Şimdi Ara

Eşsiz Token Platformu Milyon Dolarlık Finansman Sağladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşsiz token platformu Curio çekirdek finansman turunda 1,2 milyon dolara ulaştı. Curio'nun CEO'su gelecek hedeflerinden bahsederken dijital yerlilere işaret etti.


    Eşsiz token (NFT) platformu Curio'nun çekirdek finansman turunda 1,2 milyon dolar toplandı. Girişimlerin proje boyunca sahip olacağı finansman zincirinin ilk aşaması olan çekirdek sermayenin sağlandığı tur, A195 Capital, LongHash Ventures, MoonWhale Ventures'in yanı sıra Time Inc. eski CEO'su ve Fox Entertainment'in Yöneticisi Rich Battista'nın katılımıyla erken aşama risk sermayesi şirketi Future Perfect Ventures tarafından yönetildi.


    The Block'un haberine göre; markaların ve içerik sahiplerinin dijital hayran deneyimleri ve koleksiyonlar oluşturmasını sağlayan Curio, nakit akışını ekibini ve operasyonlarını genişletmek için kullanmayı planlıyor. Ayrıca girişim hayranların daha modern bir şekilde etkileşim kurmasını sağlayan teknolojisini ve ortak entegrasyonlarını sevdikleri içerik ve eğlence markalarının etrafında daha da geliştirmeyi planlıyor.


    Platform aynı zamanda, eşsiz tokenler yaratmak isteyen markalar için platformun "işlevselliğini geliştirmek" amacıyla ödeme protokolleri Filecoin ve Polygon ile entegrasyon sağlamayı hedefliyor.


    Curio'nun hayranlığın geleceğine bir misyon getirmeyi ve en büyük hayranlarıyla daha derin duygusal bağlar kurmayı hedeflediğini belirten Curio CEO'su Juan M. Hernandez, dijital yerlilerle etkileşim hedefini şu sözlerle ifade ediyor:


    "Modern hayran, sevdikleri şeylerle daha fazlasını yapabilmeyi umuyor. Etkileşimli dijital yerlilerin, gittikleri her yerde, sertifikalı ve özgün bir şekilde eylemin bir parçasına sahip olmalarını sağlıyoruz."



    Kaynak: https://www.bfmedia.io/haberler/essiz-token-platformu-milyon-dolarlik-finansman-sagladi-903445.html








  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.