Şimdi Ara

Erdoğan: Nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil, çok daha fazla nüfusa ihtiyacımız var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Niceliğin niteliğe üstün geldiği yerde bunu anlatmak zor.

  • ben ekonomistim

  • en az 1453 çocuk

  • Faklı bir boyutta yaşıyor olmalı.... Türkiyede yaşayan herkes mülteci ve kaçaklarla birlikte en az 100 milyon civarında olduğumuzu bilirdi..

  • Türkiye coğrafi açıdan çok büyük ülke aslında düzgün bir planlama ile 200 milyon nüfusu da çok rahat kaldırır ama insanlar büyük şehirlere hapis edilmiş durumda. İstanbul'dan özellikle bazı iş kollarını anadoluya kaydırılması gerekiyor.

  • Değerli arkadaşlar nüfus hiçbir anlam ifade etmiyor neden derseniz örnekleri mevcut, Çin ortada insanlar birbirlerini yiyorlar diğer yandan hindistan Pakistan pislikten hastalıklardan geçilmiyor bunlara ilaveten bu gıpta ettiğiniz büyük nüfuslu ülkelerde insanlar para karşılığı bedenlerini satıyor hemde kadın erkek çocuk demeden çünkü yaşam çok zor.Siz öncelikle kültür geliştirdiniz mi onu oturun düşünün bundan on yıl sonra tüm ülkeleri sosyal medya ve LGBT örgütleri yönetecek sömürge yapacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Senin bakis acinla rtenin farkli. Mesela Vargas 1 oy getiriyor ama 1 milyon ek vatandas 1 milyon oy oluyor. Egitim seviyesi arttikca akpnin oylari dusuyor diyen akpliyi de hatirlayinca nasil bir nufus eklenmesinin istenildigini ortaya cikiyor.

  • Makinaların akıllı ve otomasyon olduğu bir dünyada, niteliksiz göçmenleri memlekete doldurmak, neye yarayacak?

    Yok, çoban bulamıyom dersen, alırsın kayıtlı, kuyutlu, afgan çoban, kontratını yapar, çalıştırırsın, yoksa ülke elden gidiyor, kimsenin umurunda değil!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beijengde asgari ücret ssatlik olarak yaklasik 100 tlymis tistanbulda ise saatlik 50 tl altina geliyor ortalama ( iyimser olarak haftanin alti günü ve sadece 12 saat calistigini varsaysak ki cok daha fazla calistirilanlar var 11402/(12*6`*4)=39.50 tl) üzerine türkiyede mesela bigmac 150 tl civarinda cinde 90 tl civarinda kim ac kim tok artik hesabini siz yapin.


    Ben eczacilik fakültesi mezunuyum türkiyede ilk 30bin icerisindeydim, gecen ay 23 gün calistim sabah 8 aksam 19:30 arasi calisiyor eczane üzerine 6 tane nobet var nobet günlerinde saat 12de kapatiliyor eczane, saatlik olarak saatlik 59 tlye calismisim o da devlet asgari ücretin 1.5 katindan daha az ücret veremezsin diye kanun koydugu icin yani türkiyedeki 5 yillik fakülte mezunu yapilan sinav sonucu bu vatandas bu ülkedeki en vasifli iyi %1lik kisimda dedigin vatandasin aldigi ücret cindeki en vasfisiz insanin aldigi ücretten daha az

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    kacirdiginz bir nokta var, Vargas 2 oy götürüyor cünkü egitimli insan akpye oy vermeyip rakibe oy verecegi icin 2 oy geriye dusmus oluyor

  • 23 DERECE on Xtwitter
    ➖️ Düzenli göç? İhtiyaç? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Türkiye'nin düzenli göçe ihtiyacı var. Nereden ne kadar göç alacağımıza iyi karar vererek, planlayarak belli oranda düzenli göç yapmak durumundayız."
    https://twitter.com/yirmiucderece/status/1717617629915947125

    Forumdaki ozoz nickli mhpli uye sadece kendilerini vatansever olarak gorup, multeci konusunda gidecekler diyordu sadece. Acaba bu aciklamalardan sonra nasil bir sekilde savunma gelistirecek?

  • En iyimser gözle baksak dahi bu göç tüketim sistemini devam ettirmek için isteniyor. Göçmenler yanlarında fiziksel altın ve dövizlerini getirip piyasaya sokucaklar. Bu sayede anlık nefes alma yaşanacak. Fakat sonra daha da kötü olacak çünkü gelen para da bitecek bu sefer de daha fazla insana bakmak durumunda kalacağız. Peki o zaman ne olacak? Yine sığınmacı almak zorunda kalacağız. Bu kısır döngü sayesinde 50 yıla 150 milyon nüfusumuz olur. Her şey bu sahte sözde refahın devam etmesi için.


    Not: demografik, politik, sosyolojik vb. diğer bütün kötü sonuçları bir kenara bırakıp en masumane olanından örnek verdim. Buna rağmen yolun sonu felaket.

  • Her ülkenin genç nüfusa ihtiyacı var. Ama Türkiye bu işi göç ile yapması çok büyük problem.

  • BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

    En iyi ihtimalle 100 yıl geriden gelen bu tiplerle yaşanacak günün sonunda tek şey, ülkeyi uzun vadede yok etmek için emperyalistler için güzel bir maşa olarak kullanılacak etnik bir azınlık grubudur (şimdilik azınlık).

  • Tımarhanede sıradan bir gün!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üretmeden tüketen çok fazla nüfusun ülkeye ne faydası var biri bana açıklayabilir mi ?
    Ben mesela evlenip çocuk dünyaya getirmiyorum neden çünkü bu ülkeye getirmeye zerre değmez
    O cocuk avrupadaki yaşıtları gibi refah, dusunce özgürlüğü içinde yasayamayacagi için
    Yani hiç gerek yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkını fakirleştiren adamın, milletine iş mi bulacağını ayarlayacağını sanıyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu işler nüfusla olmuyor, olsaydı Orta Afrika Cumhuriyeti felan Avrupa ülkelerini geçerdi. Hatta büyüklerin sözü var silah çıktı mertlik bozuldu bir silah 10 kardeşe bedel derler.

  • Milyarder olacağımı bilsem kondom takmam o derece çocuk yaparım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar çok daha fazla köleye ihtiyacımız var demek istemiş sayın reisimiz.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.