Şimdi Ara

Eski Türkiyeyi Özlüyor Halk (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
4
Favori
29.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
411 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • desing kullanıcısına yanıt
    he kardeş he, cep telefonu da , bilgisayarı da akp buldu da kullanıyoruz. hemi de buzdolabımız var, zenginiz hepimiz, he .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere patlayan ümraniyedeki çöp alanıydı. sebebi biriken metan gazı. çöpler birikti goygoyun gerçek yüzü, belediye işçilerinin eylemleriydi. karşında sosyal demokrat belediye bulunca işçiler bir cesaret eyleme başlar. akp döneminde eylem yapabilen bir tane belediye işçisi olamadı. sebebi çok şahane maaşlar almaları değildi, eylem yapana silivri yollarının gözükmesiydi. resmen zapt-u rapt altında ülke. ses çıkarana neler deniliyor, neler yapılıyor neler. daha dün gazeteciler, siyasiler saldırı altında kaldılar. ama ses çıkarabilen yok. utanmazlıkta nirvana parti şakşakçıları halen daha akp öncesini kötülemeye çabalıyorlar. neden mi? yolun sonu görünüyor da ondan. ilk seçimde akp iktidarını kaybedince, mamalar kesilecek. yoksayın şunları. zaten yoklar aslında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

    Gelmis gene magdur tayfa.

    onceden de dinci tayfa zengindi ama kafir gordugu ozgur ve mutlu insanlara karsi kendi kendini eve kapatmis toplumdan soyutlamisti simdi bunun sucunu o donem yonetene atiyor. Ozgur insanlari kiskanmayi birakin kendinizi gelistirin. Ne oldu herkesi kendiniz gibi yaptiniz herseyi yasakladiniz herkesi mutsuz hale getirdiniz ama hala nefret hala kin hala eziklik hala magdurluk. Birakin abi bu ayaklari acin kafanizi biraz. Bu kadar da olmaz olay parada degil cunku dedigim gibi dinci tayfa dedigin zengin tayfa zaten. Onceden de gayet zengindi. Simdi onceden kiskandiklari insanlarin yaptiklarinin 10 katinida yapiyorlar tatiller, eglenceler ama hala o magdurlugu ustlerinden atabilmis degiller hala mutlu degiller biraz salin kendinizi arkadas bi rahatlayin artik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu eğitimi artıran, her köşe başına üniversite kurmaya başlayan 28 Şubatın irticacı generalleridir. Ne yazık ki AKP bu yanlışı birkaç adım ileriye taşıdı. Savunduğun düşünceye bak. Git Çevik Bir'e, Karadayı'ya şükranlarını ilet. Neydi o YÖK başkanı? Kemal miydi neydi, özellikle onu tebrik et.

  • blueman7 kullanıcısına yanıt

    Acaba sen ne kadar yanlışa yanlış diyorsun çok merak ediyorum. AKP iktidarda olduğu 19 yıllık dönem de hiç yanlışa yanlış dedin mi? 

  • En iyi seçenek birkaç sene dil ve meslek öğrenip bir yolunu bulup yurtdışına çıkmak. Burada istediğiniz hayatı asla yaşayamayacaksınjz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blueman7

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    2021 yılı sağlık sistemi çok iyi diyorsun yani?

  • Saiki kullanıcısına yanıt

    Keşke füze atsaymış sın be kardeşim daha az canını acıtırmış arkadaşın   Benim en üzüldüğüm nokta ne biliyor musun? böyle konulara gelip trollük yapıyorlar sonra herkesin zeka seviyesini kendi zeka seviyeleri kadar düşük zannediyorlar ona üzülüyorum, Ben bu ülkede o günleri yaşadım o arkadaşın bol keseden salladığı saçmalıkları görmedim, evet zor dönemlerdi ama ben musluğu ne zaman çevirsem suyum akardı, evet hastenede sıra beklerdim ama o gün tedavi olurdum, şimdiki gibi 3 ay evde randevumun gelmesini beklemezdim. Evet çöpler birikirdi ama belediye işçileri anayasal hakları olan grev haklarını kullandıkları için çöp birikirdi, belediye hizmet etmediği için değil, arkadaşlar akp iktidarında insanların grev hakkının bile engellendiğini, işlerine gelmediği için bilmediklerinden yada anayasal hakkın ne olduğundan bir haber olduklarından işlerine gelmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm350 -- 16 Ocak 2021; 17:18:8 >




  • Geçmişten günümüze ben 37 yaşındayım;hem okudum hem çalıştım eskiden hayat ucuz değildi,evet yüksek kazançlar yoktu.ama çalışan para kazanmak isteyen kazanırdı.şimdi ne yaparsan yap eğer tepeye koymamışlarsa yada torpille bi yere gelmemişsen işin zor istediğin kadar para kazan artık yetmez .ben 98 de markette çalışıyordum boş zamanlarımda,yaz aylarında ....yaş 15 bakkal çırağı maaşıyla vede bahşişler dahil 1 buçuk ayda play station parası biriktirdim aldım.alabilme gücü vardı benim maaşımdan ne olacak en düşük maaştı.55 milyon liraya almıştım.akabinde yaz ayındada 90 milyon liraya dönemin yeni pahalı telefonu olan nokia 5110 almıştım.haftasonları arkadaşıma tatilya ısmarlardım,ordan giderdik galeria ya buz pateni yapmaya.harika güzel yıllardı.mesela dışarda yediğiniz herşey orjinal di gerçekti doyurucuydu.şimdi öyle mi meslek sahibi olduğum halde iyi bir firmada çalıştığım halde yeni çıkan bir teknolojiyi alamıyorum .hee alırsın belki banka kredisi şu bu 36 ay taksitle esir olursun yediğinden içtiğinden kısarsın sorumlulukların yoktur alırsın.ama rahat rahat giyim,gezme,tatil, bunlar çok zor.emeklilik haklarımız komple gitti mesela yaş 60-65 arası emeklilik oda 1500-2000 TL yaşarsan alırsın.kıdem tazminatlarına devlet güvence altında al koymuş.ev sahibi olmak 500 bin TL’den başlıyor.araba fiyatlarına değinmiyorum .eğitim bitmiş çocuk okutuyorum ama nerde benim zamanımdaki eğitim.hastaneler güzel binalar var ama şifa yok,sadece ilaç yazdırırsın oda doğru teşhis olursa.sağlık konusu ayrı bir hikaye.komşuluk dostluk hatta aile içi ilişkiler sıfıra inmiş sebebi ekonomi .insanlar bunalımda birine fazla tabak çıkarmaya korkuyor bişey ısmarlamaya para yok insanlarda.en basit şey çekirdek ya çekirdek çitlemek 200 gram 10 TL olmuş oda bugün yarın obürgün raflardan kalkadabilir.velhasıl yeni Türkiye bu daha düzensiz göçmenlerin istilası ile karşılaşmadık o tehditte hali hazırda ortada.




  • "Yağ, tüp, karneyle ekmek kuyruğuna giriyorduk." diyen çomarlar geldi mi buraya? Mesajların hepsini okumadım çünkü.

  • Eski patch knight online'i da çok özlüyor millet ama gel gör ki p2w hala :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoyanDervis

    Bu mesaj silindi.

    Hiç şaşmıyor ya. Ya Almanya ya da Hollanda ya da Fransa. Hiççç şaşmıyor :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

    Yılık kişi başına et tüketim verisini de paylaşır mısınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/eski-icisleri-bakani-sadettin-tantan-buyuk-sosyal-patlama-riski-var-1804955
    Sayın C. Başkanı da bunu iyi bildiği için "kendi" önlemini alıyor. "Önlem" deyince yanlış anlamayın, halkın refahını artırma veya reform ve istihdam sağlama, karşılıksız yardım yapma falan değil, bu:
    https://tele1.com.tr/cumhurbaskanina-bagli-ikinci-bir-polis-teskilati-kuruldu-208818/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ocak 2021; 17:56:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.