Şimdi Ara

Ergenekon - Taşlar yerine oturuyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tutunsatar


    Laiklik ve Atatürkcülügü agzına sakız yapıp kötü emellerine örtü yapan ne kadar adam varsa aldılar iyi yaptılar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: metalok

    Düz mantıktan hareket edersek, yani iktidarın esas örgütün peşine düşmektense kendine muhalif olan kesmi susturma amacına, o zaman Doğan Medya grubu doğru yolda gibi bir sonuç çıkar!
    Bu sonucun çıkmasına neden olan da iktidardır. Laiklik, Atatürk diyen kimse varsa gözaltına aldılar, evini aradılar.



    Laiklik ve Atatürkçülük ağızlara sakız yapılamaz. Atatürkçüyüm , atatürkçü elektrik parasını arabası olandan alıri olmayandan almaz gibi saçma bir yagıya varılamaz.

    Çünkü Atatürkçülüğün ve Laikliğin ne olduğu bellidir.Bu kavramları gerekli yerlerde dillendiren insanlar sözüm ona ğızlara sakız yapıyorlarmış.

    Bu insanlar arasında Nurseli idiz, Müjde Ar Yargıtay onursal basavcısı falanda var. Enteresan




  • quote:

    Orjinalden alıntı: vasago

    quote:

    Mantığı çalışan bir arkadaş şu soruya bir cevap versin lütfen; yukarıdaki gibi bir eğitime, tecrübeye sahip birisi, silahları sakladığı yeri unuturmu, unutsa bile bunun yerini belli eden kağıt parçasını evinde unuturmu, üstelik bu şahıs mutlaka Ergenekon dalgalarının birinde götürüleceğini biliyordu. Buna rağmen bu kadar ahmakça bir iş yapabilir mi?
    Lütfen mantıklı bir cevap verin, size hak vereyim.


    Yaşlılık işte insana neler yapıyor.


    Kardeşim o kadar çok yere gömmüşler ki hangi birini unutmasın

    İnsan düz yolda yürümeye korkuyor.

    http://img403.imageshack.us/my.php?image=jeolojinz8mk4.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PointeR. -- 16 Ocak 2009; 7:56:05 >




  • Hadi sıradan, cahil halkı anlarım..

    Ama eğitimli insanlarımızın bu palavralara inanması, beyninin yıkanması gerçekten üzücü!

    Muhtemelen teokrasi geldiğinde (ki geldi aslında) ilk kelleleri gidecekler kendileri olacak, farkında değiller! KÖTÜYE maşalık yapmak, her zaman çöp kutusunda sonlanıyor çünkü!
  • DOĞRUSU bu Ergenekon işinden sizler gibi ben de bir şey anlamadım aslında.

    Televizyonlardaki bunca konuşma, gazetelerdeki bunca köşe yazısı, bunca haber-yorum, bunca anlatma çabası, bir şey anlamadığımızdandır...

    Ve bu yüzden televizyonda anlatanların "anlatımı" bittiğinde, bizler birbirimize dönüp "Bence..." diye başlarız anlatmaya.

    Anlayacak gibi olduğumuzda ise anlaşılmaz bir şey olmakta; yerden çıkan silahlar, bombalar, bir yeni tanık, bir yeni tutuklama...

    Anladıklarımız elden gidiyor...

    Bu son anladığımızın akşamı, Tuncay Güney televizyona çıkıp anlatmasaydı...

    Anlaşılmıştı...

    Ama onu dinleyip de eski anladığımız, yeni anladığımızı götürünce... Fikri Sağlar, "Yani dedi ki..." diye televizyonlara koşup anlatmaya başladı.

    Zaten o an bizler birbirimize dönüp "Bence..." diye başladık anlatmaya...

    Bu anlamadığımız şeyi...

    *

    Anlatmaya başlıyorum:

    Bu Ergenekon davası için "Savcısı benim" diyen kim?..

    Başbakan...

    Bu davanın gerçek savcısına tahsis edilen, içinden Tayyip Erdoğan’ın balyozla çıkartıldığı zırhlı araç kimin?...

    Başbakan’ın...

    Genelkurmay Başkanı kime gidince siviller tutuklandı, askerler serbest bırakıldı?..

    Başbakan’a...

    Önce bu davanın yayılacağı yerleri, önceki gün de varacağı yerleri ve korkması gerekenlerin listesini kimden öğrendiniz?..

    Başbakan’dan...

    Türkiye’de en aptalların bile bildiği yeraltındaki kanlı-kirli işlerle özdeşleştirilip evlerinden toplatılan insanların ortak tek özelliği kime karşı oluşları?..

    Bu Başbakan’ın iktidarına...

    *

    Amerika’nın saygın Middle East Qarterly Dergisi’nin bu sayısında, Ortadoğu uzmanlarının yorumunda, Türkiye’nin dinci devlet lehine el değiştirme sancıları içinde olduğu belirtildi...

    Amerikalılar uzaktan anladılar da...

    Biz içindekiler anlamadık...

    Anlayamadık...

    Bekir COŞKUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayı Baba -- 16 Ocak 2009; 10:39:11 >




  • biri yeni abd yapılandırmalı gerici çete ,diğeri eski abd yapılandırmalı faşist cuntacı çete. yiyin birbirinizi. nasılsa abd hangisini isterse o yeni çetemiz , halkın yeni bakış açısı olacak.

    medyayı alan halkın bakış açısını alır. süreç bittiğinde halkın çoğunluğu yeni gerici çetenin buyrukları yönünde bakış açısı kazanacak. tıpkı eskiden başka bakış açısında olduğu gibi. Oyüzden bence kimse birbirini kırmasın. Her iki taraf da temel de aynı şeye hizmet ediyor.
  • Neden bu ergenekon rahatsızlığı anlamadım. Suçlu ortaya çıkacaksa eğer, üzerine kim giderse gitsin , herhangi bir medya kuruluşunun veya bir tarafın ne önemi var.

    Yoksa o bombalarla, lav silahlarıyla, balon patlatmaca, kutu kola vurmaca oynamayacaklardı heralde. Sana bana sıkacaklardı.
  • Recep Erdoğan Türkiyede resmen Nazi devleti kurdu. Korku ve şüpheyi yayarak tüm muhalifleri susturdular, kimini hapse atıp, kimini de lekelediler.

    Taksimdeki Atatürk Kültür Merkezini restore(!) etmek için yıkacaklarmış.. Göreceksiniz ki bunlar yakında Anıtkabir'i de restore edeceğiz yalanıyla yıkacaklar. İmkansız mı geliyor? Bekleyin o zaman..

    Demokrasiyi kullanarak Demokrasiyi yok etmek.. Hitler'in Almanyada uyguladığı taktiği uyguluyorlar. Şu ana kadar da son derece başarılı gidiyorlar. Önce medya ele geçirildi, sonra üniversitelerdeki tüm laik ve cumhuriyetçi rektörler tasfiye edilerek yerlerine tarikatçılar getirildi. Bu arada devlet organlarındaki tarikatçı kadrolaşma da tamamlandı. Sıra artık TSK'ya boyun eğdirerek son darbeyi vurmaya kaldı.

    Şu anda Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşamaktadır, Akp'nin rüyası olan Anadolu Federe İslam Devleti kapıya dayanmış durumdadır. Bu gerçeği ister kabul edin, ister reddedin bu böyledir.

    Bir-iki yıl sonra bir sabah kalkıp televizyonu açtığınızda spikerin Besmele okuyarak haberleri sunmaya başladığını gördüğünüzde fazla şaşırmamanız için bunları yazıyorum..

    Fakat ben umuyorum ki hem Devletimiz, hemde Milletimiz bu fetocu tarikatçıların oyununu bozarak Türkiye Cumhuriyeti'nin şeriat karanlığına gömülmesine engel olacaklardır..





  • Hakikaten nereden çıktı şu opreasyonlar yaw, şöyle adam gibi bi darbe yaptırmadılar atatürkçü,vatansever aydın-militarist-itibarlı ! adamlara..
  • Hepimizin bildiği gibi Türkiye'de suikast olağan birşeydir. Topluma malolmuş bir kişinin biraz sonra suikaste kurban gittiğini öğrensek hiç şaşırmayız.
    Ölen oracıkta ölür, öldüren hemen bulunur, öldürten ise hep yaşar ve hiç bulunamaz. Minareyi çalacak olan kılıfını çoktan hazırlamıştır...
    Suikastlerin bu kadar kolay ve güvenli olduğu bir ülkede hukukun üstünlüğünden bahsetmek elbette söz konusu dahi olamaz.
    Bugüne kadar Türkiye'de silah sıkan, adam öldüren, tehdit eden, hırsızlık yapan, tecavüz eden, uyuşturu satan, şantaj yapan mafyalarla, çetelerle, örgütlerle mücadelede başarılı olunamamasının en büyük nedeni de hukukun üstünlüğünün sağlanamamasındandır.
    Ama durumun tam tersine, sıradan vatandaş ne zaman adam öldürse, hırsızlık yapsa, tecavüz etse, şantaj yapsa devletin polisi derhal yakalar, mahkeme hemen cezasını keser ve ertesi gün cezaevine koyar.
    Demek ki hukukun nazı sadece sıradan vatandaşa geçmektedir.
    Hukukun işlemediği mafyalar, çeteler, örgütler ise doğal olarak bu sıradan vatandaşların vatanı içinde vatan, devleti içinde devlet, ordusu içinde ordu kısaca düzen içinde düzenler kurmuşlardır.
    Birinin sesi çıksa susturulur, konuşanlar sindirilir, bağıranlar tehdit edilir, durmayıp birşeyler yapanlar ise öldürülür.
    Türkiye'nin Nato'ya girmesiyle başlayan, darbe ortamları yaratılmasıyla süregelen darbeler ve bu darbelerin peşinden kurulmaya çalışılan demokratik düzenlerin bir türlü dikiş tutturamamasıyla Türkiye'de bugün mafyalar, çeteler, örgütler yerleşik düzende Türkiye'yi sömürmekte ve yönetmektedir.
    Böyle gelmiş böyle gider demeden hukukun üstünlüğünü sağlamak, vatandaş için ölümcül önem taşımalıdır. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk'ün getirmiş olduğu demokratik laik sosyal hukuk devleti 1960 darbesiyle çoktan yıkılmış zamanla yerine kurulan Türkiye, içeride mafya,çete ve örgütlere devredilmiş dışarıda ise tam bağımlı hale getirilmiş haldedir.
    Hükümetler gelir geçer ama düzeni bir türlü değiştiremezler. Bülent Ecevit, devlet içerisine çöreklenmiş örgütleri bizzat ilan etse de yapabileceği birşey yoktur. Turgut Özal kendisine suikast yapanları araştırırken devlet içindeki ögütlerle karşılaşır ve araştırmayı bırakmak zorunda kalır. Bugün ise Tayyip Erdoğan bir başbakan olarak bu örgütleri görmüş olmalıdır.
    50 yıldır devlet içine çöreklenmiş kişilerin olduğu besbelliyken, bunlarla mücadele edilmeyişine ve edilemeyişine bir dur demenin yolu hukukun üstünlüğünü sağlamaktan geçmektedir.
    İnsanların suçlu olup olmadığını anlamak içinde onları yargılamak gerekir.
    Fakat geldiğimiz nokta o kadar acı vericidir ki kendi vatandaşımız bile bu devlet içine çöreklenen kişilerin bulunmasını istemiyormuşcasına mahkemelere tepki gösteriyor.
    Ne yazık ki tepki verenleri görmezden gelmekten başka çare olduğunu da sanmıyorum. Sanırım bugün yapılan da öyledir..




  • Bu adamların darbe yapacağına hala inananlar var..

    işin kötüsü, yarın başları sıkıştığında "ordumuz olsada kurtarsa" diye zırlayacaklar!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NovariX

    Bu adamların darbe yapacağına hala inananlar var..

    işin kötüsü, yarın başları sıkıştığında "ordumuz olsada kurtarsa" diye zırlayacaklar!


    3 tane klasik 1 adet post-modern olmak üzere 4 darbe yaşamış bir ülkeden sözediyoruz. Bu konuda hepimiz şerbetliyiz çok şükür. bizde hiç öyle şeyler olmaz diyebilir miyiz. 12 eylül'ü planlayanlarda kendi alanlarında itibarlı ve vatansever diye bilinen insanlardı. İtalya'a ki Gladyo terör örgütü örneğini hatırlatırım ;

    30 general, bir eski başbakan, 4 bakan, istihbarat örgütü şefleri, gazete ve TV editörleri, medya patronları, işadamları, bankerler, 19 yüksek yargı mensubu ve 58 profesör... Hepsi itibarlı, hepsi İtalya'nın güzide ve mümtaz evlatları... Yine ünlü Corriere della Sera Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni ve grubun patronu da örgütün üyeleri arasında çıktı. İtalya'da örgütle bağlantılı tam 900 kişi tutuklandı. Terör örgütünün başında, istihbarat şefi ile birlikte 10 yıl ceza alan İçişleri Bakanı Jose Barrionuevo vardı. Sosyalist Parti Genel Başkanı ve eski Başbakan Bettino Craxi çetenin lideri olarak tespit edildi ve 12 eski bakan ve milletvekili arkadaşıyla yargı önüne çıkarıldı. Craxi, mahkûm olduğunda Tunus'taydı ve İtalya'ya dönmedi.

    Görüldüğü gibi cuntacılar toplumun her kademesinde saklı, çeşitli seviye ve konumda olabilen insanlar. Bu örgütün içinde şeyh de var fahişe de.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr._Frodo


    Recep Erdoğan Türkiyede resmen Nazi devleti kurdu. Korku ve şüpheyi yayarak tüm muhalifleri susturdular, kimini hapse atıp, kimini de lekelediler.

    Taksimdeki Atatürk Kültür Merkezini restore(!) etmek için yıkacaklarmış.. Göreceksiniz ki bunlar yakında Anıtkabir'i de restore edeceğiz yalanıyla yıkacaklar. İmkansız mı geliyor? Bekleyin o zaman..

    Demokrasiyi kullanarak Demokrasiyi yok etmek.. Hitler'in Almanyada uyguladığı taktiği uyguluyorlar. Şu ana kadar da son derece başarılı gidiyorlar. Önce medya ele geçirildi, sonra üniversitelerdeki tüm laik ve cumhuriyetçi rektörler tasfiye edilerek yerlerine tarikatçılar getirildi. Bu arada devlet organlarındaki tarikatçı kadrolaşma da tamamlandı. Sıra artık TSK'ya boyun eğdirerek son darbeyi vurmaya kaldı.

    Şu anda Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşamaktadır, Akp'nin rüyası olan Anadolu Federe İslam Devleti kapıya dayanmış durumdadır. Bu gerçeği ister kabul edin, ister reddedin bu böyledir.

    Bir-iki yıl sonra bir sabah kalkıp televizyonu açtığınızda spikerin Besmele okuyarak haberleri sunmaya başladığını gördüğünüzde fazla şaşırmamanız için bunları yazıyorum..

    Fakat ben umuyorum ki hem Devletimiz, hemde Milletimiz bu fetocu tarikatçıların oyununu bozarak Türkiye Cumhuriyeti'nin şeriat karanlığına gömülmesine engel olacaklardır..







    Yahu söylediklerine kendin inanıyormusun ? Yok Anıtkabir'i restore amaçlı diyerek yıkacaklarmışta falan filan.%47 lik kısmın neredeyse tamamı demokrasiyi savunurken (istisnaları saymıyorum) nasıl bir parti islam devleti kurmaya kalkabilir?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 46


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mr._Frodo


    Recep Erdoğan Türkiyede resmen Nazi devleti kurdu. Korku ve şüpheyi yayarak tüm muhalifleri susturdular, kimini hapse atıp, kimini de lekelediler.

    Taksimdeki Atatürk Kültür Merkezini restore(!) etmek için yıkacaklarmış.. Göreceksiniz ki bunlar yakında Anıtkabir'i de restore edeceğiz yalanıyla yıkacaklar. İmkansız mı geliyor? Bekleyin o zaman..

    Demokrasiyi kullanarak Demokrasiyi yok etmek.. Hitler'in Almanyada uyguladığı taktiği uyguluyorlar. Şu ana kadar da son derece başarılı gidiyorlar. Önce medya ele geçirildi, sonra üniversitelerdeki tüm laik ve cumhuriyetçi rektörler tasfiye edilerek yerlerine tarikatçılar getirildi. Bu arada devlet organlarındaki tarikatçı kadrolaşma da tamamlandı. Sıra artık TSK'ya boyun eğdirerek son darbeyi vurmaya kaldı.

    Şu anda Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşamaktadır, Akp'nin rüyası olan Anadolu Federe İslam Devleti kapıya dayanmış durumdadır. Bu gerçeği ister kabul edin, ister reddedin bu böyledir.

    Bir-iki yıl sonra bir sabah kalkıp televizyonu açtığınızda spikerin Besmele okuyarak haberleri sunmaya başladığını gördüğünüzde fazla şaşırmamanız için bunları yazıyorum..

    Fakat ben umuyorum ki hem Devletimiz, hemde Milletimiz bu fetocu tarikatçıların oyununu bozarak Türkiye Cumhuriyeti'nin şeriat karanlığına gömülmesine engel olacaklardır..







    Yahu söylediklerine kendin inanıyormusun ? Yok Anıtkabir'i restore amaçlı diyerek yıkacaklarmışta falan filan.%47 lik kısmın neredeyse tamamı demokrasiyi savunurken (istisnaları saymıyorum) nasıl bir parti islam devleti kurmaya kalkabilir?



    Ben bu kesimin neden böyle bir refleks geliştirdiğini Ali bayram oğlu'nun bugünkü yazısında buldum ;


    Kutsal değer, inanç, milli çıkar, laiklik, bütünlük gibi kavramların arkasına sığınarak ahlaksızlıkları, yolsuzlukları, çeteleri doğrulamak bu ülkede "doğal kültürel ve siyasi alıştırmalar"dan birisidir.

    Bugün yaşananlar çok farklı değil…

    Ergenekon tüm ağırlığı, tüm delilleri, silahlarlarıyla, yakalan generalleriyle süre giderken, bunun bir intikam girişimi ya da siyasi bir hamle olduğunu söylemenin tek "yol"u var: Bu hamleyi yapanların gizli niyetlerinin olduğu, devleti ele geçirmek istediklerini, anti-laik bir diktatörlüğe doğru yola çıktıklarını iddia etmek…

    Baykal bunu yapıyor…

    Hâkim ve savcıların derneği bunu yapıyor…

    Merkez medya bunu yapıyor…

    AK Parti alerjisi taşıyan kimi sol ve liberal kalemler bunu yapıyor…

    28 Şubat'ta İslami kesime yönelik "imaj saldırısı" ve o günlerin "psikolojik harp ortamı"yla "Ergenekon tutuklama ve operasyonları"nı benzer kılanlar dahi var…

    İronik değil midir, darbe, karanlık peşine düşen bir iradenin, bir yargı hamlesinin, aslında darbe ve karanlık amaçladığını söylemek ya da bunu üretebileceğini varsaymak…

    İroniktir ama gerçektir, zira bu ülkede garip düzen bugüne kadar ayakta böyle durabilmiştir.

    Bu ülke 3 askeri darbe yaşamış, siyasi hayatının üçte birinden fazlasını sıkıyönetimler altında geçirmiştir, JİTEM adı verilen resmi bir yapının faili meçhuller üretmesini izlemiştir, hala 17.500 civarında faili meçhulü olduğunu bilmektedir.




  • Neden çırpınıyorsunuz anlamadım. Sizin görüşünüzde olan bi iktidar olsaydı demekki bu şahıslar faili meçhul cinayetler işlemeye devam edecekti..

    Danıştay saldırısını yapıp inanan insanların üzerine atınca hepiniz tatmin olmuştunuz. Gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca UTANMADAN sıyrılmaya çalışıyorsunuz.

    Yeter artık. Kirli cinayetler hoşunuzamı gidiyor. Bu panik neden ?..

    Eğer suçlu olan varsa cezasını çekecek suçsuz varsa aklanacak.

    Görmüyormusunuz bi cinayet işlenince en kısa zamanda çözülüyor hemen. Eskiden böylemiydi... Nasıl insanlarsınız akıl erdiremiyorum..

    Çıkarın at gözlüklerini.. Bu ne ya çıldırmamak elde değil kardeşim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vasago

    quote:

    İyi de adam bunu gizlememiş ki, o fotoğrafları kitabında bile basmış, üstelik bu konu hakkında yargılanmış ve beraat etmiş. Bu zamana kadar neredeydi aklınız da itiraz etmiyordunuz.

    Erdoğan'da "sayın" diye hitap ediyordu, üstelik şehitlere de "kelle" diyordu.
    Apo ile görüştü diye Y.Küçük'e bu kadar saldırırken Erdoğan'a neden sessiz kalıyorsunuz?
    Üstelik Erdoğan "sayın" ve "kelle" dediği için sembolik olarak 1 liralık cezaya çarptırıldı, suçlu bulundu!


    Çünkü erdoğan ne derse doğrudur, ne derse haklıdır, teğet geçti diyorsa teğettir, değiştim diyorsa değişmiştir, aynı zamanda çevrecinin daniskasıyım diyorsa daniskadır.


    Tabi canım diğerleride sütten çıkmış ak kaşıktır zaten.Hele o yalçın küçük olacak mendeburun hala ekranlara çıkmaya yüzü var.

    Eğer paşada olsa doktorda olsa avukatta olsa bu ülkeyi yediyse Allah hepsinin belasını versin.
    Yiye yiye kökünü kurutmuşlar ordunun,halkın.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mr._Frodo


    Recep Erdoğan Türkiyede resmen Nazi devleti kurdu. Korku ve şüpheyi yayarak tüm muhalifleri susturdular, kimini hapse atıp, kimini de lekelediler.

    Taksimdeki Atatürk Kültür Merkezini restore(!) etmek için yıkacaklarmış.. Göreceksiniz ki bunlar yakında Anıtkabir'i de restore edeceğiz yalanıyla yıkacaklar. İmkansız mı geliyor? Bekleyin o zaman..

    Demokrasiyi kullanarak Demokrasiyi yok etmek.. Hitler'in Almanyada uyguladığı taktiği uyguluyorlar. Şu ana kadar da son derece başarılı gidiyorlar. Önce medya ele geçirildi, sonra üniversitelerdeki tüm laik ve cumhuriyetçi rektörler tasfiye edilerek yerlerine tarikatçılar getirildi. Bu arada devlet organlarındaki tarikatçı kadrolaşma da tamamlandı. Sıra artık TSK'ya boyun eğdirerek son darbeyi vurmaya kaldı.

    Şu anda Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşamaktadır, Akp'nin rüyası olan Anadolu Federe İslam Devleti kapıya dayanmış durumdadır. Bu gerçeği ister kabul edin, ister reddedin bu böyledir.

    Bir-iki yıl sonra bir sabah kalkıp televizyonu açtığınızda spikerin Besmele okuyarak haberleri sunmaya başladığını gördüğünüzde fazla şaşırmamanız için bunları yazıyorum..

    Fakat ben umuyorum ki hem Devletimiz, hemde Milletimiz bu fetocu tarikatçıların oyununu bozarak Türkiye Cumhuriyeti'nin şeriat karanlığına gömülmesine engel olacaklardır..







  • tutunsatar'a ben ergenekon ile ilgili bir konuda soru sormuştum ama heralde çok zoruna gitti bir türlü açıklama isteği duymadı neden acaba???????Ve sorduğum soru silinmişti.???????Neden tutunsatar üyelik profilini bir açda bakak senin ne olduğuna koçum.
    Bundan sonra senin yakanı bırakmayacağım ant olsun ki...

    Arkadaşlar bırakın o çocuğu fake kendisi.Ve onun da fakesi olan ÇakırEfe'dir..Yorumları birbirine çok benziyor..Yorum tarzları ,milletle dalga geçer tarzda konuşmaları,BURSA NUTKUNA KOCAMAN BİR BALON DİYEN ONA NEDENİNİ DE BİLMEDİĞİ İÇİN İNANMAYAN BİRİSİDİR
    .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: .TaneR.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mr._Frodo


    Recep Erdoğan Türkiyede resmen Nazi devleti kurdu. Korku ve şüpheyi yayarak tüm muhalifleri susturdular, kimini hapse atıp, kimini de lekelediler.

    Taksimdeki Atatürk Kültür Merkezini restore(!) etmek için yıkacaklarmış.. Göreceksiniz ki bunlar yakında Anıtkabir'i de restore edeceğiz yalanıyla yıkacaklar. İmkansız mı geliyor? Bekleyin o zaman..

    Demokrasiyi kullanarak Demokrasiyi yok etmek.. Hitler'in Almanyada uyguladığı taktiği uyguluyorlar. Şu ana kadar da son derece başarılı gidiyorlar. Önce medya ele geçirildi, sonra üniversitelerdeki tüm laik ve cumhuriyetçi rektörler tasfiye edilerek yerlerine tarikatçılar getirildi. Bu arada devlet organlarındaki tarikatçı kadrolaşma da tamamlandı. Sıra artık TSK'ya boyun eğdirerek son darbeyi vurmaya kaldı.

    Şu anda Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşamaktadır, Akp'nin rüyası olan Anadolu Federe İslam Devleti kapıya dayanmış durumdadır. Bu gerçeği ister kabul edin, ister reddedin bu böyledir.

    Bir-iki yıl sonra bir sabah kalkıp televizyonu açtığınızda spikerin Besmele okuyarak haberleri sunmaya başladığını gördüğünüzde fazla şaşırmamanız için bunları yazıyorum..

    Fakat ben umuyorum ki hem Devletimiz, hemde Milletimiz bu fetocu tarikatçıların oyununu bozarak Türkiye Cumhuriyeti'nin şeriat karanlığına gömülmesine engel olacaklardır..






    Kırmızıyla işaretlediğim son kısım ne kadar da komik, değil mi Taner? Hakkaten gülmemek elde değil. Ülkede şeriatın ilanına engel olacaklarmış! Böyle birşey mümkün mü ya? Hahaha!!!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hasbi 81


    quote:

    Orjinalden alıntı: .TaneR.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Mr._Frodo


    Recep Erdoğan Türkiyede resmen Nazi devleti kurdu. Korku ve şüpheyi yayarak tüm muhalifleri susturdular, kimini hapse atıp, kimini de lekelediler.

    Taksimdeki Atatürk Kültür Merkezini restore(!) etmek için yıkacaklarmış.. Göreceksiniz ki bunlar yakında Anıtkabir'i de restore edeceğiz yalanıyla yıkacaklar. İmkansız mı geliyor? Bekleyin o zaman..

    Demokrasiyi kullanarak Demokrasiyi yok etmek.. Hitler'in Almanyada uyguladığı taktiği uyguluyorlar. Şu ana kadar da son derece başarılı gidiyorlar. Önce medya ele geçirildi, sonra üniversitelerdeki tüm laik ve cumhuriyetçi rektörler tasfiye edilerek yerlerine tarikatçılar getirildi. Bu arada devlet organlarındaki tarikatçı kadrolaşma da tamamlandı. Sıra artık TSK'ya boyun eğdirerek son darbeyi vurmaya kaldı.

    Şu anda Türkiye Cumhuriyeti son günlerini yaşamaktadır, Akp'nin rüyası olan Anadolu Federe İslam Devleti kapıya dayanmış durumdadır. Bu gerçeği ister kabul edin, ister reddedin bu böyledir.

    Bir-iki yıl sonra bir sabah kalkıp televizyonu açtığınızda spikerin Besmele okuyarak haberleri sunmaya başladığını gördüğünüzde fazla şaşırmamanız için bunları yazıyorum..

    Fakat ben umuyorum ki hem Devletimiz, hemde Milletimiz bu fetocu tarikatçıların oyununu bozarak Türkiye Cumhuriyeti'nin şeriat karanlığına gömülmesine engel olacaklardır..






    Kırmızıyla işaretlediğim son kısım ne kadar da komik, değil mi Taner? Hakkaten gülmemek elde değil. Ülkede şeriatın ilanına engel olacaklarmış! Böyle birşey mümkün mü ya? Hahaha!!!

    Aynen dostum.Bırak anlamaz bu zihniyet...




  • Varın birbirinizi karalamaya devam edin.Eğer bu devlette hukuk varsa!Lütfen hukuka inanınınız. AKp nin kapatma gerekçesi doğrudur diye düşünüyorum. Aynı zamanda ergenekon davası da haklıdır diye düşünüyorum. Elbette bu benim fikrim. Kanı ayrı subüt(sabit) olan ayrı! Hukuk delile bakar! Siz her ne ideolojiye sahip olursanız olun! o günki doğrularla! Hukuğun sabiti yüksek bir ihtimalle aynıdır.Eğer hukuğa inanmayacaksak! neye inanacağız!?

    Susurluğa itiraz edenlerin; onun daha üst versiyonuna inanmamamları ne tezattır? İdeoloji savunmak ayrı, göreli doğrunu n yanında olmak ayrı...60 ihtilalini savunup 70 ve 80 ihtilalilini savunmamak ne aymazlıktır...Diğer yandan ergenekon savunucularının , bu kadar suskun olmaları ne acı! Diğer bir ideoloji susurluk konusunda bu kadar etkinken , ergenkon savunucularının pasifliği manidardır. Çünki korkuyorlar diye düşünüyorum... Bir yanda hak arayan insanların politize olup ( darbe savunuculuğu) , bence!!! suç işleyenleri savunması (ideolojisi gereği) diğer yanda! hak arama inanışında olup hak arayamayan bir zümre!!!

    Sayın Sabih Kanadoğlu görüşlerine saygı duyduğum birisidir. Ama ne yazık ki son günlerde ki savunmaları fazlasıyla agresif. Kendisinden Tuncay Güney hakkında ; bekleyelim görelim demesini beklerdim. Ne yazık ki kendisi direkt yargılama yolunu seçmiştir:) Elimde olmadan onun seçtiği yolu seçip kendisinin suçlularla işbirliği içinde olduğu düşüncesine kapılıyorum. Keşke bekleyeim görelim deseydi...Keşke aklımda soru işareti bırakmasaydı!! Hukuğa inanıyorsanız! Hukuki kararları beklersiniz. Oturduğunuz yerden ahkam kesmezsiniz. Tuncay Güney ne menem biridir ki! Gündemi belirliyor? Tuncay Güneyin psikopat olduğunun veya doğru söylediğinin mercii sizmisiniz ki? Elinizde ki veriler nedir? Ne acı Hukuk içinden gelen birinin basmakalıp yargılara bu kadar önem vermesi:) eğer basmakalıp değilse ; ispatı nedir? Bu adam bu kadar bilgiyi nerden alıyor? Söylediklerinin hangisi doğru? Hangisi yanlış? Veya söylediklerinin tamamı doğru? tamamı yanlış mı? Kim biliyor?

    Sayın Sabih Kanadoğlu'na sormak lazım! Eğriyi doğruyu, bir bilen o sanırım: ) Söylediklerine bakınca! :))

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massaimassai -- 16 Ocak 2009; 20:31:07 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.