Şimdi Ara

ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seçimler yaklaştı, Erdoğan yine popülizmin dibine vurdu. 6'lı masaya, kk'ya, lgbt'ye, isveç'e, hatta kendi milletvekillerine bile akparti grup toplantısından yüklendi. Konuşmasının satır başları şöyle


    - "Madem 'Bay Kemal' bu ifadeyi o kadar sevdi, öyleyse bundan sonra kendisine kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal"


    - "Ey altılı masa! Bizim LGBT ile işimiz olmaz. Çıkın da açıkça, mertçe LGBT'yi kimler savunuyor kimler savunmuyor. bunu da söyleyin" (Burası çok kritik, Erdoğan belli ki toplumda ve dünyada giderek artan LGBT karşıtlığını tam olarak seçim stratejisinin merkezine koyacak)


    - "Benim kutsal kitabımı yakanları koruduğunuz sürece biz de sizin NATO'ya girmenize izin vermeyeceğiz, Finlandiya konusunda bakışımız olumludur ancak İsveç hiç boşuna uğraşmasın"


    - (kendi milletvekillerine yüklenerek) "Maalesef meclis oturumlarına katılımların düşük olduğunu görüyoruz. Eğer çalışmazsanız, meclise gelmezseniz bu milletin de benim de hakkım size haram olur."


    - "Tamam Cumhurbaşkanı adayını belirlemekte tembellik ediyorsunuz orasını anladık da bari vaatlerinizi oluştururken azıcık ders çalışsaydınız."


    - "Bunlar bırakın yeni projeler için kafa yormayı, ülkede ne yapılıp edildiğine bile hiç bakmamışlar. Gözleri var görmüyor, ağzı var konuşmuyor çünkü kalpler tamamen mühürlenmiş. Bunlar, milletin onur kapısı haline gelen dünyanın takdirini kazanmış şehir hastanelerini kapatmayı, bünyesindeki kütüphanesi, kongre merkezi, sergi salonu, camisi ve diğer birimleriyle milletin malı olan Külliye'nin kapısına kilit varmayı, 3-5 muhterise koltuk ayarlamak için yeni bakanlıklar icat etmeyi, yapacakları zırvaları vaat diye ortaya yazmazlardı"


    -"Kayyumu kaldıracağız, belediyelere özerklik vereceğiz diyerek masa altı ortakları HDP'ye selam veriyorlar. Olağanüstü Hal Kararnamelerini iptal edeceğiz diyerek kamudan uzaklaştırılan kapı arkası ortakları PKK'lılara ve FETÖ'cülere selam veriyorlar."


    -"Batı'ya selam veriyorlar! Hatta içlerinden bir tanesi çıkmış batı bize aferin diyecek diyor. Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Sen batının aferin demesine bu kadar muhtaç mıydın ya? Düştükleri hale bak."

    ..."Ege'deki haklarımızı koruma mücadelemizden vazgeçeceklerini söyleyerek Yunanistan'a selam veriyorlar. Eski Türkiye'ye dair ne varsa hepsini canlandırma vaadi ile darbecilere, vesayetçilere selam veriyorlar."


    - "Bunların tarihleri hep benzer işlerle dolu oldukları için bugün yaptıklarına şaşırmamak lazım. Dün hayallerini ve hayatını çaldıkları merhum Menderes'in bugün de sloganını çalarak genel merkezine asmışlar."




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldwaveof -- 1 Şubat 2023; 15:4:59 >







  • Hapse girdiğini görmek dileği ile istediğin kadar yüklen

  • Lgbt konusunda sayın erdoğandan başkasına asla oy vermeyecek olanlar zaten aynı görüşte. Muhalefet lgbt karşıtlığı ile 1 oy bile kazanamaz

    Sayın Erdoğan seçimi kazanmak istiyorsa genç nesilden oy istemeli. Genç nesilde Lgbt karşıtlığı mı var? Gençlerin takıldığı ortamları sanal real gezin ve görün öyle birşey yok tam aksine istisnasız herkese özgür yaşam istiyorlar.

    Lgbt karşıtlığı üzerinde odaklanıp hareket ederseler muhalefetin işine gelir.

    Muhalefet başkanlık öncesi ve sonrası üzerine birazda gençlere yönelik kampanya yapsa keyif çayı eşliğinde seçimi kazanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 1 Şubat 2023; 14:25:5 >
  • muhalefetin yerinde olsam ne yapıp edip seçim gecesi ülkenin bütün çıkış kapılarını kapattırırdım ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ 

  • Eskiden akp soyleydi bu konuda:



    ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ
  • Açız açız saga sola sert yapmasina luzum yok halki doyursun
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Eskileri karıştmayalım bende 2018 de akp oy vermiştimERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ 

  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    İşte artık somut bir vaad veremediği, ekonomiyle alakalı söyleyecek lafı olmadığı için tek yaptığı popülizmin dibine vurmak

  • Foteculerle ortaksiniz demesi yokmu
    Sanki kk dedi bitsin bu hasret die
    Sanki kk dedi megri megri die
    Unuttuk mu bunlari???
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    6'lı masanın vaatlerini çarpıtma konusunda usta.

    Elindeki medya gücünü de hesaba katınca seçime kadar daha ne çarpıtmalar göreceğiz kim bilir. Çok tehlikeli

  • Tabi efendim..



    ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ
  • Bu LGBT ye sallayanların sonun da kasetleri vs. çıkıyor ya çok gülüyorum sedat peker'den bir kaset paylaşmasını daha rica ediyoruz ve bekliyoruz ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ 

  • kendi milletvekilleri bile dinlemeye gelmemiş :)

  • lgbt söylemleri gram oy kazandırmıyor akp ye boş gündem yaratma çabası gerçek sorunlardan hep kaçıyorlar hani nerede ekonomik vaatler ? eğitim de ne yapacaksın seçilirsen ? sadece populizm yapıyor

  • Anca laf atıyor. Iş yapacağın vardı da muhalefetmi engel oldu? Okurken kanser olabilirsiniz, öyle sözler söylemişki. Benden demesi.

    200 yıllık demokrasi yolculuğunda İLK DEFA 6 bambaşka siyasi hareket ülke için millet için ortak hareket kararı vermiş. Desteklemek yerine, kötülemek anca Erdoğan'ın son dönem siyasi anlayışına yakışırdı. Ortaya koydukları çalışma, icraat, hedef metnini 2002 hatta 2015 yılındaki Erdoğan bile imzalardı. Ülkenin düze çıkarılması niye rahatsız ediyor? Herşey sizin için olunca iyi, başkası için olunca kötü ne demektir yahu. Bencillik resmen.

    Göz göre göre zulmü hem işliyor hem savunuyor. Bakın sadece KHK örneği bile yeter. Aileleriyle birlikte 2 milyon terörist olamaz bir ülkede. O LA MAZ. Öyle ülke olmaz. Hâlâ hepsinin terör üyesi olduğunu beyan ediyor! Hepimiz biliyoruz ki 2 fetullahçı attığınız yerde 2000 masum insanıda işinden ettiniz!!! Siyasi uzantılarına fiske bile dokundurmadınız. Zenginlerinin bağışladınız, karşılık alarak. Bu adalet mi? Müslümanlık mı? İnsanlık mı? Ona farklı buna farklı. Bu işin bağımsız yargıda çözüleceğini, gerçek suçluların cezalandırılacağını söyleyen muhalefetin beyanı neden kötü geldi, neresini beğenmedin? Neden yok tabi. Söylenecek çok söz varda, kalmış 4-5 ay. En güzel söz sandıkta olsun.




  • ERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ



    bunu napıcaz peki?

  • murtazagil kullanıcısına yanıt

    Onu çok karıştırmaERDOĞAN 6'LI MASAYA SERT YÜKLENDİ 

  • artık iş proje mroje üretmek değil, kumasıymış gibi karşı tarafla didişmek çekişmek. Ekonomi vs adına sunabileceği çünkü artık hiçbir şey yok.

  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    hapis mi ? gercekten hapise girecegini mi dusunuyosun erdoganin ? bos yorum yapmissin.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.