Şimdi Ara

Eren M: Recep Tayyip Erdoğan Seçim Kaybetmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kaybedeceğini gerçekten düşünenler var mı? Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Bu zamana kadar hangi seçimi kaybetti Recep Tayyip Erdoğan?


    Ona oy veren kitle sizce ekonomi için mi veriyor yoksa farklı nedenlerden mi, yani ne olursa olsun Erdoğan koltuğu kendi bırakmadıkça veya doğal yollarla aramızdan ayrılmadıkça Akp seçim kaybetmez.


    Geçen gün yaşlı 2 adamla oturuyorum 55-60 yaşlarında, muhabbet açıldı siyasetten. Adamlar müteahhit son model mercedesleri vs. var ve MHP'lilermiş. Ama ölümüne Erdoğan'ı savunuyorlar. Bana yok bayraktarı anlatıyor, yok terörle mücadeleyi anlatıyor. İkidebir Kılıçdaroğlu Sorosçu deyip duruyorlar, Soros ne demek desem bilmezler. Sonra diyorum ülkeye o kadar mülteci alındı. Bana diyor sen İngiltere havalimanına indiğinde seni Hintli karşılıyor, Amerikaya gittiğinde Koreli karşılıyor. Büyük ülke olabilmek için her milletten insan olmalı diyor kafayı yedirttiler. Ee abi diyorum ekonomi kötü gidiyor o nolcak, olsun düzelir diyor geçiştiriyor. Zor tuttum kendimi ne oldu ya ne ara böyle Erdoğancı oldunuz dememek için.


    Bende tek adam seçimlerinde evet oyu kullanmıştım. Eski milliyetçiyim ve partim MHP erdoğana yaklaştığı için bende zamanında Erdoğan'a oy attım. Çünkü o zamanlar ekonomi bu kadar kötü değildi, başka partiye atmamı gerektircek birşey yoktu. Ama şuan pişmanım yaptığım hatayı anladım. Partiler takım tutar gibi tutulmamalı ve değiştirebilmeli. Ama bazıları bunu anlayamıyor ısrarla.


    Ama şunu anladım ki milliyetçilik vs. falan filan hepsi gelip geçici faso fiso. Benim için ilk başta Ekonomi geliyor cebimde para olmalı hayatı yaşayabilmeliyim yemişim milliyetçiliği. Dünyaya hayatı yaşamak için geliyoruz ülkemizi dıştaki insanlara karşı savunmak için değil. Öyle olsa asker olurdum.








  • 2014'te kaybetti ki o zaman da o yaşlılar vardı hemde insanlar akplisi diğer partilisi çok daha rahat geçinebiliyorken kaybettiler şu anki sorunların milyonda biri yoktu sonrasında ankara istanbulda gitti bi dahakine bu sefer 2014 teki gibi bahçeli de kurtaramaz çünkü baraj altı kaldı kalacak,kendi kitlsei zaten eridi gitti anketlerde de görünen o zaten aksi olsa çoktan erken seçim yapılırdı.

    o eskidendi şimdi öyle bir kaybediyor ki korkudan seçim yapamıyor o hale geldi akp nin oyu yüzde 30 un altında mhp baraj altı 50+1 yanından bile geçemiyor. Anca milletin gözünün içine bakıp açık açık hile yapması lazım büyük bir hile hemde eskisi gibi değil bu sefer aradaki fark bayağı büyük

  • İstanbul'u iki defa kaybetti... Binali yerine kendi katılıyordu mitinglere...
  • Ülke bu zihniyet’ten çektiği kadar hiçbişeyden çekmedi.

    Resmen bana para ver ülke nolursa olsun diyor birde milliyetçiyim diyor gülermisin ağlarmısın
  • cagatayf C kullanıcısına yanıt

    Eskiden sen gibi diyordum önce vatan vs. Ama anladım ki gereksiz şeyler. Ülkeye başka parti geçince vatan satılmıyor sonuçta ülke hep var olacak. Önemli olan cebimize çok para girmesi. ben bu dünyaya 1 kere geliyorum yahu, hayatı yaşayamıcaksam ülke olsa ne olmasa ne.


    Avrupada elin adamının milliyetçilik derdi yok ama fıstık gibi hayat yaşıyor biz milliyetçilik diye hayatımızı mı yakcaz.

  • geçenki belediye seçiminde belediye başkanlarına nazaran dört bir yanda bizzat kendisi seçim mitingine katılıp büyükşehirlerin hepsinde kaybeden kimdi o zaman.

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Büyükşehirler doğudan sürekli göç alır özellikle doğudan güneydoğudan vs. belli bir süre sonra orda hdpli nüfusunun artcağı belliydi. Kaybetmesi normal.


    Benim dediğim genel seçimler ülkenin genel yapısı, yani istanbuldaki adamın oy fikri değişmiyor aslında. Hdpli adam istanbula taşınıp ordan oy kullandığı için kaybetti Erdoğan. Ama genel seçimlerde istediği yerden kullansın değişen birşey olmaz.

  • mKEE M kullanıcısına yanıt

    şuan ihtimali tamamen sıfır.Birde sırma saçlı dün mü ne 700 bin suriyeli çocuğumuz dünyaya geldi bu büyük zenginlik demiş.Sanki ülke ülke değil yetiştirme yurdu dingonun ahırı.



  • Birde bunlar var. Kaybetnez, etmez

    2023 seçiminde göreceğiz hepimiz.
  • İnsanlara öğretilmiş çaresizlik, alternatifsizlik, kendi oy iradesini niteliksizleştirme gibi duyguları pompalayıp algı kasmaya çalışan acizlerin söylemleri bunlar. Geliyor gelmekte olan.
  • yorumlara bak konuyu okumadan yorum yapıyolar ezbere. ben erdoğancımıyım. Şuan erdoğanın karşısındakilerin başında geliyorum. sadece durumu açıkladım.

  • Erdoğan başkan olsun mu, olmasın mı referandumu;

    Eren M: Recep Tayyip Erdoğan Seçim Kaybetmez

    O zamanlar ekonomi sorunu da yoktu, üstüne bir de darbe oldu, 15 Temmuz yaşandı. Buna rağmen o zaman aldığı oy ortada.

    Şimdi sen diyorsun ki, şu bitik ekonomik durumda, mülteci sorununda, EYT(Yaşlılar) probleminde 25 milyon seçmen yine Erdoğan'a oy verecek?

    Şimdi ben sana gerçekçi olarak 2023 seçimlerinde ne olacağını söylüyorum.

    O 25+ milyon oy Millet İttifakında olacak.
    Erdoğan'a(Cumhur) da kesinlikle 20 milyon üzeri oy gelir. %3-5 farkla Millet İttifakı adayı seçimi alır. Bazı muhalifler gibi atıp tutmuyorum bak, tamamen realist yaklaşıyorum.
    %47 Erdoğan, %53 Mİ Adayı

    Bu mesajımı Favorilerine Ekle hiç unutma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 11 Temmuz 2022; 13:42:6 >




  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Referandum sonucunu belirleyen Nüfus sayiminda fazladan gösterilen 5 Milyon ve ölüler olmustur  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 11 Temmuz 2022; 13:41:55 >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu bir Akp projesidir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _turbo_

    Referandum sonucunu belirleyen Nüfus sayiminda fazladan gösterilen 5 Milyon ve ölüler olmustur  

    Bu sefer yapamazlar. Bilinçli olan herkes sandıklarda durur. Birde ekonomi daha da kötüleşirse işte sen o zaman cümbüşü gör.

  • 7ender kullanıcısına yanıt

    İstanbul'u kaybettiği 2019 yerel seçiminde bile en yakın rakibine %13 fark attı adam hala istanbul diyorsun birşeyi hesap etmiyorsunuz seçimi kazandıracak olan anadoludur ve ordan gelecek oy önemli ..


    Bu adam girdigi her seçimi kazandı tek keybettigi seçim yok neden çünkü ANADOLU..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 11 Temmuz 2022; 16:21:18 >
  • şu bir dayının toplanak (tövbe haşa) diyek videosu geldi Eren M: Recep Tayyip Erdoğan Seçim Kaybetmez  yahu saçma sapan konuşmayın gayet güzel kaybeder, sadece kaybetmekle kalmaz sonraki gelen öyle bir algı yaratır ki 20 yıl çöpe gitti diyerek, bugün (tövbe haşa) diyenler, yarın arkasından demediğini bırakmaz. Bu dönüşlerin hepsini yaşayıp göreceğiz. Yalnız şunu söyleyeyim, çevremdeki hangi akpli olursa olsun benim için ömrü boyunca akpli olarak kalacak.

  • beter olursun inşallah konu sahibi. adam ekonomik kaygısı yok diye evet atmış. demek ki beynin çalışmıyor, hakkın bu senin.

  • Bu ülkede ne yöneticiler geldi ve geçti. Hepsi kendi döneminde reis gibiydi, insanların karınları tokken seviliyorlardı.

    Şimdi insanların karınları aç, bu sebep olanları bırakın sevmeyi , geçmişte olduğu gibi çiğ çiğ yerler ve gidişat o ki yine aynısı olacak...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 11 Temmuz 2022; 16:27:33 >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Artık Anadolu'da da çoğunluk değil. O yüzden artık umudunuz Suriyeliler. İstanbul'un Türkiye'yi temsil ettiğini senin reisin söylememiş miydi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.