Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
42
Favori
86.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eveet, 200 saati devirdim oyunda. görüşlerimi paylaşmak istiyorum :)



    - shooter olarak oyun güzel, keyifli, yer yer can sıkıcı. özellikle yeni başlayanlar için oyun ızdırap çünkü matchmaking sistemi çok kötü. oyuna girerken güya itemlerin puanına göre maç buluyormuş - ki bu da sağlıklı bir sistem değil ama- böyle bir şey yok, en kötü itemlerle girdiğim oyunda manyak itemli adamlar da gördüm, 10 level girdiğim oyunda 40 level adamlar da gördüm. şimdi ben bu adamı ne oyun bilgimle öldürebilirim, ne ezik itemlerle öldürebilirim. umarım oyun tam çıktığında güzel bir sistem oturturlar ama olmayacak gibi.


    - wipe olayı seçeneğe bağlı olmalı, diabloda olduğu gibi, sezonluk karakter ve sonsuz karakter olmalı. bu kesinlikle olmalı çünkü oyunda ilerlemek zor, skiller zor, görevler zor.


    - görevler çok kötü para verdiği için oyun size scavı çok çok oynamaya zorluyor, en azından belli bir seviyeye kadar, hoş değil. görevlerin motivasyonu düşük. para çok vermeli, epey ilerlediğim görev serisi 80-90k ruble veriyor şaka gibi, bir zırh zaten 50-60k. ileri levellerde kolay para kasma var ama oraya gelene kadaaaar :)


    - ya da şöyle bir sistem olabilir, pve ve pvp seçeneği gelmeli, örneğin woods haritasına tıklıyoruz, zaman seçerken bir de pve seçebilmeliyiz ( evet var ama bir işe yaramıyor ) pve seçip görevleri yapabilme imkanımız olsa güzel olur. pvp yapmak isteyen pvp, görev yapmak isteyen ayrı takılır. büyük oranda kolaylaşır oyun evet ama pmc öldürme görevleri de var zaten, gidip tank işaretleme görevinde ölmek can sıkıcı çünkü.


    - şuan için wipe kesin olduğundan oyun tam bir vakit kaybı, evet eğlendiriyor ama gelişmek, ilerlemek için tonlarca saat oynamanız lazım ( en azından yeni başlayanlar için, tecrübeliler rahatlıkla ilerleyebilir kanımca ) ve sıfırlanacak olduğunu bilmek bence can sıkıcı.


    - steame gelirse, ki nedense yakın tarihte pek sanmıyorum umarım ucuzlar çünkü oyun pahalı


    - ben başlangıç sürümünü aldım, çünkü eod neredeyse 2000 tl, başlangıç sürümünde stash kontrolü çok sıkıntı, çünkü çok küçük ve bu da sizin gelişiminizi oldukça yavaşlatıyor, topladığınız junk eşyalar kesin görevlerde lazım oluyor , satmak istemiyorsunuz ama stash buna izin vermiyor, stashi büyütmek için de oldukça fazla görev ve zaman harcamanız lazım ve de oyun içi para.





  • 2 haftadır oynuyorum tucarlar hala seviye 1 .Nasil yuksetecem tucarlari .9 levelim hala nasi olduğumu anlamıyorum herkes hs atıyor.Hile mi değil mi anlamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • distortionn kullanıcısına yanıt

    tüccarları seviye atlatmak için senden istediği 3 şey var.


    1. istediği miktarda o tüccardan harcama yapmak, tüccarın menüsüne girersen görürsün
    2. karakterinin leveli
    3. tüccarla arandaki puan, o da o menüde yazar, bu puanı arttırmak için görev yapman gerekiyor



    headshota gelince, tüccarların 1. seviye olduğu için eğer yerden iyi loot bulmadıysan muhtemelen ekipmanların oldukça kötüdür, iyi kalibreli bir silahla göğüsten bile yersen muhtemelen ölürsün, oyundaki yapay zekaya ait keskin nişancılar pek affetmiyor, oynadıkça onların yerlerini öğreniyorsun, o elemanların gözüne gözükmemen lazım, çok uzakta değilsen genelde tek atıyorlar, kişiler de atabilir tabi :D


    escapefromtarkov wiki diye bir site var hocam, bu sitede her şey var, haritalar, görevler, ekipmanlar vs. tüccarlardan görevleri al, o siteden o görevi bul ne yapman gerektiği ve nerede olduğu yazıyor, youtubea da yazabilirsin. amacın pvpden önce görev yapıp level kasmak olsun


    oyunda killcam olmadığı için hile mi değil mi anlaman mümkün değil malesef




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 8 Ağustos 2022; 23:38:38 >




  • chaos7 kullanıcısına yanıt

    Formül şart. 4200 saat falan oynadım. Son 2 wipe oyuna neredeyse hiç girmedim. Bıktım aynı şeyleri yapmaktan. Ayrıca oyunun hala çok ciddi teknik sorunları var. En basiti offline modda scav koymadan girin ve fps değerlerinize bakın. Aynı haritaya offline scav koyarak girip fps değerlerinizi inceleyin. Aynı şey normal online oyun için de geçerli. Mesela offline scav yokken 170 fps alırken, scav koyup ya da normal online girdiğimde aldığım fps 90 lara düşüyor. Desync ve hile olayına hiç girmiyorum!

  • Bu online de FPS düşmesinin nedeni server taraflı yani oyuncunun donanımıyla alakası yok. Bu oyunun yapımcılarında netcode kodlama sıkıntısı var, tüm oyunlarını denedim ve tüm oyunlarında da netcode sıkıntısı olduğunu gördüm. Oyunun sorunları geliştiriciler tarafından da biliniyor ama düzeltmeleri aşşşşırı yavaş. Öyle böyle değil, mesela karakterlerin takılarak yürümesi oyun çıktığından beridir herkes tarafından söylenen bir sorundu ama nerdeyse 4 yıl sonra düzelttiler. Ses sorunları 1.5 yıl önce direkt oyunun sahibi tarafından ilk sırada ki düzeltilecek sorun olarak söylendi ama hala çözülmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 30 Ağustos 2022; 0:1:46 >
  • Merhaba , oyuna yeni başladım. Oyunla ilgili baya videolar izledim. Yeni başlayanlar için hangi haritayı önerirsiniz. Fabrika üzerinde yoğunlaştım , haritayı ve çıkışları kavramaya çalışıyorum ama çok sık çatışma çıkıyor. Öldürdüğüm adamı lootlamak bile işkence , civarda sürekli bir ses bir hareket oluyor. Yeni başlayan birisi için gümrük haritası dahamı uygun olur bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [topal]solucan kullanıcısına yanıt

    costums haritasını oynayın hocam gümrük yani, hem çok büyük değil hem görev yapması kolay ve çok görev veriliyor başta. fabrika iyi ekipman istiyor

  • Oyunu 2019dan berı sureklı oynuyorum fakat artık kabak tadı verdı.Oyun ne ıcın oynanır eglenmek,stres atmak, vakıt gecırmek ıcın degıl mı oyun kavramı budur normalde.Ama bu oyun tam tersı tıme kıller olmasına karsı sana sıfır eglence sunan, stresını 10kat arttıran, sınırden delıye cevıren bır oyun.Bir fps oyununda bir playera ölmek gayet normaldir dimi vurursunda vurulursunda olabılır bunlar ama bır bota karsı olmek helekı hıc alakasız yerde olmek cok koyuyor.Oyun loot uzerıne kurulu bır oyun vurdugunuz bır adamı lootlayarak harıtadan cıkıs yapmaya calısıyorsunuz amaaa oyun buna mumkun oldugunca ızın vermemeye calısıyor.Bu zorluk olamaz bu resmen sacmalık.Sen bır adamı veya bır kutuyu lootluyorsun oyun senın dıbıne bakın cıdden dıbıne scav(bot) spawnlıyor.Spawnladıgı bot tek hs atıyor.Loot yaparken 2x daha fazla spawnlıyor dıbıne resmen sen oyundan cıkama dıye.Bosslar ve guardlar ve raıderlar zaten tam bır Aimbot.Karsılastıgınızda ozellıkle yakın mesafede kurtulma sansınız cok zor.Cunku bır bossu 3 guard koruyor ve hepsı saglam donanımlı.Sen daha 15lvl olamamıssın marketı acamamıssın bu yuzden mecbur kullandıgın sılah sks ıron sıght ve ps mermı ıle bunları oldurmen ımkansız.Oyunda resmen hareket sıkıntıları mevcut.Kosma, egılme, takılma, donememe aklınıza ne gelırse gercekcı olacak guya ya rezalet durumda.Sesler berbat adam ust katta mı alt katta mı bellı olmuyor.Bazen hıc ayak sesı gelmıyor metalden bıle.Desync sorunu ıse oyunlarda olabılır degıl mı ama mıcro sanıyedır genelde, bu oyunda ıse 1-3sn desync oluyor yok artık cuss yanı ama oluyor.Oyundakı dıger sorun ıse oyun sıze resmen yatın bekleyın dıyor.Onune adam gelırse vur gelmezse vurma adam gıbı cıkısını yap dıyor.Gıdıp savasayım loot yapayım dersen %70 ıhtımal ölüyorsun cunku oyun senı öldürmek ıcın tasarlanmıs.PVP yapmazsan boss,guard,raıder,scav ve yenı getırdıklerı rastgele cıkan bosslar ve cultıstler cıkıyor.Oyun seni oldurme odaklı kısaca.Hıle konusu ıse asla cozulemez hıcbır mp oyununda ama bu oyun resmen hıleye tesvık edıyor.Battlefield,pubg,csgo,valorant vb oyunlarda ölünce kızıp kfr edıyorsunuz yenıden baska rounda tekrar baslıyorsunuz degıl mı bunda ıse olunce cıldırıyorsunuz.O kadar emek verıyorsun zaman harcıyorsun ve hıle sana hs atıyor ve bıtıyor.Sana koyan ıse oyundan cıkması dert oyuna tekrar gırmek ıcın gearları doldurmak dert tekrar baglanmaya bastıktan sonra 5 dk beklemesı dert ve oyun acılıyor ya hıle ya bot yada yatan bırısı senı vuruyor tekrar en basa sarıyorsun.Almayın aldırmayın oyun BOZUK


    Bana ınanmayanlar olursa eger Twitchde Torwak ızlesın.Oyunun kurdu bu adam 6000+saatı var ve oyundan bıkmıs durumda.Daha dun aksam mw2 gelsın bırakacam bunu dıyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 28 Eylül 2022; 14:51:19 >




  • arkadaşlar merhaba oyuna haftasonu başladım, birlikte oynamak isteyen varsa PM atabilir.

  • WARTIME kullanıcısına yanıt

    4200 saat civarı bir saatim var. Son 2 wipe hiç girmedim oyuna. Benzer durumlardan bende sıkıldım. Bahsettiğiniz şeylerin hiç birini yaşamadım ama. Dibinde scav spanwnlanması vs... gibi. Her şeyden öte aynı görevleri baştan yapmaktan yıldım. 2-3 kere kappa almıştım, şimdi kappa almak da sanırım zorlaşmış. Siz de benim gibi oyunun tam sürümünün çıkmasını bekleyin bence. Torwak ciddiye alınacak bir yayıncı değil. İzleyecekseniz Glorious_E, ROBN, KiiNGS, BakeeZy izleyebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_F16 -- 15 Ekim 2022; 17:54:45 >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    İnattan değil de iade mevzusundan kaynaklı olabilir. Bu haliyle alıp iade etmek isteyen çok olacaktır. Bu yüzden tam sürüm bekliyor olabilirler. İlla oynamak istiyorsanız steam beklemenize gerek yok ki. Steamde daha ucuz olacağının da bir garantisi yok. DCS'de rus firması incerlerseniz oyunları vs dlc leri inanılmaz pahalı. Kendi fiyat politikalarını uyguluyorlar. Bence EFT'de öyle olacak. Atıyorum oyunun üst paketi 120 Euro ise 2.166 TL olacaktır.

  • Bullseye_F16 kullanıcısına yanıt
    Steamden başka platformda oyun oynamak keyif vermiyor ondan dolayı
    Bir tek sevdiğimden ubi connecti yüklüyorum ac serisi için
    Steame gelene kadar beklemeye devam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sitesinde vergi ile çok pahalı d u r m a p l a y de filan birkaç şikayet gördüm guvenilirmi d u r m a p l a y den alinir mi ?

    Yada sizlerin tavsiye edeceği bir site varmı en son paketi almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 26 Ekim 2022; 18:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 arkadaş bir heves aldık ama oynayamadık. Standart edition 3 adet satılık hesap var. İsteyenlere aldığımızdan daha düşük fiyata bırakacağız. 1 hesapta itemler tam sadece Scav olarak denedi. 2 hesapta da sadece tabanca ve 2 şarjör eksik sanırım :D Bi gazla PMC deneyelim dedik üstü boşaltıp sadece tabanca alıp. Insurance yaptırıp girdik. O kadar. İsteyenlere duyrulur :D

  • wipe dönemine geldik, wipe geldiğinde tekrar başlamak isterim oynamak isteyen arkadaşlar yazarsa ekleşelim oynayalım yaş 36

  • del piero 10 D kullanıcısına yanıt

    wipe tarihi belli mi?

  • çok yakında olacak, zaten wipe'dan 1-2 gün önce haber veriliyor.

  • Merhaba arkaşlar, hesaba ait maili değiştirebiliyor muyuz ? hesabı satmayı düşünüyorum

  • Kaç tane wipe geldi oyuna tekrar tekrar oynayanlara hayret ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt

    Oyun ölmek üzere hocam, gelecek yamada ciddi gelişmeler olmazsa oyunu oynayan kalmaz. Geçen silmeden beri bir çok kişi oynamayı bıraktı ben de dahil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.