Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
42
Favori
86.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aerospace kullanıcısına yanıt

    Haritayı tanımak için zaten offline raide girme özelliği var, sadece pve odaklı pvpnin olmadığı yerde tarkov oynamak saçmalık, cod oyna daha iyi abi.

    tarkovu tarkov yapan dinamik zaten loot kaybetme korkusu, eğlenceli gergin pvp.

    wipe ortası sonu zaten ekonomik olarak zengin olduğunuz an oyundan aldığınız keyif azalıyor loot kaybetme korkusu kalmıyor çünkü.

    eğer öyle olmasaydı arena zaten inanılmaz derecede oynanıyor olurdu, aynı silah hissiyatı.

    pvpnin olmadığı yerde görev kovalayıp scav öldürmenin neresi eğlenceli olabilir? Scavler zaten ahmak, sadecr arada sırada saçma sapan mermilerle tek atıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma yazacak olursam her wipe aynı görevleri tekrar tekrar yapmaktan sıkıldım ve PVP hiç bir zaman zevk aldığım yanı olmadı bu oyunun. Şimdi PVE'de tüm görevleri 1 kez yapacağım ve her şeyi açıp zevkine oynayacağım. Sırf hileci denk gelmesin diye night factory main oynuyordum orada bile yavaş yavaş hileciler gelmeye başladı. Toplam 2300 saati geçti oyunda, daha başka bu kadar saat oynadığım oyun yoktur :)


    PVP serverında da 46 oldum zaten. Her wipe 45+ yapıp bırakıyorum. KD astronomik farkındayım scav farmı yaptım exp için. 174 pmc kill var gerisi scav ve boss :)



    Escape from Tarkov [ANA KONU]




  • hogcada kullanıcısına yanıt

    hocam valla zevk ve tercih meselesi tabi ama, hilecilerden çok rahatsızsan oyunu bırakmanı tavsiye ederim, ben bıraktım mesela. bu oyunun pvesi pek zevk verecek bir şey değil, yani o kadar loot yapacaksın, meta silahlar alacaksın, ne için? 3-5 scav vurmak için mi? hani bir süre sonra kendini kanıtlamak için pvp yapmak istesen o karakterle yapamayacaksın da. tamamen offline bir karakter. scav vurmak için meta silah yapmaya, ağır zırhlar giymeye, görev yapmaya gerek yok ki, tabancayla da scav avına çıkarsın normal tarkovda Escape from Tarkov [ANA KONU] 


    benim fikrim -ki sadece benim fikrim değil aslında- arenaya çok zaman harcadılar, oyun tutmayında maddi açıdan sıkıntıya girdiler. çünkü oyunu ayakta tutan bir ödeme sistemi yok, ben oyunu 3-4 yıl önce aldım diyelim, oyuna bir daha para harcamadım ki? mesela lole 2009 da başladım, bedava oyun evet ama ara ara gidip rp alıyorum, düzenli olmasa da bir ödeme şeklim var. ancak tarkov 10 yıl devam etse ben oyuna tek kuruş para veremeyeceğim. haliyle oyunu yeni satın alanlar ve hileden dolayı ban yiyenler harici gelir modelleri yok ve bu sürdürülebilir bir şey değil.

    bu sebeple kafayı yediler.


    battle pass gibi bir sistem yapmaları lazım, yoksa oyunun geleceği yok :)





  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.