Şimdi Ara

Eşsiz kasasıyla ekstrem oyuncu bilgisayarı: Acer Predator Orion X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eşsiz kasasıyla ekstrem oyuncu bilgisayarı: Acer Predator Orion X
    Acer’ın yeni oyuncu bilgisayar modeli Predator Orion X, Intel Core i9-13900KS işlemci, Nvidia RTX 4090, 64GB DDR5 RAM, 2TB depolama ile geliyor.  Peki, Acer Predator Orion X’in fiyatı ne kadar? İşte Acer’ın ekstrem seviye sisteme sahip oyuncu PC’si:



    Ayrıca Bkz.Türk oyun sektörünün fotoğrafı çekildi: İşte en çok oynanan oyunlar ve dahası



    Acer Predator Orion X özellikleri



    Eşsiz kasasıyla ekstrem oyuncu bilgisayarı: Acer Predator Orion X
    Acer Predator Orion X’in kasası zone 1, zone 2, zone 3 olarak üç kısma ayrılmış. Zone 1, kasanın büyük bir bölümünü kaplıyor ve işlemci, bellek, NVMe SSD’leri barındırıyor. Zone 2, ekran kartını ve ek depolama yuvalarını barındırıyor. Zone 3, soğutmaya ayrılmış.



    Bilgisayar, Intel Core i9-13900KS işlemciyle geliyor ancak Core i7-13700K veya biraz daha uygun bir seçenek olan Core i5-13600K işlemcisini de tercih edebiliyorsunuz. Nvidia GeForce 4070 Ti, GeForce RTX 4080, GeForce RTX 4090, ekran kartı seçenekleriniz arasında.



    64GB DDR5 RAM (5600 MT/s) ve 2TB M.2 SSD ile gelen PC, WiFi 6E ve 2.5G Ethernet ile geliyor. Önde 1 adet Type-C portu, 1 adet USB 3.2 Gen1 Type-A portu, 3.5mm kulaklık girişi yer alırken, arkada 1 adet USB-C portu, 3 adet USB 3.2 Gen2 Type-A1 portu, 2 adet USB 2.0 portu ve RJ45 Ethernet girişi yer alıyor.



    Acer Predator Orion X fiyatı



    Acer Predator Orion X, 2500 euro fiyat etiketiyle Eylül 2023’te satışa sunulacak.




    Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Acer-Predator-Orion-X-High-end-gaming-desktop-announced-with-a-unique-case.708612.0.html







  • Kullanmadığınız her şeye çöp demekten vazgeçin, sırf siz istiyorsunuz diye her şey çöp olmuyor. Biraz geliştirin kendinizi artık ya 21. yüzyıldayız halen abuk subuk marka fanlığı yapıyor oraya buraya çamur atıyorsunuz. AMD de Intel de gayet güzel işler yapan firmalar her ikisinin de kaliteli ürünleri ve hitap ettiği kitleler var.
  • intel cpu ile mahvetmisler güzelim makineyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çöp

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığınız her şeye çöp demekten vazgeçin, sırf siz istiyorsunuz diye her şey çöp olmuyor. Biraz geliştirin kendinizi artık ya 21. yüzyıldayız halen abuk subuk marka fanlığı yapıyor oraya buraya çamur atıyorsunuz. AMD de Intel de gayet güzel işler yapan firmalar her ikisinin de kaliteli ürünleri ve hitap ettiği kitleler var.

  • Kasa yapısı çok hoş ama bu para bu sisteme verilir mi düşünmek lazım :)

  • Daha çok Asus TUF serisi bir kasa gibi görünüyor...

  • Oyuncu bilgisayarının diğer bilgisayarlardan farkı ne 😂😂😂 sadece oyun mu oynanıyor yoksa sadece oyun oynamak için mi alınıyor. Piyasayı mahvetti bu gaming çılgınlığı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blue7 kullanıcısına yanıt
    Yalniz alttakini alintilaman lazımdı ben çöp demedim dikkat ettin mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

    Piyasayı canlandırdı bir miktar bence insanlar özellikle ilk defa sistem toplayacak veya yaşı çok geçmemiş kişiler için ilgi çekici, Sürekli görüyorlar takip ettikleri kişilerden reklamlardan onlarda istiyor bu şekilde olsun diye bir çok kişinin donanımdan çok anladığını zannetmiyorum sadece tüketici kısmı için oluşturulmuş birşey işte.

  • Kasa çok dar geldi gözüme dar olan kasalar da ısı çok olur iyi bir eksoz fanı lazım yurt dışındaki kullanıcılar için ucuz ve güzel bir sistem Türkiyede yaşayan kardeşlerimiz için birşey diyemiyorum

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Kusura bakma kardeş bir karışıklık olmuş. Çöp diyen arkadaşa dedim.

  • çok iyi makina

  • 2.500 Euro = 53.400 tl. Ülkemizde satış fiyatı vergiler ve kar marjı ile 70.000 tl olur. (2.500 euro direkt herşey dahil fiyatına denk gelmiyor ise)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.