Şimdi Ara

Ethereum kurucusunun SHIBA bağışı USDC’ye çevirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ethereum kurucusunun SHIBA bağışı USDC’ye çevirildi



    Shiba Inu’nun geliştiricileri, SHIB arzının yarısını yakmak için Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin’in cüzdanına SHIB göndermiş ve bu token’ların dolaşımdan çıkarıldığını umut etmişti. Ancak Vitalik Buterin bu token’ların bir kısmını Hindistan merkezli koronavirüsle mücadele fonu olan India’s Crypto Covid Relief’e bağışlamıştı. 



    India’s Crypto Covid Relief cephesinden kısa bir süre önce yapılan açıklamada Vitalik Buterin’in gönderdiği tüm SHIB token’ların satıldığı duyuruldu. SHIB token’ları stabil kripto para USDC’ye çeviren India’s Crypto Covid Relief bu satış karşılığında 76.2 milyon dolar elde etti. 



    Ayrıca Bkz.Binance, iki kripto parayı borsadan kaldırıyor



    India’s Crypto Covid Relief’in yaptığı açıklamanın ardından Shiba Inu Twitter hesabından da bir destek mesajı paylaşıldı: 



    “Bu Hindistan için önemli bir kilometre taşı @CryptoRelief_. Güçlü kal Hindistan! #ShibArmy her zaman yanınızda ve yanınızda olacak. @VitalikButerin’e tarihteki en büyük kripto bağışını yaptığı, $SHIB’yi kullandığı ve COVID-19’a karşı mücadeledeki çabaları teşvik ettiği için özel bir teşekkür ederiz.”



    Vitalik Buterin’in bu bağışı yapması sonrasında SHIB %50’lik önemli bir değer kaybı yaşamıştı. 









  • Vitalik umarım bunun cezasını bir şekilde bulur. Vitalik bunu yaptı diye Elon Musk gereğini yapıp piyasayı alt üst etmişti. Üzerine eklenen diğer gelişmeler yüzünden hala toparlanamadı piyasa.

  • Shiba birçok insanı güzel bir şekilde silkeledi. :)

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    neyin cezasını bulucak ? adamın walleti adamın keyfi. çok iyi yapmış ihtiyacı olanlara göndermiş helal olsun

  • Hala ekmek yedirecek shit coinlerden..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Shiba ETH tabanlı olduğu için saygı maksadı ile ETH kurucusuna yarısını gönderdiler. Yakma amacı ile. Eğer yardım etmek istiyorsa elindeki farklı şahsi varlıklarından gönderebilir. Kimse yardım etmiş olmasına söz söylemiyor zaten! :)

  • Nasıl bir güvenli yatırım aracı ise adam bir kripto para ile bağış yapıyor anında o kripto para %50 değer kaybediyor! Bağış yaptığı insanlar bayram edebilir ama buna yatırım yapanların psikolojik intiharlarını veya kayıplarını kim telafi ediyor bunu sormak gerekli.

  • Clusive kullanıcısına yanıt

    böyle proje planı olmaz. çocuk coinlerine para yatırıp düşünce ağlamak bu

  • Bu Vitalik saçma sapan insan işleri yapiyor , bunun gibiler yuzune piyasa berbat halde .insan bagislarda 2-3 milyon dolarlik bagislar , 66milyonlukda baguslanmazki asil suç Bi shiba yi cikarip bu vitalike gönderenlerde !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.