Şimdi Ara

Erdoğan'dan İşsizlik Açıklaması: Suç bizde değil, nüfusun artmasında! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
22.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi de bunu yıllardır diyorduk.Bu ülkenin sanayisi ve iş imkanları belli.İlk önce sanayi ve iş imkanlarını geliştirmeden üç çocuk yapmaya insanları teşvik edersen insanlar böyle işsiz kalır.Bunu öngörmek için okul filan okumaya da gerek yok.Doğanın kanunu bu.Yeterli iş imkanı yoksa aşırı nüfus o ülke üzerinde yük olur.

    Dahası her yere mantar biter gibi üniversitede açtılar.Halbuki üniversiteler bir ülkenin en gelişmiş eğitim-bilim yuvası olması gerekirken her yere üniversite açma politikası yüzünden üniversitelerin kaliteleri de yerlere düştü.İnsanlar liseye gider gibi üniversitelere gidip daha birkaç yıllık üniversitelerden daha kolay mezun olup üniversiteli işsiz ordusuna katılıyor.İnsanlar üniversite okuyunca normal olarak kendi alanında iş yapmak istiyor.Eee devlet olarak bunu da karşılayacak hiçbir adım atılmadı.Madem atılmayacak neden bu kadar üniversite açıldı?Birilerine kadro vermek için olabilir mi?

    Üstüne bir de ülkeye beş milyon Suriyeli sığınmacı alındı.Buna Iraklılar,İranlılar,Pakistanlılar ve diğer ortadoğu ülkelerinden gelenler dahil değil.Onlarında dahil olmasıyla şuan Türkiye'de altı-yedi milyon sığınmacı var.Bunlarda işsiz ve çoğu yerde Türklerden daha ucuza çalıştıkları için Türklerinde iş imkanlarını ellerinden alıyorlar.Ülkemizin ekonomik kapasitesi ortadayken bunca insan ne diye ülkemize alındı?Ne diye hala daha Avrupanın sınır jandarmalığını üstleniyoruz?

    Öyle ''Biz istihdam yapıyoruz fakat nüfus aşırı fazla'' demekle izlenen hatalı politikaları aklayamazsınız.Sizleri yıllardır uyaranlar oldu.Hem televizyon programlarında hem mecliste yıllardır izlenilen bu abuk sabuk politikaların gelecekte başımızı çok fena ağrıtacağı söylendi fakat dinlemediniz...Hala daha dinlemek niyetinde değilsiniz.Mutlak iktidar olduğunuz 18 yılda ülkenin geldiği nokta kimseyi dinlemediğiniz için sadece sizlerin eseri...




  • En az 3 çocuk!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim dedi size 3 cocuk yapin diye? Bk mu vardi 3 cocuk yaptiniz.. dedi erdogan, tayyip ve recep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tövbe tövbe ya sabır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar yeni bir şey değil ki. Siyasilerin popülist yaklaşımlarına kurban olanlar gelmiş burada ağlayıp sızlanıyor.

    Bu ülkeye ortalama 50 milyon insan yeter de artar, geriye kalanlar kalabalık yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Zaten teknoloji geliştikçe insana duyulan ihtiyaç daha da azalıyor. AVM'ye falan gidince bakıyorum da şöyle bir, yazık ya cidden. Herkesin elinde en az 2 çocuk bir yana koşturmaca falan... Üniversite okuyanlar kafadan işsiz kalıyor, okumayan daha da bete durumda toplumda adam yerine konmuyor. Zanaati olmayan aç kalıyor artık. Neyse, ülkenin sonu çok karanlık. Bu saatten sonra gemisini kurtaran kaptandır. Kimseye üzülmüyorum da acımıyorum da...
  • bir gün gelecek abd'den seslenecek. "ben mi dedim bana oy verin diye!"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 24 Kasım 2019; 11:26:3 >
  • Erdoğan'dan İşsizlik Açıklaması: Suç bizde değil, nüfusun artmasında!

    Şunu kullanmasını öğrenemediniz ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 24 Kasım 2019; 13:10:38 >
  • nufus arttı diye demiyor.millet çalışmak istemiyor diyor..niye uyduruyorsun işkembeden
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ohaa az salla az. 10 milyon göçmen nedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Light.blue

    Ohaa az salla az. 10 milyon göçmen nedir.
    İRRRRRRAAAABİYAAAAAAAAA

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ekonomik durumuna bakmadan biri söyledi diye 3 çocuk yapmak gibi bir olay da anca bu toplumda mümkün olabilirdi

    fıkra gibi

    olm hayvan değil bu ..yemini suyunu verip altını değiştirmekle bitmiyor..bunun hastalığı var eğitimi var topluma kazandırılması var..en önemlisi eğitim ama...

    Niteliksiz nüfus ülkelerin en büyük belası...

    ben o çocuğun ilkokuldan üniversiteye kadar yeterli imkanlar ile birlikte düzgün bir eğitim almasını sağlayamayacaksam maddi manevi sosyal psikolojik vs ihtiyaçlarını gideremeyeceksem o çocuğu yapmam.

    4 tane sefalet içinde büyüyüp fabrikalarda amele olarak çalışacak çocuk yetiştireceğime 1 tane yaparım okuturum hem kendisine hme ülkesine hem dünyaya yararlı bir insan olmasını sağlarım.

    ama bu bilinç düzeyinde olan insanlar ne kadar var ki zaten...toplumun hali ortada işte..niye 3 çocuk diyorsun eee öyle istediler diyor...nasıl büyüyecek bunlar işin gücün belli diyorsun e allah verir rızkını diyor...ne olur ki bu kafadan



    Al bak Hindistan nın nüfusu 1 milyar işte...ama 3. Dünya ülkesi...uzaya uydu da gönderse marsa keşif aracı da yollasa yazılım sektöründe yetişmiş insan gücü barındırsa da nafile...temel çürük



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 24 Kasım 2019; 14:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kardeş boyut sorunu yaşıyorsun. Tv de gösterilen bir haberin doğru aktarımını yapmaya çalışıyorum ben sana, sen beni haberin kahramanı yerine koyup yorum yapıyorsun, onun yerine benimle tartışıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahim srn bizim yuzde 50mize akil fikir ver. off ki ne off. bu insanlar nasil bu kdar salal olabilirler. yahu vallaha midem bulaniyor. su aciklamalar saka gibi.
    nufusun coklugu yetmez gibi. 10milyon suriyeli var. saka degil. 10milyon var. (4milyon zaten resmi rakam ki . yalan soylemeyeceklerinin kaniti var mi?)
    turkiye hukumeti, turk irkina dusman politikasiyla, bozulmus (turk irkini azinlik etmek icin ne ugraslar devam ediyor) demografik yapisiyla 95-100milyon nufusa sahip. bu nufusun yarisi olmsa ne guzel bir itopya olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 24 Kasım 2019; 14:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geciyor sanirim.
    Kendisi herkese 3 cocuk diyordu.

    Ailenin tumu mecburen isgucune katiliyor . Yoksa bu vergiler bu pahalilik ile nasil dayaniriz . Bu kadar katilima ragmen insanlar gecinemeyip intahar ediyor.

    Hukumet sadece kendi yandaslarini zengin ediyor . Halktan tamamen uzaklasti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yap dedin, 6 yaptık ama yaranamadım yar yaranamadım ne yaptımsa..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuşmuş olmak için konuşuyo, yıllardır aynı, şaşıracak bişey yok yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reisin kendi sözleri : Sizin bünyeniz güçlüyse sağlamsa bünyede olan virüs sizin bünyenize hiç bir zaman zarar veremez.






  • Ülkeye 800 liraya vergisiz kayıtsız çalışan 5 milyon suriyi gılışdar mı getirdi
  • tabii ki yoksa yönetenler hiç bi zaman hata ve yalnış yapmazlar. Sorun hep başka yerlerde iş arayan ve çocuk yapanlarda. Ahh biz halk yokmuyuz ahh, hep bizim suçumuz bunlar.
  • En sonunda patlayıp dümdüz gideceğim gençliğim yanacak :DDDDD. LAN BU NE YA BU NE ABİ BU NASIL BİR KAFA PUHASASHDUASHDNAXASJDFASLDA.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.