Şimdi Ara

Erkekler neden açık giyinemez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gece gece rastgele konularda beyin fırtınası yaparken aklıma birden bu konu takılıverdi. Evet, soru belli. Düğünlerde, nikahta, özel günlerde, resmi makamlarda vs. kadınların giyiebileceği envai çeşit alternatif var; ne kadar belli standartlar içinde sınırlandırılmış olsa da. Vücudu kaplayan bol giysilerden tamamen açıkta bırakan dar giysilere, açık tonlu ve renkli giysilerden koyu ve soluk renkli giysilere, hafif ve rahat giysilerden ağırbaşlı ve şatafatlı giysilere kadar giyebilecekleri o kadar çok seçenek var ki aklı sığmıyor insanın. Oysa iş erkeklere geldiğinde giyebilecekleri tek seçenek kalıplaşmış bir takım elbise. O sıkı, o bunaltıcı ve rahatsız edici giysimsilerden başka neden hiçbir seçeneğimiz yok beyler? Kravat rengini ancak siyahsa kırmızı yaparsın, koyu bir maviye çevirirsin; bir de ceketin rengini koyu laciverte çaldırırsın başka hiçbir yetkimiz yok. . Kadınlar kısa kollu da giyiyor uzun da ama biz özellikle yazın o bunaltıcı havada bu giysiler yüzünden pişmek zorunda kalıyoruz. Bunun sebebi ne olabilir ki? Ne oldu da bu kadar kısıtlandık? Ne oldu da biz bu hayırsız tek tip giysilere mahkum kaldık? Ne diyorsunuz eyy forum ahalisi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • bunlar sizin kafanızdan uydurduğunuz örf ve adetleriniz.


    benim dinimde, kadın baştan aşağıya avrettir ve örtünmek zorundadır. ister düğünde ister sokakta fark etmez.


    erkek de batı kıyafeti olan takım elbiseyi giymek zorunda değildir, avreti kapalı olduğu sürece istediğini giyinebilir.

  • Burada bahsi geçen kültür ve adet iken sen nereden konuyu dine bağladın cidden? Ayrıca bunları benim uydurduğumu söylüyorsan hayatında hiç düğün görmemişsindir muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esezdi kullanıcısına yanıt
    Klasik siyasal islamcı kafatasçıları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Toplumun saçma sapan kuralları bazı konularda kadınları, bazı konularda erkekleri sınırlıyor çünkü.

    Düşünsene abi, o kadar yıldır besin zincirinin tepesindeyiz, o kadar teknoloji, bilim, irfan, ama milyonlarca insan yazın pantolon, gömlek, üstüne ceket giyiyor, yaptıkları banyo 5 dakikada çöp oluyor, üstüne tüm gün çile çekiyor.

    Hayatı kendi kendimize dar ediyoruz, başka bir şey değil.

    İş görüşmesi yapacak olursam öncesinde hep yerlerini ve kılık kıyafet kurallarını soruyorum. Daha fazla para almanın hiçbir anlamı yok çünkü leş gibi yaşayacaksam. Şort tshirt giyeceğim ben, neden giymeyeyim yani?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.