Şimdi Ara

Eski kullanıcıya neden guzellik yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır turkcell faturalı hat kullanıyorum son 2 senedirde 2 ayrı akıllı telefon alıp hiç geciktirmeden taksitlerini odedim bitirdim yani turkcele baya Bi para akıttım ama reklamlarda vs görüyorum anca yeni gelenlere kampanyalar vs. Ciddi ciddi arayıp konuşsammı diye düşünmeye başladım müşteri hizmetleriyle yada en son çare başka bir operatöre geçmeyi planlıyorum gerçekden telefon indirimi olsun başka birşey olsun neden eski kullanıcılara yada benim gibi telefon alıp duranlara bir yararları yok anlamış değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Musteri hizmetleriyle konussan da fayda etmiyor hocam,Turkcell genellikle baska operatore gecip tekrar geri gelenlere kampanya yapiyor onun icinde baska operatorde en az 30 gun kalman gerekli,avea gibi musteriyi arayip tarifenin normal ucreti uzerinden extra fiyat sunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benmi yanlış düşünüyorum yoksa bizi mal yerine mi koyuyorlar anlamış değilim geçerim başka bir operatıre olur biter. Eski sadık kullanıcılar olarak bizide duşunmesi lazım aptal aptal sarı kutuyla bilmemneyle olmaz bu işler bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm operatörlerin bakış açısı aslında bu, yeni kullanıcıya iyi şartlar sunulur. Eskiler zaten yedikleri kazıklara rağmen şartlardan memnun ise onlara yapacak bir şey yoktur, onlar hali hazırda salak sadık müşteridir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıldır kullanıyorum bir hediye yok oda hiç operatör değişmedim.
  • Sarı kutu var başkada eskiye bir şey yok :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar son derece anasının gözü ve göz boyamaktan başka bir şey yapmayan çıkarcı firmalar. Sadık kalmaya değmez kesinlikle. Hiç bir yere gitmeyen yolunacak kazları bulmuş nasılsa ve onlara güzellik yapsa durduk yere ek masrafa girer.

    Fır fır dönen müşteriye bütün güzellikler ve o zaman fırıldak gibi dönmek lazım. Zaten sarı kutuda da ilk çıktı zamanki fırsatların puanını sonradan yükseltmişti ve vadettiğini birikmiş puanı olan eski kullanıcılara verememişti ikinci 6 ayda.

    İki hat kullanıp belirli aralıklarla git gel yapmak kesinlikle şart.
  • 1999'dan beri Turkcell kullanıyorum. 200 dk her yöne konuşmayı 30 liraya veriyorlar. Numara taşımayı düşünüyorum.
  • Numara sını taşıyıp geri gelsin diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Turkcell değil tüm oparatörler öyle. Mevcut müşteriye güzellik yok o yüzden yılda 1 oparatör değiştirmek gerekiyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grozny

    Uzun zamandır turkcell faturalı hat kullanıyorum son 2 senedirde 2 ayrı akıllı telefon alıp hiç geciktirmeden taksitlerini odedim bitirdim yani turkcele baya Bi para akıttım ama reklamlarda vs görüyorum anca yeni gelenlere kampanyalar vs. Ciddi ciddi arayıp konuşsammı diye düşünmeye başladım müşteri hizmetleriyle yada en son çare başka bir operatöre geçmeyi planlıyorum gerçekden telefon indirimi olsun başka birşey olsun neden eski kullanıcılara yada benim gibi telefon alıp duranlara bir yararları yok anlamış değilim.

    Fırıldak müşteri olup her sene operatör değiştireceksin.

    Sadık müşteri olursan yolunacak kaz olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.