Şimdi Ara

Eski Lumia modelleri için Windows 10 Mobile güncellemesi ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şaşırmadım ama umrumda da değil.lumia 720 kullanıyorum. şu aralar android bakıyrum.bu arada şubat diyor ama emin olun ülke ülke gelecek ve model model gelecek. şubata 2 ay daha ekleyin anca gelir TR deki alt modellere stabil olur mu orası da ayrı muamma.
  • Windows 10/mobile preweiev sürümlerini kullanıdım. İyiydi, güzeldi ama yeterli değildi. Şimdi ben etkileşimli kutucuklar gelir herhalde diyordum ama gelemedi. Masaüstünde de iyi gidiyordu, orada da gittikçe bozdu. Geçenlerde 8.1'e dönmek zorunda kaldım. Şu aralar yaptığı tek iyi iş xbox. Onda da windows 10'a bulaşırsa ayvayı xbox sahipleri diyorum. Umarım epey ertelerler o işi.

  • Tam dayaklık bu microsoft. L735'den sonraki telefonum sanırım artık WP olmayacak. Meizu M2 Note gibi bir telefon bile flyme OS a daha fazla güncelleme çıkarıyor. Yazılım DEVİ MİCROSOFT'un yeterli kaynağı mı yok abi? Rezillik diz boyu. Bütün bilgilerimi inceleyecek PREVIEW, INSIDER gibi keylogger gibi ön deneğide olmayacağım MICROSOFT'UN.

    Kusura bakmasınlar.

  • Bıraksalar olmayacak, geliştirseler olmayacak. Eh yani karar veremediler ne yapacaklarına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows mobile mobile maceram elimden 1520'mi çıkarmamla sona erdi. Aldığım en iyi kararlardan bir tanesi gerçekten. Şu anki haliyle windows mobile telefonları akıllı telefon olarak nitelendirmek bile çok yanlış ki zaten microsoft ne söz verdi ise hepsini yuttu. Sürekli erteleme...

    Windows mobile kullanan, her sürümü heyecanla yükleyen heyecanlı arkadaşlarımız var. kendilerine sabır diliyorum.

  • Lumia'ya para verdiğim güne nalet olsun:D
    Almayın, aldırmayın.

  • Tek beğendiğim 1020 modelinin kamerası. Bunun dışında arayüzleri ve ihtiyacım olan modellerin olmaması nedeniyle pek kullanışlı değil.

    Şöyle yazılım arayüzünü değiştirip; pili güçlü, ekranı 5-6 inç yapıp aynı kamerayı koysaydı, fiyatı da 1000-1500 aralığında tutsaydı keşke.

    Ama kulakları kullanıcıya karşı tıkalı bir firma olduklarından bildiğini okumaya devam edecekler.

  • Şu an 300tl ye aldığım htc 8x kullanıyorum boyutları tam bana göre önceden htc m7 vardı ses kamera bunda daha iyi ...windows 10 gelirse iyi olur gelmese de sıkıntı yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakirsedat

    Windows mobile mobile maceram elimden 1520'mi çıkarmamla sona erdi. Aldığım en iyi kararlardan bir tanesi gerçekten. Şu anki haliyle windows mobile telefonları akıllı telefon olarak nitelendirmek bile çok yanlış ki zaten microsoft ne söz verdi ise hepsini yuttu. Sürekli erteleme...

    Windows mobile kullanan, her sürümü heyecanla yükleyen heyecanlı arkadaşlarımız var. kendilerine sabır diliyorum.

    Süper bir teşhis yaptınız! Evet çok doğru! "Şu anki haliyle windows mobile telefonları akıllı telefon olarak nitelendirmek bile çok yanlış" bu sözünüz gerkeçten çok doğru. Bu haliyle akıllı telefon değil en fazla "andaval telefon" olabilir. Androidde 2 dakikada yapacağın işi WP'de yeni adıyla WM'de 2 dakikada yapında göreyim. Oradan oraya geç ayarlara dön birşeyler aç tekrar uygulamaya gir "yükleniyor..." yazısını bekle ohoooo o!

    Heyyyy gidi Microsoft. Eskiden bu sitede en büyük savunucularından biri bendim. Şimdi fena taktım kafaya. Neden? Vaktiyle döktüğüm paraların acısını çıkarıyorum! WP telefonları aldık yar fiyatına bile satamadık elbetteki burada derdimizi anlatıp diğer arkadaşlarımızı uyaracağız. Yakmayın kendinizi maceraya girmeyin. Mis gibi Android var IOS var gidin onları kullanın huzura kavuşun. Paranızla başınıza dert almayın.

    Bu kampanya gibi eleştirileri lütfen devam ettirin! Ettirin ki okusunlar bir şekilde haber alsınlarda kendilerine çeki düzen versinler. Binlerce yazılım uzmanı ve mühendis yapa yapa bu kadar mı iş yapabiliyor? Sorsanız dünyanın en iyi elemanlarını seçiyorlar. En iyiler bunu mu yapabiliyor?




  • Hala Windows Mobile telefon almak istiyorum diyen varsa şu aklı verip kenara çekilmek istiyorum. Oturup düşünün kardeşim geçen gün televizyonda bir reklamda gördüm İphone 5S 1599 liraya satılıyor. Yani al işte mis gibi stabil bir telefon kullan her işini adam gibi hızlı yapar. Veya git bir Galaxy s6 al saat gibi tıkır tıkır çalışır tek takılma yaşamazsın 1800-1900 liraya kadar inmiş. Şimdi bunlar varken sen git Lumia 950'yi en az 2500 lira vererek satın al. Sizce bu akıl karı mı?

    Bırakın Galaxy s6 ile Lumia 950'yi kapıştırmayı s4 bile çok konuda 950'ye nal toplatır. O dandik s4'ün bile pil süresinde fark atacağına adım gibi eminim. İlerde zaten test sonuçlarında nasıl tel tel döküldüğünü hep beraber görürüz.

    Microsoft özgür takılıyor sanki ben bu kadar çalışırım alan alsın almayanın keyfi bilir anlayışı hakim. Sanki hiç rakibi yokmuş gibi rahat takılıyor :)




  • Herhangi birine sövüpte rahatlayan kişiyi anlarımda abi adam WP'ye sövüyor Bu neyin kafası, arkadaşlar camı açın oksijen alın biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

    Herhangi birine sövüpte rahatlayan kişiyi anlarımda abi adam WP'ye sövüyor Bu neyin kafası, arkadaşlar camı açın oksijen alın biraz.

    Ben onu bunu bilmem. Çocuklarını harçlıksız bırakmayacaksın. Canları ne isterlerse alabilecekler icabında. Atacak kumbarasına harçlıklarından kalanları, sonra arkadaşında görüp özendiğini alabilecek kendi. Öyle zırt pırt telefon alıp da satmayacak ama. Gözün üzerinde olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dobrasam

    3 yıl önce satın almadan önce fan lar yıkıyorlar dı ortalığı geleceğin sistemi olacak Windowsphone diye 3 yıl geçti doğru düzgün uygulama yok satmaya kalkarsın alan yok telefoncular takasa bile kabul etmiyor Windowsphone pişmanlıktır

    Aynen I phone 6s plus 128 lik alacagim biktim Bundan .telefoncu 200 tl vermedi lumia 920 telefonum bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıgenç10k -- 20 Aralık 2015; 22:27:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent Pekcan bile çok kızmış. Ki kendisi sakin ve tecrubeli bir adam. 00:42:18 de konudan bahsediyor. https://www.youtube.com/watch?v=Povo0lGR7k8&feature=youtu.be&t=2537#



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 20 Aralık 2015; 22:37:22 >
  • İnternette şöyle bir liste var. Htc 8x olan biri olarak isyan ediyorum.



    https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/3xcahv/wp_device_official_upgrade_eligibility_list_not/
  • mesincır kullanıcısına yanıt
    Yeminlen ben de onu düşünüyordum madem işletim sistemi %100 hazır değil nasıl 950 ve 950XL satışa sunuldu aklım almadı bu olayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Fin

    Yeminlen ben de onu düşünüyordum madem işletim sistemi %100 hazır değil nasıl 950 ve 950XL satışa sunuldu aklım almadı bu olayı

    Lumia 950/XL tam sürüm kullanıyor.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünüze çarpan herhangi bir sıkıntı var mı ? Sistem olmuş diyebilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun bir haber değeri taşıması için Microsoft denen illetin sözünde duran istikrarlı çalışan kullanıcılarına saygılı bir firma olması gerekirdi..Başka platformlara çıkardığı uygulamayı bile kendi platformuna vermeyip kullanıcılarına saygısızlığın babasını yapan verdiği sözlerden birini bile tutmayan işine geldiği gibi gelişi güzel bir şekilde iş yapan bir firma için bu tablo olması gerekendi zaten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de beklemekten çok sıkıldım. Hem ihtiyaç ve bütçeme uygun model beklemekten hem de W10 beklemekten.

    Bu sene gelmeyecek deselerdi çok da LAZIM değil ama gelecek deyip gelmemesi sinir bozucu. Bir söz verdin madem Fazla Mesai mi yaptırırsın, yeni personel mi alırsın, dışardan hizmet mi alırsın bir şekilde bitirirsin!

    İstediğim altı üstü elimdeki Lumia 1020 Kamera kalitesinde 5-5.7" ekran ve daha hızlı bir cihaz. Yok bir türlü beceremediler alayım diye uğraşıyorum bana bile satamadılar.

    Ancak yerin dibine sokmaya da gerek yok 3 ALTERNATİF her zaman 2'den iyidir. Bir şeyler başarabilseler tüketici olarak biz kazanırız.
    Android de iPhone da kusursuz değiller bunların kâr marjı (bize giren kısım) küçülmeli, bu da ancak Rekabet ile olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.