan ne işe yarayacak ozaman ? işimiz gücümüz yok video kaydı ile mi oynayacagiz. Bizim bildiğimiz adminin işi oyunun stabil ve düzgün oynanabilmesi için oyuncu takibi, bu oyunda olduğu gibi raporları inceleme vs vs bunlara bakar.Eğer bu oyun üstünden para kazaniyorsan Hakkını da vermen lazim kardeş.Öyle BERGEN'de Takıllarla falan olmaz bu iş.

    Kendi söylediğinizle çelişiyorsunuz "Bir oyuncu bana çarptıktan sonra video alıp video ile raporlayacaksam adminler falan ne işe yarayacak ozaman" siz bunları yaparsanız o oyuncuyu biz daha çabuk banlayacağınız enazından o oyuncu başkalarına zarar veremeyecek artık. Bu kadar kafaya takıyorsan eğer oyundaki raporlara bakılmamasını ve çarpan kişilerin oyunda gezmesine o zaman uğraşacaksın siteye rapor edeceksin. Senin mantığınla düşünürsem bende o zaman oyuna gireyim oturayım duisburgda ordan 1 günde 20 30 ban atıp çıkayım oyundaki raporlara bakmayayım, sonuçta oyundaki raporlara bakarsam uzun iş videoları kaydet youtube'a at kanıtlarını ekle tek tek vs. Sen böyle düşünürsen adminlerde böyle düşünür zaten. Ayrıca takılıp kalmışsın "Öyle Bergen'de takıllarla felan olmaz" diyip duruyorsun da bu lafı ben mi söylemişim sana ona bi bak sen detaylıca istersen oyunda kacaktvler kol geziyor bi zahmet tab'a basıp ordan profillere bak ön yargılı konuşmadan önce

    Her şeyi geçtim Eyvallah da son zamanda ki canlı yayınlarda oyundan rapor edilen adamlara kaç kere baktın ? Neyse hocam sizi admin yaptiklarina göre vardır bir bildikleri.Anlaşılan o ki biz burda boşuna tartışıyoruz. 27 eylül saat 10,51 de face hesabından yüklediğin videonun altına bak belki oralarda bi yerde söylemişsindir.Bu tartışmaya ben noktayı koyayım yoksa uzayıp gidecek.Belki de suç bizdedir Mp de takıldığımız için.

    Niye oyundan rapor edilen adamlara bakayım ki? Onlarlamı uğraşacağım kaç saat siz böyle kısa yoldan düşünüyorsanız eğer rapor mu edeceğim foruma videolamı uğraşacağım diyorsanız ben niye onla uğraşayım ki? Oyuna girdiğimde zaten her gittiğim biyerde 5-10 kaza rahat görüyorum ve ordan hallediyorum. Eğer bir şey karışılıklı yapılacaksa o zaman bende onla uğraşayım. Ben burda tartışmak için mesaj yazmıyorum sadece bilmediğiniz bazı şeylerin arkasında olan biteni size anlatmaya çalışıyorum, siz bu şekilde düşünürseniz mantık olarak "adminler bir işe yaramıyor" mantığı çıkacaktır.

    Geçen Video atmışsın youtube a birini raporluyorsun :) bence raporlama adminler onlarla uğraşmıyorlar.




  • Mp de oyuncu nasıl raporlarız arkadaşlar, sitesine girdim report kısmında biton şey istiyor, yanlış şekilde raporlarsan uyarı alırsın falan yazıyor, kısa yolu yokmu bunun elimde ekran görüntüleri var adam ters yola girdi ve üzerime sürdü bilerek sonra bastı gitti hiç bişey olmamış gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thema

    Mp de oyuncu nasıl raporlarız arkadaşlar, sitesine girdim report kısmında biton şey istiyor, yanlış şekilde raporlarsan uyarı alırsın falan yazıyor, kısa yolu yokmu bunun elimde ekran görüntüleri var adam ters yola girdi ve üzerime sürdü bilerek sonra bastı gitti hiç bişey olmamış gibi.

    https://forum.wotmp.com/konu/truckersmp-rapor-sistemi-nasil-kullanilir.2641/
  • Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

    2144 saat oynama süremin belki de sadece 20-30 saati singleplayer'da geçmiştir ki bu fotoğraf da o 20-30 saatten bir an. YKS Team Türkiye Map ve Mercedes-Benz Travego modu ile takılma anı. Fotoğrafın çekildiği nokta: Antalya-Mersin arasındaki meyve sebzeci




  • beyler pasaport kontrolü olan mod var mı
  • adamlar kar modunu süper yapmış be,çok fena kayıyor.
    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]

    Euro Truck Simulator 2 (2012) [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 33953396339733983399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.